10 cele mai populare teorii despre Triunghiul Bermudelor

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

10 cele mai populare teorii despre Triunghiul Bermudelor


BUCURESTI

Triunghiul Bermudelor este un loc inconjurat de mister, iar teoriile legate de zona mistica sunt dezvoltate de oameni de stiinta sau oameni normali in fiecare zi. Teoriile sunt legate de tragediile si de disparitiile imposibil de explicat care au avut loc in aceasta mica zona, care se intinde intre Miami, Bermuda si Puerto Rico. Cele mai interesante teorii legate de Triunghiul Bermudelor sunt:

Eroare umanaTriunghiul Bermudelor este un loc in care te poti pierde cu usurinta. Toate insulele arata la fel, traficul este inexistent, iar clima tropicala este foarte schimbatoare. Amestecati toti acesti factori si s-ar putea sa rezulte un marinar confuz.

CometeUnii oameni de stiinta sunt convinsa ca, in urma cu 11.000 de ani, o cometa a lovit pamantul in locul in care se afla Triunghiul Bermudelor. Acesta cometa ar fi avut puteri electromagnetice care ar putea perturba sistemele de navigatie ale avioanelor si barcilor, facandu-le sa se prabuseasca. Totusi, nu exista dovezi concrete care sa sustina aceasta teorie.

PiratiEste notorie prezenta piratilor in zona de sute de ani, in prezent acestia fiind in aceleasi locuri. Este foarte posibil ca piratii sa profite de faima Triunghiului Bermudelor, iar disparitiile misterioase sa aiba legatura cu ei.

VremeaUna dintre cele mai populare teorii legate de Triunghiul Bermudelor este legata de furtunile puternice care incep pe neasteptate. Oceanul Atlantic are cel mai adanc punct in apropiere de Puerto Rico, iar impreuna cu viteza Gulf Stream, un curent cald foarte puternic, dau nastere unor fenomele naturale incredibile.

Punctul cardinal NordConform legendei, Triunghiul Bermudelor este unul dintre cele 2 locuri de pe Pamant unde busola nu arata punctul cardinal Nord, ci adevaratul Nord. Conform oamenilor de stiinta, variatiile busolei nu ar trebui sa mai fie o problema pentru vasele moderne de astazi, care nu se mai ghideaza doar dupa punctele cardinale.

AtlantisUnii oameni sustin ca legendarul oras Atlantis se afla sub Triunghiul Bermudelor. Cristalele de energie care alimentau orasul ar putea fi cauza problemelor sistemelor de navigatie. Aceasta teorie este sustinuta de un scuba diver care este convins ca a vazut un astfel de cristal ciudat. O alta dovada ca aici se afla orasul Atlantis este drumul Bimini, o structura neobisnuita de roci frumos sculptate, care se afla pe fundul oceanului.

Time VortexTeoria Time Vortex se refera la ceata electronica si subtire, in care a intrat curajosul marinar Bruce Gernon, cand se afla in drum spre Insula Bimini. Acesta nu a avut de ales si a trebuit sa intre intr-o formatiune ciudata de nori, sub forma unui tunel. Din fericire, a scapat teafar, insa a fost gasit foarte departe de locul in care ar fi trebuit sa fie.

Hidratii de metanO alta teorie legata de Triunghiul Bermudelor este ca in adancurile oceanului ar exista niste "buzunare" de hidrat ide metan. Atunci cand acestea urca spre suprafata, se elibereaza un gaz inflamabil care ar face o nava sa arda. Singura problema este ca in zona Triunghiului Bermudelor nu se gasesc hidrati de metan, singurul loc fiind in regiunea Arctica.

Experimentele GuvernuluiTeoriile legate de interventia Guvernului nu puteau lipsi dintr-o zona atat de misterioasa. Exista zvonuri care sustin ca Triunghiul Bermudelor ar fi terenul de joaca al Armatei Marine, care testeaza aici arme si tehnologii legate de extraterestri.

ExtraterestriiExistenta extraterestrilor este cea mai populara teorie legatade Triunghiul Bermudelor. Numarul mare de adepti a dezvoltat numeroase ipoteze care sa explice misterioasele disparitii. Una dintre teorii se refera la o nava extraterestra care s-a prabusit in ocean, dar care transmite un fel de unde care se interfereaza cu echipamentele umane. O alta teorie, mult mai complexa, sustine ca Triunghiul Bermudelor este un portal pentru ca extraterestrii sa vina si sa plece de pe Pamant cand doresc. Se crede ca navele si avioanele au disparut cand portalul era deschis.

Sursa articol.


10278

Ghiduri turistice
Evenimente
foto El Dia de Sant Jordi
Anual, pe data de 23 aprilie in Barcelona si imprejurimile sale domneste o atmosfera de sarbatoare. ..
Stiai ca?
Italia mai este numita si "Cizma".... La nastere, crevetele este mascul, apoi, pe masură ce creste, devine femela?...
Dictionar turistic
Cheltuieri de anulare - Cancellation charge - Suma platita de turisti ca urmare a suspendarii unei rezervari.
7 recomandari