10 Cele mai riscante locuri de parcare

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

10 Cele mai riscante locuri de parcare


HONG KONG

Culmile muntilor Colorado

Un sofer american a avut un noroc chior atunci cand masina sa a derapat de pe un drum montan. Imaginea accidentului pare desprinsa din filmul “The Italian Job”. Masina lui Daniel Lyons a plonjat de pe muntii Colorado, cu fata in jos, aterizand pe una din crestele ascutite ale lantului muntos.

Parcare in aer la etajul 50

Un cuplu de chinezi a trait momente de groaza atunci cand soferul a incurcat marsarierul cu acceleratia. Dupa o zi de munca, cei doi s-au urcat in masina, ca de obicei, iar la una dintre manevrele de parcare, soferul a apasat acceleratia, a trecut printr-un zid, iar masina a ajuns pe marginea cladirii, la etajul 50. Cuplul a scapat nevatamat, dar un curier aflat in zona a avut nevoie de spitalizare deoarece cateva bucati de zid i-au fracturat piciorul.

Craterul de pe autostrada, locul de parcare perfect

Norocos se poate numi si un chinez din orasul Nanchang City, China. In timp ce se afla pe o autostrada foarte aglomerata, masina sa a fost inghitita de o groapa cu diametrul de 4 m. Aparut din senin, craterul a mentinut totusi masina la suprafata, soferul reusind sa iasa nevatamat din masina. Acest incident vine dupa alte 8 evenimente de acest fel, toate avand loc in mai putin de 2 saptamani.

Parcare in aer

Despre aceasta masina nu se cunosc detalii, doar ca este un mister cum a ajuns aceasta masina sa fie parcata in aer, de partea cealalta a podului.

Parcare unui camion cu fundul in sus, pe marginea unui pod

Tot in China a avut loc si urmatorul accident. Un sofer a derapat camionul pe partea suspendata a unui pod, fiind mentinut in aer de rotile masive. Soferul care si-a vazut intreaga viata trecandu-i prin fata ochilor, a fost salvat de soferii aflati in preajma la momentul producerii accidentului.

Podul ghinionist

Un pod din China a facut foarte multe victime. Insa, un chinez a avut norocul de a evita o tragedie in ultimul moment. Camionul sau atarna pe marginea podului accidentat, balansandu-se periculos, iar in orice moment fiind gata de prabusire. Dupa cum se poate vedea in imaginea de mai jos, multe camioane au ajuns direct in prapastie.

Cursa periculoasa


Daca priviti prima imagine, veti observa o masina care a iesit de pe drumul principal. Insa, in urmatoarea imagine, prapastia periculoasa prezinta adevarata imagine a dezastrului ce ar fi putut sa se intample. Soferul norocos a ajuns in aceasta situatie din cauza unei intreceri cu o alta masina.

Femeia la volan


Aparent, in urma acestui articol, putem spune ca soferii chinezi sunt urmariti de ghinion sau ca au parte de un noroc chior... O femeie din provincia Jilin a evitat un accident periculos in ultimul moment. In timp ce vroia sa iasa dintr-o parcare, doamna in varsta de 57 ani a confundat marsarierul cu acceleratia si a ajuns cu masina suspendata pe un pod. Din fericire, chinezoaica nu s-a ales decat cu o sperietura groaznica.

La ce duce evitarea unei masini

Aflat pe un pod din China, un sofer a vrut sa evite coliziunea cu o alta masina. Insa, dupa ce a tras de volan, soferul a pierdut controlul volanului si a ajuns cu rotile din partea conducatorului in aer. Nimeni nu a fost ranit, doar masina a suferit cateva daune.

Sursa


3292

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festes de la Merce - Barcelona
Festes de la Merce este cel mai important festival al Barcelonei, fiind dedicat sfintei care proteje..
Germania  |  Malta  |  Spania  |  Italia  |  Belgia  |  Ungaria  | 
Stiai ca?
Exista mai multe pasari flamingo de plastic decat adevarate?... Greutatea tuturor furnicilor de pe Terra este mai mare decat greutatea tuturor oamenilor?...
Dictionar turistic
Brosura turistica - Material publicitar tiparit in diverse forme care promoveaza anumite zone de atractie turistica, unitati de cazare, programe turistice oferind turistilor detalii informative (pret, localizare, durata promotiei, orar).
7 recomandari