TurisMALL
powered by

10 hoteluri ridicole


PARIS

Hotel Dog Bark Park Inn, Idaho, SUA

Hotelul Dog Bark Park Inn se afla in statul Idaho si ofera oaspetilor sai cazare in camere duble si un mic dejun copios. Pentru a intra in hotel, oaspetii folosesc o scara ce ii duce in partea superioara a catelului. Spre capul hotelului, se afla patul si un living confortabil.

Inntel Hotel, Olanda

Cu un design nonconformist ce reprezinta o gramada de case traditionale olandeze, asezate una peste alta, hotelul Inntel este unul dintre punctele de atractie al orasului Zaandam, Olanda/ Hotelul are 11 etaje, 40 m inaltime si dispune de 160 camere.

Hotel Hamster, Franta

Cu un concept unic, hotelul Hamster este o aventura ce trebuie incercata. In camera aflata in orasul Nantes, Franta, oaspetii pot trai ca niste hamsteri, pot face miscare pe roata de fier, iar la cina servesc boabe de graunte. Pretul unei nopti de cazare incepe de la 99 euro.

Hotel V8, Germania

Pentru iubitorii de masini, hotelul V8 aflat in centrul orasului Stuttgart, este ca un vis devenit realitate. Camerele hotelului sunt decorate cu masinile preferate. In functie de preferinte, va puteti caza in camere cu paturi facute din branduri ca Morris Minor sau Mercedes.

Hotel Corona Save the Beach, Italia

Corona Save the Beach este primul hotel din lume construit integral din gunoaie adunate de pe plajele din Europa. Hotelul are 5 camere si o receptie si este localizat langa 2nd Century Castel Sant'Angelo.

Hotel Tianzi, China

Hotelul Tianzi se afla in provincia Hebei si a fost construit in perioada 2000 – 2001. Hotelul are 10 etaje si este alcatuit din 3 chinezi gigantici care reprezinta avere, prosperitate si longevitate.

Hotelul Nhow, Berlin

Nhow este primul hotel din lume care are incorporate 2 studiouri de muzica. In holul hotelului se afla statii Wii care pot fi folosite gratuit. De asemenea, de aici pot fi inchiriate, gratuit, chitarele electrice ale hotelului. Decorurile elegante, camerele spatioase cu mobilier confortabil asigura succesul hotelului Nhow.

Hotelul 9h, Japonia

In decembrie 2009, in Kyoto a fost deschis 9h, primul hotel capsula de lux, ce ofera cazare in camere minuscule, dotate doar cu un pat si in care nu poti sta in picioare. Hotelul se numeste 9h deoarece intr-o perioada de 9 ore, turistii trebuie sa faca dus si sa doarma. Desi camerele pot fi inchiriate pentru maxim 17 ore, majoritatea opteaza pentru perioada standard de 9 ore.

Hotel Pavillon des Lettres, Franta

Situat in centrul Parisului, pe o strada linistita, Pavillon des Lettres este primul hotel literar din Franta. Hotelul are 26 camere confortabile, denumite dupa un autor celebru. Peretii camerelor sunt decorati cu citate din operele scriitorilor, iar camerele sunt dotate cu facilitati de lux.

Hotel Salt, Bolivia

Situat in Uyuni, cea mai sarata zona din Bolivia, hotelul Salt a fost construit in 1993. Hotelul are 15 camere duble, un salon pentru servirea mesei si un bar. Acoperisul hotelului si barul sun facute din sare, iar podeaua este acoperita cu granule de sare. Peretii sunt facuti din blocuri de sare si prinsi cu un ciment facut din sare si apa. In timpul sezonului ploios, peretii sunt inlocuiti cu altii noi.

Sursa articol. Sursa foto


3635

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festivalul international de Muzica - Toamna Pragheza  (Prague Autumn International Music Festival)
Acest festival are loc in fiecare an in luna septembrie. Evenimentul, care dateaza inca din 1991, se..
Stiai ca?
Amprentele ursilor koala nu se pot distinge de cele umane si pot fi confundate la locul unei crime?... Celebrul turn Eiffel din Paris a fost inaugurat la 31 martie 1889 si conceput de catre Émile Nouguier, Maurice Koechlin si Stephen Sauvestre, angajati la Eiffel & Co. Constructia din otel masoara...
Dictionar turistic
Centru de informatii turistice - Tourist information centre - Birou ce ofera informatii despre atractii turistice, facilitati si servicii oferite, si uneori ofera si servicii de rezervare de bilete. Poate apartine de guvern, "tourist boards" sau de alte organizatii si are o sfera de actiune locala sau mai larga.
7 recomandari