10 insule mai ieftine decat un apartament

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

10 insule mai ieftine decat un apartament


FIJI-YANUCA ISLAND

Cu totii visam sa evadam pe o insula pustie, insotiti de cateva lucruri fara de care nu putem trai. Multi oameni nu stiu ca visul de a locui pe o insula este posibil, mai ales ca exista cateva insule care costa mai putin decat un apartament intr-un cartier din Bucuresti.

Isla Gatun, 30.000 $Isla Gatun are o suprafata de 0.30 hectare si are acelasi pret ca o masina buna. Isla Gatun se afla in interiorul celui mai mare lac artificial din lume, Lacul Gatun, din Panama. Pe insula exista curent si semnal pentru telefoanele mobile. Vegetatia este exotica, iar fauna include maimute si papagali frumos colorati.

Insula Half Crown, 40.000 $Insula Half Crown se afla in partea de nord a orasului Quebec, la 1 ora distanta de Ottawa. Pe langa pamant, in pretul insulei intra o casa cu 3 dormitoare, o casa pentru servitori si un garaj pentru barca. Singurul dezavantaj este ca, in timpul iernii, insula este inaccessibla.

Dolphin Bay, 40.000 $In America Centrala, in Panama, se afla aceasta bijuterie verde, cu plaje frumoase, delfini si copaci ananas. Insula este foarte mica, 0.80 hectare, dar compenseaza cu accesibilitatea: 15 minute cu barca de cel mai apropiat oras.

Little Monkey Caye, 55.000 $Little Monkey Caye se afla in Oceanul Caraibe si masoara 0.30 hectare. Desi nu este populata de maimute, insula are pasari exotice si alte animale. Little Monkey Caye este cea mai ieftina insula din Caraibe si este localizata in apropiere de orasul Monkey River Town, o importanta atractie turistica.

Isle of Craro, 106.700 $Isle of Craro se afla in Scotia si masoara 3.2 hectare. Asezata intr-o zona cu clima temperata, Isle of Craro are numeroase specii de pasari superbe, iar in apele sale inoata delfini si foci de mare. Un alt atuu al insulei este accesul facil.

Insula Mavuva, 125.000 $Insula Mavuva se afla in paradisul oceanic din Fiji si masoara 17 hectare. Plajele superbe, cu nisip fin si alb, apa albastra si cocotierii sunt cateva dintre atuurile insulei Mavuva.

Insula Piaçabuçu, 146.000 $Insula Piaçabuçu se afla in America de Sud si are 13 hectare de pamant cu o vegetatie luxurianta. Insula are plaje cu nisip alb, palmieri de vis si o clima perfecta, ideala pentru o vacanta prelungita. Fauna si flora insulei Piaçabuçu este impresionanta, asa ca puteti petrece o saptamana aici fara a vedea tot ce are de oferit.

Insula Lemon, 200.000 $Insula Lemon se afla in Filipine si are o suprafata de 3 hectare. Plaja superba, cu nisip fin se imbina perfect cu apa de un albastru smarald. Zona este faimoasa pentru viata marina, pentru pomii fructiferi (mango in special), iar cel mai apropiat oras se afla la 15 minute distanta. Din cel mai inalt punct al insulei se pot admira insulele din apropiere.

Insula Nawi, 250.000 $Insula Nawi se afla in Fiji si este considerata un colt de paradis. Insula Nawi se vinde in parcele de 0.30 hectare si permite proprietarilor sa pastreze contactul cu localnicii si cu orasul, dar in acelasi timp, sa aiba parte de intimitate si liniste. Din pacate, posibilitatile de dezvoltare sunt limitate pe insula Nawi.

Insula Secreta, 350.000 $Insula Secreta se afla in zona Cat Cay din Caraibe si are o suprafata de 1 hectar. Insula este inconjurata de o apa perfect transparenta si are un pamant perfect plat, ideal pentru orice fel de constructie. Insula are un mic golf, numai bun pentru o ambarcatiune de lux.

Sursa articol


12967

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festival de Otono (Festivalul anual de toamna de la Madrid)
In octombrie, timp de o luna intreaga, Madridul gazduieste Festivalul de Otono (Festivalul anual de ..
Malta  |  Germania  |  Grecia  |  Romania  |  Belgia  |  Ungaria  | 
Stiai ca?
Numele Insulelor Canare din Oceanul Pacific are legatura cu cateii si nu cu canarii? Numele latin este INSULARIA CANARIA care inseamană insula cateilor?... Madagascar este cunoscut si sub denumirea de "Tara baobabilor"....
Dictionar turistic
Bufet suedez - Masa principala la care se servesc mai multe tipuri de mancare, aperitive calde sau reci, mancare gatita sau fast-food, salate proaspete, fructe, prajituri, fursecuri si torturi, bauturi alcoolice sau racoritoare. La acest tip de masa, clientii isi pot umple farfuria de cate ori poftesc.
7 recomandari