10 inventii extraordinare inspirate de Alice in Tara Minunilor

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

10 inventii extraordinare inspirate de Alice in Tara Minunilor


TOKYO

Povestea Alice in Tara Minunilor este sursa nesecata de inspiratie pentru numeroase domenii. Cu un simt al esteticii bine dezvoltat si cu o imaginatie care le vine in ajutor, artistii si designerii au creat piese uimitoare inspirate de Alice in Tara Minunilor si personajele ei nemuritoare.

Restaurantul Alice of Magic WorldIn Tokyo se afla unul dintre cele mai frumoase restaurante din lume. Renumit pentru decorurile ce te trimit in lumea lui Alice si a palarierului nebun, restaurantul Alice of Magic World este o atractie ce nu trebuie ratata.

Mobila Alice in WonderlandDesignerul Vincetn Thomas Leman a creat o linie neobisnuita de mobilier. Colectia poarta numele Dust Furniture si are forme atipice ce te duc cu gandul la basmul lui Lewis Carroll.

Bijuterii Alice in Wonderland
Bijuteriile inspirate de basm sunt la mare moda: de la iepurele din palarie, la sticluta cu licoare care o ajuta pe Alice sa ajunga in taramul de vis.

Taburetele Alice in WonderlandDaca doriti sa dati o petrecere cu tema Alice in Tara Minunilor, acest taburele in forma de ceasca este perfect pentru decorul ideal.

Hotelul Seven, colorat ca in Alice in WonderlandPentru ca turistii sa se bucure de vacanta loc, hotelul Seven din Paris are cateva camere decorate dupa basmul lui Lewis Carroll.

Candelabru inspirat de Alice in WonderlandPersonajele capricioase din Alice in Tara Minunilor pot fi oaspeti permanenti in camera copiilor. Candelabrul creat de Louise Antoinette este jucaus, frumos colorat si creat din lustre in forma de cesti.

Pantofii Alice in WonderlandSe stie ca femeile sunt innebunite dupa pantofi, iar creatia designerului Nicholas Kirkwood confirma ideea. Pantfofii au fost creati pentru colectia de primavara si au fost inspirati de minunata lume din basm.

Peretele lui Alice din Tara MinunilorPentru a atrage cat mai multi clienti, o sala de fitness din Japonia a construit un perete de catarat. Pana aici, nimic anormal, insa decoratiile de pe perete, care te duc cu gandul la fascinanata lume creata de Lewis Carroll in cartea Alice in Tara Minunilor.

Tatuajul Alice in WonderlandO adevarata piesa de arta si o dovada incontestabila de admiratie este acest tatuaj care surprinde cele mai importante momente din poveste Alice in Tara Minunilor.

Sursa articol


4572

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festes de la Merce - Barcelona
Festes de la Merce este cel mai important festival al Barcelonei, fiind dedicat sfintei care proteje..
Stiai ca?
Paianjenul Mancator de Pasari din America de Sud este cel mai mare paianjen de pe glob.... Ochiul unui om poate distinge peste 150 nuante de culori....
Dictionar turistic
Croaziera - Calatorie turistica pe mare (ocean) cu vapoare dotate cu cele mai moderne spatii de cazare si care ofera servicii de inalta calitate. Itinerariul este stabilit de agentia de voiaj si este prevazut cu escale pentru vizitarea unor obiective.
7 recomandari