10 inventii extraordinare inspirate de Alice in Tara Minunilor

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

10 inventii extraordinare inspirate de Alice in Tara Minunilor


TOKYO

Povestea Alice in Tara Minunilor este sursa nesecata de inspiratie pentru numeroase domenii. Cu un simt al esteticii bine dezvoltat si cu o imaginatie care le vine in ajutor, artistii si designerii au creat piese uimitoare inspirate de Alice in Tara Minunilor si personajele ei nemuritoare.

Restaurantul Alice of Magic WorldIn Tokyo se afla unul dintre cele mai frumoase restaurante din lume. Renumit pentru decorurile ce te trimit in lumea lui Alice si a palarierului nebun, restaurantul Alice of Magic World este o atractie ce nu trebuie ratata.

Mobila Alice in WonderlandDesignerul Vincetn Thomas Leman a creat o linie neobisnuita de mobilier. Colectia poarta numele Dust Furniture si are forme atipice ce te duc cu gandul la basmul lui Lewis Carroll.

Bijuterii Alice in Wonderland
Bijuteriile inspirate de basm sunt la mare moda: de la iepurele din palarie, la sticluta cu licoare care o ajuta pe Alice sa ajunga in taramul de vis.

Taburetele Alice in WonderlandDaca doriti sa dati o petrecere cu tema Alice in Tara Minunilor, acest taburele in forma de ceasca este perfect pentru decorul ideal.

Hotelul Seven, colorat ca in Alice in WonderlandPentru ca turistii sa se bucure de vacanta loc, hotelul Seven din Paris are cateva camere decorate dupa basmul lui Lewis Carroll.

Candelabru inspirat de Alice in WonderlandPersonajele capricioase din Alice in Tara Minunilor pot fi oaspeti permanenti in camera copiilor. Candelabrul creat de Louise Antoinette este jucaus, frumos colorat si creat din lustre in forma de cesti.

Pantofii Alice in WonderlandSe stie ca femeile sunt innebunite dupa pantofi, iar creatia designerului Nicholas Kirkwood confirma ideea. Pantfofii au fost creati pentru colectia de primavara si au fost inspirati de minunata lume din basm.

Peretele lui Alice din Tara MinunilorPentru a atrage cat mai multi clienti, o sala de fitness din Japonia a construit un perete de catarat. Pana aici, nimic anormal, insa decoratiile de pe perete, care te duc cu gandul la fascinanata lume creata de Lewis Carroll in cartea Alice in Tara Minunilor.

Tatuajul Alice in WonderlandO adevarata piesa de arta si o dovada incontestabila de admiratie este acest tatuaj care surprinde cele mai importante momente din poveste Alice in Tara Minunilor.

Sursa articol


4247

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Craciunul - Valetta
Maltezii sunt un popor foarte credincios, astfel incat Sarbatoarea Nasterii Domnului ocupa un loc ex..
Italia  |  Romania  |  Spania  |  Belgia  |  Cehia  |  Germania  | 
Stiai ca?
Pe vremuri, in Egipt, barbatii si femeile foloseau creionul dermatograf negru pentru ca erau convinsi ca poate vindeca vederea slaba?... Prajiturile cu ravas nu sunt traditionale din China? Ele au fost inventate in 1920, de un lucrator al fabricii Key Heong Noodle din San Francisco? ...
Dictionar turistic
Time-sharing contract - O familie formata dintr-un numar precizat de persoane (de ex. 4, 6, 7, 8) cumpara un apartament dintr-un hotel anumit pentru o perioada de 7 zile (denumita unitate de time-sharing) sau mai multe (14, 21, 28 zile etc.), avand dreptul de a-l folosi, in scop personal, de a-l ceda spre folosinta unor prieteni sau rude sau de a-l inchiria unor solicitatori. Implicarea contractuala a participantilor la acest tip de proprietate se face in cadrul unui club de vacanta, al carui membru trebuie sa devina si propietarul in time-sharing.
7 recomandari