10 locuri uimitoare pentru a privi apusul

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

10 locuri uimitoare pentru a privi apusul


CAPE TOWN

1. Cape Town, South AfricaExista panorame uimitoare care nu pot fi comparate cu nimic din ce a fost vazut pana acum! Exista momente in viata, care te lasa fara suflare. Daca doriti astfel de experiente ar trebui sa vedeti un apus de soare peste Cape Town! Priviti Muntele Table de la distanta si soarele atingand apa cu razele sale aurii si reflectati asupra frumusetilor pe care care le-ati vazut in timpul zilei – va fi unul dintre cele mai pretioase momente din viata dvs.!

2. Grand Canyon, Arizona, USAConsiderat a fi una dintre minunile lumii, Marele Canion ofera unul dintre cele mai incredibile apusuri de soare din lume. Unii oameni norocosi au placerea de a admira apusul stand in hamac, la un pahar de vin bun. Altii prefera sa se bucure de toate aceste privelisti minunate in timpul unei plimbari cu elicopterul si sa ramana pentru totdeauna fascinati de apusul de soare de la Marele Canion, colorat cu nuante unice.

3. Santorini, GreeceSatele de pe superba insula Santorini sunt unele dintre cele mai romantice locuri unde pot fi vazute apusuri de soare incomparabile datorita luminii stralucitoare, care se reflecta in Marea Egee. Arhitectura unica pe insula ofera multe colturi ascunse, care scot la iveala vederi uimitoare. In fiecare an, mii de turisti viziteaza Santorini sa-si incarce sufletele cu emotii pozitive si amintiri de neuitat.

4. Ipanema Beach, Rio de Janeiro, BrazilBrazilia este una dintre cele mai atractive destinatii pentru turism. Pe plaja Ipanema, renumita pentru nisipul alb si fin si apele limpezi ca cristalul, accesul auto este restrictionat in fiecare duminica, astfel mii de turisti se pot bucura de apusul de soare in toata splendoarea lui. Vazand modul in care se ascunde soarele in spatele muntilor "Dois Irmãos" („Doi Frati”), cu un cocktail din Brazilia in mana - Caipirinha, intr-unul din restaurantele situate la cativa metri de plaja este un moment deosebit pentru toti cei care au decis sa-si petreaca vacanta la Rio.

5. Serengeti, TanzaniaTuristii care au vizitat Parcul National din Tanzania sustin ca iti dai seama ce inseamna un apus de soare real, cand il vezi din Serengeti. Privelistea pe care o care creeaza soarele, in timp ce se ascunde in spatele orizontului portocaliu, subliniind siluetele girafelor si elefantilor, este absolut magica. Pustiul din Kenya este un alt loc magic din Africa, care ofera un apus de neuitat.

6. Santa Monica Pier, Los AngelesCu greu ar putea fi ceva comparat cu vizionarea unui apus de soare la Santa Monica Pier. Puteti face o plimbare cu gigantica roata Ferris scaldata in lumini stralucitoare si arunca un ochi asupra plajelor aurii din jur, Oceanului Pacific cu valurile sale gigantice si muntilor de pe coasta atinsi de ultimele raze ale soarelui! O priveliste care va va lasa fara cuvinte!

7. Rialto Bridge, Venice, ItalyPiata San Marco poate este faimoasa, dar Ponte di Rialto (Podul Rialto) este centrul adevarat al Venetiei. Acel loc romantic ofera una dintre cele mai bune posibilitati pentru a admira un apus de soare. Podul se intinde peste Canal Grande, si de aici puteti privi razele aurii dansand peste cladirile unice si antice din Venetia.

8. MaldiveMaldive este renumita pentru frumusetea sa rara, plajele nesfarsite albe si razele soarelui profunde care asteapta sa va cuprinda in bratele lor. Va puteti relaxa la soare pe o barca traditională si admira decorul spectaculos al soarelui peste apele cristaline ale Oceanului Indian. Acesta este cu siguranta unul dintre apusurile cele mai uimitoare pe care le-ati vazut vreodata!

9. Great Pyramids, EgiptImaginati-va ca va aflati in centrul unui desert nesfarsit privind o minge enorma portocalie apropiindu-se de linia orizontului. Si cu doar o secunda inainte sa dispara se opreste pentru o clipa si scalda piramidele in razele sale aurii. Nu poate fi descris in cuvinte: trebuie vazut si simtit!

10. Sentosa Island, SingaporeCu siguranta un loc ceresc - o mica insula superba ascunsa in apropiere de coasta din Singapore. Aici apusurile de soare sunt incomparabile si magnifice. Ceata si fumul emise de rafinariile de petrol de pe mare impreuna cu razele soarelui creeaza o capodopera vie si unica.

Sursa

Articol tradus si adaptat de Georgiana Velea


5127

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festival de Otono (Festivalul anual de toamna de la Madrid)
In octombrie, timp de o luna intreaga, Madridul gazduieste Festivalul de Otono (Festivalul anual de ..
Stiai ca?
În ultima parte a vieţii, ucenicii lui Rafael au început să intervină tot mai mult în lucrările maestrului, care le cerea tot mai des să termine craţiile prin adăugarea detaliilor pentru car... Cea mai mare insula inconjurata de apa dulce este Marajo din Brazilia. Ea are o suprafata de 40.100 km patrati....
Dictionar turistic
Potential turistic - Este format din totalitatea factorilor de atractie din teritoriu. Acestia sunt formati din: - obiective ale fondului turistic natural care apartin reliefului, climei, apelor, invelisului biogeografic; - obiective ale fondului turistic antropic, care pot fi cultural-istorice, obiective economice, politico-adminstrative, vestigii arheologice, monumente istorice sau arhitectonice, colectii de arta, colectii stiintifice, valori etnografice si folclorice, obiective stiintifice si religioase care sunt rezultatul evolutiei civilizatiei umane intr-un teritoriu anume.
7 recomandari