TurisMALL
powered by

10 motorete ciudate


BOSTON (MA)

Barbatii sunt obsedati de masini cu multi cai putere, motociclete a caror viteza sfideaza moartea si a oricaror masinarii care ii scot din anonimat si atrag atentia delicatelor domnite.

Motoreta canapeaSunteti o persoana foarte lenesa care, cu greu, se ridica dupa canapea pentru a manca sau pentru a bea un pahar cu apa? Atunci motoreta canapea este exact ce va lipseste. Desi nu poate fi folosita in casa, motoreta este ideala pentru drumurile la piata sau la magazin.

Motoreta pantof cu tocCu totii stim cat de dificili pot fi pantofii cu toc... Insa, inginerul american David Crow a inventat o motoreta in forma de pantof cu toc destinata femeilor curajoase.

Motoreta barbecueConcursul din 2005 “What Can You HEMI?” a adunat numeroase inventii ciudate. Una dintre ele ii apartine americanului Tim Kowalec care a creat o masina cu un motor foarte puternic care poate gati 240 hot-dog in 3 minute.

Motoreta toaletaEste nevoie de mult curaj pentru a folosit motoreta toaleta.

Motoreta fotoliuUn american trecut de 60 ani si-a transformat fotoliul preferat in motoreta. Mandru de creatia sa, americanul participa cu ea la numeroase competitii. Dupa ce a fost arestat de mai multe ori pentru conducerea motoretei in stare de ebrietate, americanului i s-a retras dreptul de a mai conduce.

Motoreta scaunVa plac foarte mult scaunele de bar si masinariile confectionate in garaj? Atunci ati putea lua exemplul de la tanarul american Kyle Wygle care a condus motoreta scaun de la varsta de 14 ani.

Motoreta masa de biliardImaginati-va ca motoreta din imaginea de mai sus poate atinge o viteza maxima de 50 km/h. Construita dupa marimile unei mese originale de biliard, masinaria are faruri, suspensii si indicatoare.

Motoreta rotilaPentru a petrece clipe unice alaturi de prietenii sai, un american a confectionat o motoreta in forma de rotile.

Motoreta cadaArnold's Bar & Grill este una dintre cele mai cunoscute locatii din Cincinnati. Deschis in 1861, in timpul prohibitiei, proprietarul folosea o cada pentru a fabrica gin si alte bauturi alcoolice. La parada din 2011, barul s-a promovat printr-o modalitate ingenioasa: o motoreta in forma de cada cu logo-ul firmei.

Sursa articol


4363

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festivalul Teatrului de Strada
Acest eveniment are loc anual in luna septembrie. In aceasta perioada actorii teatrului Alfred ve Dv..
Belgia  |  Grecia  |  Italia  |  Malta  |  Romania  |  Cehia  | 
Stiai ca?
Egiptenii sunt primii care au inventat ceasurile?... Cea mai adanca pestera din lume (masurata de la intrarea ei cea mai inalta pana la punctul sau cel mai adanc) este Pestera Voronya (sau Pestera Krubera) din Georgia (2191 m). Aceasta este si prima pes...
Dictionar turistic
Concierge - Angajatul unui hotel care poate fi gasit la receptie si ofera turistilor informatii si intermediaza servicii ca: rezervari la restaurant, limuzine, recomandari cluburi de noapte, rezerva bilete la evenimente speciale. In hotelurile de lux, se asteapta ca un concierge sa indeplineasca cele mai ciudate cereri ale turistilor.
7 recomandari