3 Solutii interesante pentru amenajarea unei bai de dimensiuni mici

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

3 Solutii interesante pentru amenajarea unei bai de dimensiuni mici


ROMANIA

Daca ai luat decizia de a-ti amenaja caminul pe cont propriu, atunci cel mai probabil stii deja cum anume iti doresti sa arate incaperile locuintei tale, desigur deocamdata doar la nivel de plan. Una dintre cele mai mari provocari cu care se confrunta insa proprietarii de locuinte, in special cei care locuiesc intr-un apartament sunt baile mici, a caror amenajare adesea genereaza mari batai de cap. Optimizarea spatiului disponibil din cadrul unei locuinte reprezinta una dintre cele mai mari provocari pentru proprietari pentru ca intre ceea ce ne dorim si posibilitatile pe care le avem mereu vor exista diferente si lucruri care ne vor da planurile peste cap. Un spatiu bine optimizat inseamna mai putine compromisuri in materie de estetica. Baia desi nu este un spatiu in care petrecem timpul in afara ritualurilor de infumusetare si ingrijire, este totusi o incapere care merita din plin toata atentia noastra.
Amenajarea unei bai moderne atunci spatiul nu este foarte generos este este un lucru posibil, chiar daca am fi tentati sa credem exact contrariul. Pentru acest lucru insa avem nevoie de idei, viziune, dar si de produsele potrivite pentru a putea obtine un rezultat spectaculos. Pentru ca vorbim despre o baie mica, este important sa avem in vedere ca lucrurile trebuie abordate din doua directii si anume, pe deoparte este important sa optimizam cat bai bine spatiul disponibil in baie, iar pe de alta, este necesar sa ne asiguram ca alegem cele mai potrivite produse pentru amenajarea baii. Iata asadar 3 solutii interesante pentru a amenaja o baie de dimensiuni reduse!

Asigura-te ca nu exista mai mult de doua culori in baie.
Desi poate parea greu de crezut, culorile sau mai bine spus numarul acestora poate avea un impact major asupra spatiului din cadrul baii. Din acest motiv, este recomandat ca in intr-o baie de mici dimensiuni sa nu existe un acord cromatic care sa depaseasca 2 culori. Atuci cand exista mai multe culori, contrastul va da impresia unui spatiu mai aglomerat. In plus, asigura-te ca intre mobilierul de baie ales si gresie/faianta exista un acord cromatic cat mai deosebit.

Opteaza pentru dus in loc de cada.
Intr-un loc deja restrans, este de preferat sa uitamf de clasica cada si sa optam pentru un dus. Acesta se poate amplasa alaturi de o cadita speciala, care nu va ocupa la fel de mult spatiu precum o cada normala. Daca iti doresti o cabina de dus, ar fi ideal ca aceasta sa nu aiba dimensiuni foarte mari, pentru care vei pierde foarte mult spatiu.

Uita de elementele decorative pentru baie.
Cu greu ne putem imagina cum ar arata incaperile locuintei noastre fara pic de decoratiuni in ele, insa in cazul unei bai cu un spatiu mai restrans, este mai mult decat recomandat sa uiti complet de decoratiuni. Oricat de multa culoare si estetica ar putea aduce acestea, simpla lor existenta in aceasta incapere nu va face decat sa dea impresia unui spatiu mult mai restrans decat este el in realitate. Nu aglomera niciodata spatiul vizual cu lucruri ca nu sunt strict necesare.


17

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Craciunul catalan - Barcelona
“Bon Nadal i Felic Any Nou” in catalana sau “Feliz Navidad y Prospero Ano Nuevo” in spaniola..
Spania  |  Belgia  |  Malta  |  Germania  |  Franta  |  Romania  | 
Stiai ca?
Rodica Mariana Ion – inventatoarea unei metode de tratament a cancerelor dermatologice pre-maligne; ... In Rusia, fluieratul in interior este considerat a aduce ghinion (saracie)....
Dictionar turistic
Cazare si mic dejun - Tarif hotelier care include contravaloarea cazarii si micului dejun. Daca micul dejun este de tip continental, formula este cunoscuta sub denumirea "continental plan".
7 recomandari