5 lucruri utile pentru investitorii in criptomonede

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

5 lucruri utile pentru investitorii in criptomonede


Sunteți un investitor la început de drum? Vreți să vă începeți călătoria în piața criptomonedelor? Sunteți deja un investitor și vă gândiți ce greșeli ar trebui să evitați? Uite câteva sfaturi utile pe care este bine să le eviți sau pe care este bine să le urmezi când vrei să devii un investitor în criptomonede.

Lumea Bitcoin este una fascinantă. De la multitudinea de variabile de tranzacționare până la nenumăratele monede, totul trece de la pasiune, la artă.

1. Trebuie să luați în serios criptomonedele și să înțelegeți că nu sunt doar o modalitate ușoară de îmbogățire. Auzim tot mai des aceste așteptări ale oamenilor la început de drum, care nu cunosc absolut deloc această lume, dar vor să facă bani ușor. Transferurile de criptomonede nu sunt ca un transfer bancar. Ați greșit destinatarul, sunați la banca și se blochează trimiterea și banii sunt înapoi în contul dumneavoastră. Monedele digitale nu au un stăpân, dacă ați greșit adresa, acestea s-au pierdut. Prin urmare trebuie să luați în serios monedele virtuale și tehnologia care stă în spatele lor, blockchain.

2. Pentru că am vorbit despre trimiterea lor către o adresă greșită, o să notăm că alt sfat util este folosirea ATM-urilor de cryptomonede. Aceste aparate au caracteristică de scanare a codului, dar și de notare a sa. O să ne referim în acest moment la scanarea codului QR al portofelului dumneavoastră. Atunci când aveți această opțiune puteți să o folosiți pentru a evita notarea greșită a unei adrese de wallet. Adresele de wallet au totuși 36 de caractere și este dificil să notați totul perfect de la prima încercare, având caractere cu caps lock sau nu și cifre. ATM-urile de Bitcoin se află în toată țară și sunt ușor de identificat. Cea mai mare rețea de bancomate aparține companiei Bitcoin România și au în majoritatea orașelor din țară: ATM în Bistrița, ATM în Oradea, ATM în Pitești, București, Buzău etc. Acestea reprezintă o soluție bună dacă trebuie să trimiți rapid un transfer către o platformă sau vrei pur și simplu să eviți băncile.

3. Nu investi într-o singură monedă. Nu te lăsa în baza creșterii unei singure monede pentru că există posibilitatea să pierzi mai mult decât ai investit inițial. Deși criptomonedele sunt corelate între ele în general și observăm de multe ori că Bitcoin este cel care decide prețul sau cursul pieței, unele au performanțe mai bune decât altele. Chiar dacă Bitcoin este moneda preferată de toată lumea, sunt monede noi, mici, care au fluctuații constante și îți pot aduce un profit frumos. Însa, este bine să îți iei timpul necesar pentru a analiză piață și pentru a lua cele mai bune decizii.

4. Nu investiți toți banii pe care îi aveți! Regulă de AUR în piață crypto este să utilizați doar banii pe care va permiteți să îi pierdeți. Acesta este mesajul pe care majoritatea platformelor online de tranzacționare îl au marcat. Asta dacă nu sunt platforme care au ca principal scop să va fure toți banii. Monedele sunt caracterizate de volatilitate. Ele sunt făcute să aibă fluctuații de preț. Nu intrați în piața crypto cu bani pe care nu ii aveți, cu gândul că o să faceți profit!

5. Este important să fiți la curent cu ce se întâmplă în piață crypto, să citiți sfaturile analiștilor din piață. Dar, la fel de important, este să nu va lăsați influențat de tot ceea ce citiți. Absolut nimeni nu știe ce o sa se întâmple sigur peste o ora cu piață criptomonedelor. Desigur, există speculații, există analiști care doar cu asta se ocupă, există grafice extrem de detaliate care sugerează direcția logică a prețului, dar sigur nu este posibil. Dacă cineva ar știi ce se întâmplă în piață crypto cu siguranță nu v-ar sfătui și pe voi, doar pentru a face un bine.

Există încă foarte multe sfaturi pe care le poți primi despre ce înseamnă tranzacționarea. Pe acestea noi le considerăm cele mai relevante pentru începutul dumneavoastră în piață crypto. Acestea nu sunt reguli, ci doar lucruri utile pentru investitorii în criptomonede.

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/ztYmIQecyH4


201

Ghiduri turistice
Evenimente
foto KlangBogen
Vizitatorii fermecatorului oras Viena se pot bucura in cadrul festivalului KlangBogen de un program ..
Olanda  |  Belgia  |  Cehia  |  Franta  |  Romania  |  Germania  | 
Stiai ca?
Padurea joaca un rol deosebit de important in prevenirea poluarii atmosferei. Arborii filtreaza aerul si absorb praful pana la cantitati intre 30-80 t pe an si pe hectar; 1 ha de padure poate fixa anu... Irlanda este supranumita si "Perla insulara"....
Dictionar turistic
Rezervatie naturala - Un teritoriu mai mult sau mai putin extins, in cadrul caruia sunt ocrotite prin lege elemente de mare interes: flora, fauna, formatiuni geologice, complexe peisagistice s.a.
7 recomandari