5 pasi de calatorie de grup cu un microbuz inchiriat

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

5 pasi de calatorie de grup cu un microbuz inchiriat


Ne-am pierde sensul și speranța, dacă ocazional nu ne-am reface bateriile cu oamenii noștri de suflet, explorând bucuria experiențelor și timpului petrecut împreună. Iar când ne adunăm să călătorim cu întreaga familie sau cu cei mai apropiați prieteni, avem nevoie să maximizăm tot confortul și siguranța transportului.
Pentru că ne asumăm autenticitatea fiecărui moment din realitatea convențională, lăsăm tururile virtuale și ne concentrăm pe cea mai bună platformă online de închirieri auto din România. Ieșim încrezători să vedem lumea și ne începem călătoria extraordinară – în 5 pași!
1. Rapid și eficient, căutăm printre mii de mașini pe topcarrentals.ro
De la cele mai ieftine mașini până la variantele de lux și microbuze, TopCarRentals ne oferă cele mai bune oferte rent a car disponibile doar de la companii de închirieri auto de încredere și recomandate de peste 10.000.000 de clienți. Printr-o singură căutare, ne alegem criteriile și opțiunile preferate, la un click distanță și de pe același site. Beneficiem de asistență telefonică pe suport rezervări și de cele mai mici prețuri de închiriere, bazate pe parteneriate de încredere. Transparența serviciilor este totală, prețurile afișate având toate taxele de închiriere incluse.
2. Stabilim itinerarul și locația de preluare a mașinii închiriate
Pentru noi, locația de preluare a mașinii coincide cu cea de predare, pentru că mergem și venim împreună dintr-o excursie de-o zi. Motivația noastră e simplă: evadăm din Cluj și avem nevoie de o mașină care să fie confortabilă pentru toți cinci. Patru adulți și un copil, dornici de peisaje vii și pelerinaje prin istorie. Nu ne ascundem bucuria și fascinația de a ajunge la Cetatea medievală Liteni, înscrisă pe lista monumentelor istorice din județul Cluj. Următorul popas va fi cu siguranță Castelul renascentist Bánffy de la Bonțida, cu extinderi în stil baroc, neoclasic și romantic.
3. Găsim mașina ideală și o tratăm ca pe un cadou prețios
Ne aventurăm spre amintiri calde de vacanță, dar căutăm siguranța pe toate planurile. Protejarea pasagerilor rămâne o prioritate și este esențial să alegem categoria potrivită a mașinii. Eliminăm grija oricăror obstacole, deoarece motorul de căutare ne va ghida să filtrăm și să sortăm cele mai bune oferte după preț și numărul de pasageri. Ne orientăm spre mașini ieftine de închiriat, ca să ne păstrăm bugetul inițial. E bine că putem anula gratis rezervarea cu 48 de ore înainte de preluare, căci plata se face doar la preluarea mașinii. Dorim opțiunea unui scaun de mașină, pentru juniorul grupului și se rezolvă. Totul este rapid și simplu. Ne simțim excelent, știind că respectăm toate principiile de igienă și grija față de mașina închiriată.
4. Ținem cont de dorințele tuturor din grup
Ne imunizăm cu energia curajului de a explora locuri și emoții noi. Știm că ne plac și lucruri diferite, dar ne încurajăm exprimarea așteptărilor pe tot drumul călătoriei. Nu știi niciodată ce poate aduce o idee nouă, o pauză sau momentul unei fotografii regizate de un copil. Excursia începe pentru fiecare altcândva. Pentru organizator – în momentul în care face rezervarea mașinii închiriate; pentru un bătrân în momentul în care se simte comod în scaunul mașinii. Copilul nu va putea adormi din cauza emoțiilor, cu o noapte înainte și va mai ațipi pe mașină. Merităm cu toții să ne putem crea amintiri fericite.
5. Documentăm excursia și recomandăm serviciile rent a car
În ultima perioadă, parcă ne-am înstrăinat de a mai împărtăși public din viața personală. E un aspect respectabil și justificabil, dar să nu uităm de bucuria – în special peste ani – a fotografiilor și materialelor video în care suntem împreună. Și apropo de apreciere, mai mult parcă ca oricând, contează să recomandăm serviciile de calitate și pe toți acei oameni care au fost atenți la nevoile și siguranța noastră. Să călătorim cu bine!


15

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Carnavalul din Madrid (Madrid Carnival)
In fiecare an, la sfarsitul lui februarie/inceputul lui martie, Madridul sarbatoreste prin petreceri..
Stiai ca?
Coreea de Sud este cunoscuta si sub denumirile de "Tara diminetilor linistite" si "Tara rozei matinale".... Cele mai apreciate 10 destinatii turistice din lume sunt: Franta, Spania, SUA, Italia, China, Marea Britanie, Austria, Mexic, Germania si Canada? ...
Dictionar turistic
Turism - Activitate cu caracter recreativ sau sportiv, constand din parcurgerea pe jos sau cu diferite mijloace de transport a unei regiuni pitoresti sau interesante dintr-un anumit punct de vedere.
7 recomandari