6 motive pentru care merita sa porti lentile de contact

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

6 motive pentru care merita sa porti lentile de contact


Lentilele de contact reprezintă soluția ideală pentru foarte multe persoane. Fie că doresc să nu mai poarte ochelari de vedere sau să își schimbe culoarea naturală a ochilor cu altă nuanță preferata, lentilele îndeplinesc ambele dorințe și nu numai.
Iar dacă te-ai gândit și tu să le încerci, iată câteva motive excelente pentru care merită să faci acest lucru!

1. Nu îți mai rătăcești ochelarii
Un disconfort major al persoanelor cu dioptrii modificate se referă la rătăcirea, pierderea sau uitarea ochelarilor de vedere în diverse contexte. Adesea, când aceste persoane nu au ochelarii la îndemână, vederea le este semnificativ impactată în mod negativ. De cele mai multe ori, absența ochelarilor împiedică desfășurarea normală a activităților zilnice.

Ei, bine, poți alege o pereche de lentile cu purtare zilnică și poți scăpa odată pentru totdeauna de acest risc. Lentilele vor fi mereu la locul lor, iar tu nu vei mai avea grija accesoriilor separate fără de care nu te poți descurca.

2. Ai o rază completă de vedere clară
Indiferent de modelul lentilelor sau al ramelor, ochelarii îți vor oferi întotdeauna o rază limitată de vedere. Dacă vei privi în sus, pe sub lentile sau în laterale, imaginea va fi diferită de cea vizibilă prin lentile.
În schimb, lentilele îți oferă o rază completă. Indiferent de unghiul în care privești, privirea nu îți va fi obstrucționată de nimic, iar imaginea va fi la fel, uniformă și clară.

3. Sunt mai confortabile decât ramele de ochelari
Dacă ai purtat ochelari o perioadă mai lungă, știi că brațele lor pot crea disconfort la nivelul urechilor, iar baza nasului poate deveni și ea dureroasă după purtări mai lungi.
Cu ajutorul lentilelor de contact, scapi de ambele surse de disconfort, precum și de urmele lăsate de ochelari la baza nasului.

Chiar dacă, la primele purtări, poți avea senzația că și lentilele sunt incomode, senzația va dispărea odată ce te obișnuiești cu ele. Practic, vei uita că sunt acolo pe parcursul zilei și te vei bucura de același confort ca o persoană fără probleme de vedere.

4. Îți permit să faci sport și alte activități dinamice
Ochelarii de vedere nu trebuie să fie neapărat înlăturați atunci când alergi, faci exerciții fizice la sală, joci fotbal, tenis sau faci alte forme de mișcare.
Cu toate acestea, majoritatea persoanelor își dau jos ochelarii, pentru mai multă lejeritate de mișcare și din teama de a nu sparge lentilele sau rupe ramele în cazul unei căzături sau a altui mic accident.

În cazul lentilelor, le poți purta cu încredere în timpul oricărei activități. Nu numai că nu te incomodează sub nicio formă, dar te ajută să vezi perfect și să performezi mai bine decât dacă ți-ai scoate ochelarii de vedere.

5. Nu se aburesc și nu se udă
Purtarea ochelarilor poate fi o corvoadă în anotimpul ploios sau rece, când lentilele se udă și se pătează din cauza picăturilor de apă, dar se și aburesc atunci când intri într-o încăpere unde temperatura este diferită. Lentilele de contact nu îți vor crea niciodată un asemenea disconfort.

6. Îți permit să-ți modifici nuanța ochilor
Dacă ai avut mereu curiozitatea de a vedea cum ai arăta cu o culoare diferită a ochilor, lentilele de contact îți permit să experimentezi. Poți încerca look-uri diferite, cu nuanțe naturale, dar diferite de cea originală. Astfel, ai ocazia să te joci și să ai apariții diferite cât de des dorești.

Iar dacă îți place efectul vizual al ochelarilor, poți purta ocazional ochelari fără dioptrie, atunci când porți lentilele de contact cu dioptrii, doar pentru a beneficia de partea estetică.

Acestea fiind spuse, avantajele de mai sus sunt doar câteva dintre motivele pentru care merită să încerci măcar o dată lentilele de contact. S-ar putea să nu mai vrei să renunți la ele niciodată!

https://www.pexels.com/photo/blue-bottle-on-white-background-5843469/


27

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Craciunul - Valetta
Maltezii sunt un popor foarte credincios, astfel incat Sarbatoarea Nasterii Domnului ocupa un loc ex..
Austria  |  Germania  |  Ungaria  |  Turcia  |  Italia  |  Spania  | 
Stiai ca?
In trecut statele arabe erau denumite califate. Cele mai importante califate au fost la: Bagdad, Cairo si Cordoba.... Thailanda se mai numeste si "Tara fericirii"....
Dictionar turistic
Hostel - Unitate de cazare pentru turistii cu buget restrans, in general tineret, avand dormitoare si bai comune. Acest tip de turism ofera cazarea in dormitoare comune cu mai multe paturi simple sau paturi etajate, cu plata per pat ocupat.
7 recomandari