Afla care sunt avantajele unui City Break

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Afla care sunt avantajele unui City Break


Un concept relativ nou însă devenit foarte popular în materie de călătorii, este chiar acesta: city break. Atunci când te simți copleșit de muncă, de prea multe responsabilități și îți dorești pur și simplu să iei o pauză, un city break pare a fi cea mai bună modalitate de evadare. Acesta nu presupune să ai disponibilitatea unui concediu, pentru că un city break este un sejur scurt de 2 până la 4 zile și de cele mai multe ori este ales pentru finalul de săptămână. Iată așadar o modalitate ideală de a te relaxa, de a schimba peisajul fără a-ți lua concediu. Uite care sunt avantajele pe care ți le aduce o astfel de mini vacanță.

Este scurt și accesibil
Datorită faptului că este pe o perioadă scurtă, un city break poate fi foarte ușor integrat în viața ta și în programul tău. 
Indiferent că alegi să  călătorești de vineri până duminică sau de joi până sâmbătă, oricare dintre variante sunt perfecte pentru o scurtă escapadă din cotidian.

City break-urile sunt destul de ieftine
Dacă pentru concediu lung economisești un an întreg, iată că pentru un city break nu ai nevoie de un buget mare. 
Călătoriile scurte le găsești de cele mai multe ori la prețuri foarte avantajoase, în special dacă sunt făcute în perioade de toamnă târzie sau primăvară.

Nu necesită multă planificare 
Un city break nu necesită neapărat o planificare din timp, pentru că nu ai nevoie de multe lucruri pe care să le iei cu tine sau la care să te gândești în prealabil. 
De cele mai multe ori cei care aleg să facă astfel de ieșiri, se hotărăsc doar cu câteva zile înainte de plecare, ceea ce face ca sejurul să fie mult mai captivant și mai interesant. 

Cea mai bună modalitate de a te bucura de weekend-urile prelungite
De multe ori se nimerește ca anumite sărbători să se lege de weekend, ceea ce presupune că ai la dispoziție mai mult de 2 zile pentru o escapadă. 
Acum este un moment perfect să alegi un citybreak pentru a ajunge în diverse țări și diverse locuri de vizitat in Italia în care ți-ai dorit de mult să mergi. 

Iei o pauză de la rutina zilnică
Faptul că petreci zilele libere în același cadru, în același oraș sau în casă, te poate face să nu simți că te-ai încărcat cu adevărat cu energie și bună dispoziție. 
În plus, dacă nu ai mai călători de mult, s-ar putea să simți să i faci, chiar și pentru o perioadă scurtă. 
Chiar vei merge mult pe jos pentru a apuca să vizitezi cât mai mult, cu siguranță starea ta de spirit se va schimba. 

Majoritatea orașelor turistice mari au o infrastructură grozavă
Bilete de avion pentru majoritatea destinatiilor în materie de citybreak sunt foarte convenabile așa că optează pentru mersul cu mașina în concedii și alege o variantă rapidă.
În acest fel te asiguri  că îți rămâne mai mult timp pentru vizitat. 
În plus aproape în ce oraș mare ai călători vei găsi variante de deplasare locale. 

Vizitezi mai multe orașe în aceeași călătorie
Alegând un break city ai șansa să vizitezi mai multe orașe în aceași călătorie. 
Pentru că un break city este despre a vizita mai mult decât a te relaxa îți poți pune în plan să te opreși în mai multe orașe până ajungi la destinație. 
Astfel te vei bucura de experiențe inedite într-o singură călătorie. 

Îți organizezi timpul așa cum îți dorești
Dacă într-un concediu planificat din timp, te gândești să apelezi la sejururi programate, aici totul ține de tine. În funcție de locația unde alegi să mergi, programul tu ți-l faci. 
Tu alegi ce locuri îți dorești cu adevărat să vizitezi și ce anume vrei să lași pentru o dată viitoare. 


17

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Los Veranos de la Villa
Los Veranos de la Villa reprezinta un eveniment desfasurat anual la Madrid in perioada iunie – inc..
Malta  |  Olanda  |  Grecia  |  Germania  |  Spania  |  Ungaria  | 
Stiai ca?
In Olanda unele gesturi de politete ca deschiderea usii sau ajutorul pentru caratul bagajelor - sunt vazute a fi exagerate si sexiste.... Populatia Africii se apropie de 1 miliard, iar mai mult de jumatate din populatie are sub 25 de ani?...
Dictionar turistic
Eliport - Aeroport de dimensiuni reduse, construit special pentru decolarea, aterizarea si manevrele elicopterelor.
7 recomandari