Alege masina potrivita de la un dealer Hyundai Bucuresti si descopera cele mai frumoase drumuri din Romania

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Alege masina potrivita de la un dealer Hyundai Bucuresti si descopera cele mai frumoase drumuri din Romania


ROMANIA

Toata lumea stie ca Romania este o tara cu peisaje minunate, deci foarte potrivita pentru excursii cu masina. La tot pasul intalnesti peisaje spectaculoase, iar atunci cand ai o masina buna, cum ar fi una pe care o poti procura de la un dealer HyundaiBucuresti, te poti opri oricand, oriunde, pentru a te bucura de priveliste si pentru a face fotografii. Iata, in continuare, cele mai frumoase drumuri pe care le poti parcurge la volanul unui Hyundai în Romania, fie ca alegi un Ioniq Hybrid, un Tucson Diesel, un i30 sau un i40.

1. Transfăgărășanul – este unul dintre cele mai frumoase drumuri din lume, după cum a fost declarat de reprezentanții Top Gear aflați în vizită în România în anul 2009. Alege să îl vizitezi la bordul unui Hyundai, una dintre cele mai iubite mărci auto din România.

2. Transbucegi - sau Drumul Babelor - este un drum alpin de 20 km care pornește de pe DN1 și se termină la o altitudine de aproape 2.000 de metri, lângă cabana Piatra Arsă. Optează să îl parcurgi cu o mașină de încredere achiziționată de la un dealer Hyundai din Bucuresti și te vei putea bucura, fără griji, de o priveliște spectaculoasă.

3. Transalpina - deține titlul de cea mai înaltă șosea din România și mai este numită și Drumul Regilor. Amenajată în vremea regelui Carol al II-lea, Transalpina străbate pe creste Munții Parâng și atrage, în ultimul timp, ca un magnet tot mai mulți turiști.

4. Valea Oltului - este unul dintre cele mai circulate drumuri din România și, chiar și așa, își păstrează farmecul aparte pentru că este construit pe malul râului Olt. Totodată, DN 7 face legătura dintre localitățile Sibiu și Râmnicu Vâlcea.

5. Dunărea la Cazane - îți oferă posibilitatea să admiri cel mai spectaculos sector al fluviului Dunărea din România. Ce loc poate fi mai potrivit să inaugurezi o mașină nouă pe care ți-o poți lua de la dealer Hyundai din București decât un asemenea drum minunat?

6. Cernavodă - Tulcea - străbate localitățile Capidava, Saraiu, Topolog, Horia și Măcin și îți dezvăluie un peisaj unic, respectiv începutul Deltei Dunării. În același timp, serpentine, viraje de toate felurile, linii drepte lungi şi rapide (de tipul Route 66) vor fi o provocare pentru talentul tău la volan.

7. Cheile Bicazului - reprezintă un drum deosebit de frumos din Munții Hășmaș. Peisajele sunt spectaculoase, iar o oprire la Lacul Roșu, aflat în drum, chiar nu trebuie ratată. Traseul este însă unul dificil și trebuie abordat cu atenție.

Șapte drumuri minunate pe care le vei îndrăgi cu siguranță și le vei parcurge întotdeauna cu o plăcere deosebită cu mașina ta. Un dealer Hyundai Bucuresti te va ajuta să-ți alegi modelul potrivit, fie că este vorba despre un Ioniq Hybrid, un Tucson Diesel, un i40 sau un i30.


706

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Wiener Festwochen
Festivalul Wiener Festwochen se desfasoara anual intre mai si iunie, în capitala Austriei. In a..
Stiai ca?
Cel mai mare crustaceu din lume este Crabul Paianjen Urias din Japonia. La cel mai mare exemplar prins, distanta dintre clesti (de la un varf la celalalt) masura 3,7 metri.... Nicaragua se mai numeste si "Tara lacurilor și a vulcanilor"....
Dictionar turistic
Baia turceasca - Baile turcesti au avut cel mai mare succes in epoca Victoriana, si au reprezentat un factor foarte important in viata oamenilor din Orientul Mijlociu, fiind nu numai un loc de curatare si relaxare, ci si unul de socializare si curatare ritualica, de purificare a sufletului. Baia turceasca ajuta la eliminarea toxinelor din organism prin racirea si incalzirea controlata a sangelui. Hamam-urile dau o stare de bine, de relaxare, dilata porii si lasa o piele mai frumoasa, mai luminoasa si mai elastica. Pentru rezultate maxime baia turceasca este dotata cu sistem acustic si "cer instelat", astfel veti beneficia de melo si cromoterapie. Baile turcesti ajuta si la vindecarea unor boli, cum ar fi afectiunile respiratorii. Din cele mai vechi timpuri si pana acum, hamam-urile au primit numai cuvinte de lauda si pot fi incercate de oricine, la orice varsta.
7 recomandari