Atractii ciudate pentru viitoare ta vacanta

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Atractii ciudate pentru viitoare ta vacanta


Ia-ti o vacanta in Bahamas si poti inota cu porcii

Daca inotul cu delfinii ti se pare plictisitor atunci poti alege ceva mai aparte. Viziteaza rezervatiile de porci pestriti din Big Major Cay sau Staniel Cay si ia-ti libertatea sa plonjezi in apa alaturi de prietenoasele animale care s-au dovedit a fi foarte indemanatice in arta inotului.

Acesti porci uimitori inoata zi de zi in apele Bahamasului si traiesc intr-un lux demn de invidiat. Dupa ce isi iau portia de imbaiare, zburda liberi pe plaja, stau alaturi de turisti pe cearceaf sau se odihnesc la umbra palmierilor.Zboara catre Luna, Rusia

Pentru toti cei pasionati de vacante extra-terestre exista posibilitatea unei incursiuni pe Luna cu naveta Soyuz. Zborul dureaza 7 zile iar nava ajunge la o viteza de 17.000 de mph. Vei vedea stele verzi la propriu, partea luminata a lunii si pamantul de la 250.000 de mile departare. Doritorii trebuie sa se antreneze cu 4 luni inainte alaturi de atsonautii rusi in cadrul centrului Yuri gagarin. Pentru fiecare expeditie sunt disponibile cate 2 scaune fiecare a cate 100.000 de milioane.

Vacanta de 1 milion de dolari in Abu Dhabi


Resortul Emiratelor din Abu Dhabi a scos la vanzare un pachet special de calatorie in valoarea de un milion de dolari, care promite sa “intruchipeze opulenta pura”. In pachet intra bilet de avion la clasa intai si sapte nopti in cel mai de lux hotel din Abu Dhabi, sofer personal pentru Maybach, masina care iti va sta la dispozitie pe toata durata sejurulu. In pachet sunt incluse si tratamente spa zilnice alaturi de calatorii cu avion privat catre diverse locatii de lux din apropiere.

Vacanta subacvatica in SUA

Situat pe fundul lagunei Emerald din Parcul Key Largo, Florida, acest resort va invita sa petreceti o noapte alaturi de vietatile acvatice. Situat la aproximativ 10 metri sub apa singura cale de a ajunge aici este cu un motor de scufundat. Odata ajuns aici relaxarea incepe. Peisajul marin este de vis si te hipnotizeaza. Locul este complet echipat cu tot cea ai nevoie – frigider, dus, toaleta, bucatarie, telefon si radio marin.
Un tur de groaza, SUA


Nu trebuie sa astepti Halloweenul pentru a-ti retrezi fiorii. In Floria exista tururi speciale si excursii al caror scop principal este sa te ingrozeasca. In general, in aceste tururi vei afla foarte multe informatii despre fenomenele paranormale petrecute in diverse locuri, fenomene care sunt insotie de demostratii... Doar pentru cei cu sange rece.

Ski in mijlocul desertului

Resortul de ski din Dubai este primul de acest gen din Orientul Mijlociu. Locul pune la dispozitie 5 partii dedicate ski-ului, snowboarding-ului si toboganelor de zapada. In cadrul resortului se afla doua restaurante perfect amenajate pentru mini sezonul de iarna deschis in mijlocul desertului.
Vacanta intr-un parc destinat piticilor, China

Cu peste 77.6 milioane de vizitatori, acest parc tematic se afla printre cele mai populare din China, intrand in Top 15 cele mai atractive si originale parcuri tematice. Parcul a fost foarte mediatizat intrucat a oferit un loc de munca persoanelor deficiente de crestere, de la ingrijitori pana la personaje de poveste din cadrul parcului.

2869

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Pastele
Pentru greci Pastele reprezinta cel mai important eveniment din calendarul ortodox, fiind socotit ma..
Italia  |  Romania  |  Malta  |  Ungaria  |  Grecia  |  Belgia  | 
Stiai ca?
Hermann Julius Oberth, unul dintre parintii fondatori ai rachetei și astronauticii (navigatei spatiale), precursor al noii ere tehnice, a fost roman la origine, fiind nascut la Sibiu, in data de 25 i... Pe Magura Moigradului a fost descoperita cea mai intinsa asezare dacica fortificata din Romania. Aceasta dateaza din secolul I d.Chr. Tot aici au fost făcute descoperiri arheologice inca din anul 185...
Dictionar turistic
Belvedere - Constructie, platforma sau terasa pozitionata pe un loc inalt de unde se poate admira o priveliste superba.
7 recomandari