Avantajele de a locui in complexul rezidential Catted

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Avantajele de a locui in complexul rezidential Catted


De la viața de student la cea de părinte multe s-au schimbat - obiceiurile, interesele, locuințele. Simți de multă vreme că nu-ți mai e locul în blocurile vechi și înghesuite din București? E normal, după ce te căsătorești și ai copii, visul copilăriei de a sta la casă devine tot mai mult o necesitate.

În zona de nord a Bucureștiului există un complex rezidențial creat special pentru familiile cu copii: complexul Catted Residences - un cartier care vine la pachet cu o mulțime de avantaje și tipuri de vile construite pentru a răspunde celor mai exigente nevoi.

Trei tipuri de case spațioase
În acest cartier rezidențial din zona Dimitrie Pompeiu, Barbu Văcărescu - Băneasa vei putea alege între cele trei tipuri de vile: A, B și C. Suprafața construită ajunge la 310 mp, iar cea utilă la 210 mp în cazul unei vile de tip C. Fiecare casă are între 4 și 5 dormitoare și băi, living, bucatarie, spații de depozitare, mansardă, și chiar birou la primul nivel al casei. Dacă vrei să vezi și cum e împărțit spațiul, poți afla mai multe detalii aici.

Finisaje de cea mai bună calitate
Arhitectura și construcția celor trei tipuri de vile din cartierul CATTED a fost inspirată de casele suedeze și beneficiază de cele mai bune finisaje și de calități tehnice superioare. În rândul caselor din faza 2 a proiectului constructorul a inclus tâmplărie cu un coeficient superior de izolare, încălzire în pardoseală, panouri termodinamice și grădini irigate automat cu ajutorul aspresoarelor.

Vilă cu grădină proprie
Un vis pe care puțini locuitori ai Bucureștiului și-l mai pot permite este achiziția unei case cu grădină proprie, într-un oraș al terenurilor și spațiilor verzi mici și extrem de fragmentate. În cadrul complexului Catted, dezvoltatorii și-au dorit să aducă în realitate acest vis, astfel că fiecare vilă de tip A are 50 mp de grădină, iar vilele de tip B și C câte 100 mp fiecare.

Locuri de parcare pentru fiecare familie
Pe mulți proprietari de mașini ai orașului îi apucă fiorii numai când aud cuvintele ”loc de parcare”. Ceea ce pentru majoritatea locuitorilor din cartierele vechi din București a devenit o vânătoare, pentru locuitorii din CATTED locurile de parcare nu sunt nici pe departe o bătaie de cap - fiecare casă are două locuri de parcare în fața casei, ceea ce înseamnă că nici un petic din grădina proprie nu e ”furat” de parcarea mașinii.

Un cartier sigur pentru toți rezidenții
Ai probabil nostalgia orelor de joacă din fața blocului, unde ai tăi te lăsau să te joci nestingherit până la lăsarea serii, fără teamă de traficul intens. Într-un cartier cu pază constantă poți să îți lași copiii să se joace în siguranță cu cei ai vecinilor în parcul și spațiile special amenajate pentru cei mici.

Spații verzi oriunde vezi cu ochii
Tuturor ni se pare că orașul pare înghitit de betoane, în timp ce spațiile verzi dispar încet, încet. Pentru dezvoltatorul cartierului CATTED existența spațiilor verzi a fost o prioritate, astfel că aici se află un par verde de 1000 mp care găzduiește și locul de joacă al copiilor.

Aproprierea de zonele de interes
Că e vorba despre serviciu, centrele comerciale de unde faci cumpăturile de obicei, sălile de sport sau alte spații pentru relaxarea din timpul liber, dacă te muți într-un din vilele din cartierul Catted ești foarte aproape de toate acestea. Deoarece ești la doar 2 km de metrou Pipera, vei scăpa de multe ore petrecute blocat în trafic, mai ales dacă lucrezi în zona Dimitrie Pompeiu, Barbu Văcărescu - Băneasa.

Mulți dintre cumpărători s-au mutat deja în cartier și se bucură exact de caracteristicile văzute în proiect și pe site-ul catted.ro. Cu atât de multe avantaje de oferit celor care locuiesc în București, casele din cartierul Catted sunt extrem de căutate, ținând cont că din faza 1 a proiectului a mai rămas doar 1 casă disponibilă, iar din cele 24 de case din faza 2, cu finalizare în decembrie 2017, 5 sunt deja vândute. Dacă plănuiești să te muți la casă, merită să faci o vizită și să te convingi că merită să devii rezident Catted.


158

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Craciunul - Valetta
Maltezii sunt un popor foarte credincios, astfel incat Sarbatoarea Nasterii Domnului ocupa un loc ex..
Spania  |  Franta  |  Germania  |  Cehia  |  Austria  |  Romania  | 
Stiai ca?
Statuia Libertatii a fost construita in Franta?... Italia are mai multe camere de hotel decat orice tara din Europa?...
Dictionar turistic
Rent a car - Inchirierea unei masini, pe o perioada determinata, contra unei sume de bani stabilita dinainte.
7 recomandari