Calatoriile - un cadou ideal pentru 1 si 8 martie

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Calatoriile - un cadou ideal pentru 1 si 8 martie
Se spune ca unui calator ii sta bine cu drumul. Hoinarind printre marile orase ale lumii sau chiar prin orasele Romaniei este, fara doar si poate, traseul catre o viata mai frumoasa. Calatoriile reprezinta modalitatea prin care te poti detasa de ceea ce se intampla in jurul tau si care te ajuta sa uiti de problemele si grijile de la locul de munca epuizant.

Daca tot se apropie luna martie, luna dedicata femeilor, cadoul cel mai potrivit acestora ar fi o calatorie care sa le faca sa se detaseze de ceea ce se intampla in jurul lor si care sa le aduca un plus de energie dupa vremea rea care le-a tinut in casa.

Ofera-i un sejur intr-un oras de poveste din Europa


Carei femei nu i-ar placea o escapada intr-un oras fascinant si plin de poveste? City break-urile pot fi un cadou incitant si reusit pentru orice femeie. Alege o destinatie de vis, la care doreste demult sa ajunga, si surprinde-o cu doua bilete pentru amandoi. Cu siguranta va fi incantata si va zbura direct catre impachetarea bagajului. Anglia este in top destinatii. Asa ca trage cu ochiul la ofertele de bilete autocar Anglia oferite de Eurolines.

Pentru ca surpriza sa fie cu adevarat placuta si relaxanta, poti face rezervare la un hotel pentru cupluri, care are servicii de spa, masaj si relaxare. Ii vei oferi clipe minunate, in care sa se detaseze complet de viata agitata.

Cauta ofertele cele mai bune la city break-urile din luna martie si bilete de avion ieftine pe Aerolines.ro si impreuna cu femeia careia vrei sa ii multumesti pentru toate clipele in care a fost alaturi de tine, descopera cele mai fascinante locuri ale Europei.

Descopera un oras din Romania in care nu ai mai fost sau alege un sejur la munte


Cadoul cel mai perfect pentru o femeie este sa o indepartezi de monotonie si de rutina din jurul ei. Daca vrei sa o faci cu adevarat fericita si sa se simta speciala in luna marite, nu opta pentru clasica cina in oras sau pentru clasicul buchet de trandafiri. Surprinde-o cu un weekend la munte sau intr-un oras din Romania unde nu ati mai fost. Daca te gandesti la un weekend la munte, TUI TravelCenter are oferte de cazare in Poiana Brasov.

Destinatiile apropiate sunt cele mai bune idei, atunci cand amandoi munciti, iar job-ul nu va permite sa va luati concediu de pe o zi pe alta. Sa fie cu adevarat surprinsa, o poti anunta sa isi faca bagajul chiar cu o seara inainte. Daca ii plac si florile, poti strecura in bagajul ei un trandafir. Va fi o surpriza minunata.

Alege o destinatie noua, cat mai aproape de oras, dar cat mai departe de griji. In felul acesta, vei avea un castig bogat. Cu Eurolines poti procura doua bilete de autocar, la un super pret. In plus, daca te decizi sa cumperi biletele cu 7 zile inainte, vei avea o reducere de 20%.

Sursa foto


615

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Carnavalul Dunarii
Carnavalul Dunarii se desfasoara in fiecare an in luna iunie. Acest eveniment este dat in cinstea ..
Stiai ca?
Primul canal tunel navigabil din Europa si din lume este Tunelul Malpas, situat in comuna Nissan-lez-Ensérune, Franta. Tunelul are 165 metri lungime, 6,7 metri latime și 8,2 metri inaltime. C... Uneori dezvoltarea aptitudinilor (insusiri psihice deosebite) se manifesta inca din copilarie. In lucrarile privind biografiile marilor genii ale omenirii se vorbeste adesea despre manifestarile preco...
Dictionar turistic
Traseu turistic - Parcursul dinainte stabilit intre doua opriri sau intre doua puncte de interes turistic.
7 recomandari