Care este rolul sportului in viata copilului?

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Care este rolul sportului in viata copilului?


Fie ca vorbim despre adulti sau despre copii, sportul are un rol important in viata noastra si are multe implicatii pozitive asupra sanatatii. Acesta se resimte atat asupra fizicului, cat si asupra mintii.

"Asupra fizicului, sportul ofera posibilitatea dezvoltarii unui corp armonios, echilibrat. Iar impactul asupra mintii la copii se face resimtit prin dezvoltarea mai multor abilitati care ii vor folosi in viata de adult, cum ar fi capacitatea de a conduce sau de a urma un lider in societate.", spune trainerul Sandu Georgian.

Ofera-i copilului tau sansa de a participa pe parcursul verii la cat mai multe activitati sportive. O idee ar fi sa-l inscrii la Tabara NERF, cea mai cool tabara tematica a verii. Pe langa promisiunea distractiei care va atinge cote maxime alaturi de cele mai noi blastere NERF, cei mici vor merge intr-o excursie in care vor afla informatii utile de prim ajutor, se vor da cu tiroliana si isi vor testa agilitatea in cadrul activitatilor de catarare si coborare in rapel. In plus, vor avea ocazia sa testeze si sa ia acasa o multime de jocuri din portofoliul Hasbro: Monopoly, Jenga, Spune in Gura Mare etc.

Mai multe informatii despre tabara si inscriere gasiti accesand http://www.tabaranerf.ro/.


302

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Mikulas, Vanoce, Silvestr - Praga
Sarbatorile de Craciun, Mikulas, Vanoce, Silvestr sunt prilej de petrecere pentru locuitorii Cehiei...
Austria  |  Spania  |  Belgia  |  Italia  |  Malta  |  Ungaria  | 
Stiai ca?
Alba Iulia este denumita si „Capitala a Marii Uniri”. Legea prin care orasul Alba Iulia a fost declarat „Capitala a Marii Uniri” a Romaniei a fost promulgată in data de 27 decembrie 2018, de ... Elefantii nu isi pot apleca capul din cauza gatului gros si scurt. Pentru a prelua ceva de pe sol in gura se folosesc de trompa....
Dictionar turistic
Baia turceasca - Baile turcesti au avut cel mai mare succes in epoca Victoriana, si au reprezentat un factor foarte important in viata oamenilor din Orientul Mijlociu, fiind nu numai un loc de curatare si relaxare, ci si unul de socializare si curatare ritualica, de purificare a sufletului. Baia turceasca ajuta la eliminarea toxinelor din organism prin racirea si incalzirea controlata a sangelui. Hamam-urile dau o stare de bine, de relaxare, dilata porii si lasa o piele mai frumoasa, mai luminoasa si mai elastica. Pentru rezultate maxime baia turceasca este dotata cu sistem acustic si "cer instelat", astfel veti beneficia de melo si cromoterapie. Baile turcesti ajuta si la vindecarea unor boli, cum ar fi afectiunile respiratorii. Din cele mai vechi timpuri si pana acum, hamam-urile au primit numai cuvinte de lauda si pot fi incercate de oricine, la orice varsta.
7 recomandari