Care sunt aplicatiile pe care trebuie sa le ai instalate atunci cand pleci in concediu?

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Care sunt aplicatiile pe care trebuie sa le ai instalate atunci cand pleci in concediu?


Progresul tehnologic pe care îl parcurgem cu toţii, a adus foarte mari beneficii pasionaţilor de turism şi călătorii. Indiferent dacă alegi să pleci în cele mai îndepărtate colţuri ale lumii sau adopţi o destinaţie apropiată, este foarte important să îţi descarci pe smartphone sau pe tabletă câteva aplicaţii care se vor dovedi extrem de utile pe durata concediului.

Cum îmi aleg aplicaţiile?
În funcţie de specificul concediului şi de planul pe care ţi l-ai stabilit, de modul în care alegi să-ţi petreci zilele de relaxare şi distracţie, de specificul tipului de cazare preferat şi de modul în care alegi să te deplasezi, ai posibilitatea de a-ţi personaliza caracterul aplicaţiilor instalate. 

O echipă de specialişti în app design, te poate îndruma în acest sens şi poate crea pentru tine o schemă orientativă care să conţină aplicaţiile care răspund nevoilor tale. Odată instalate pe device-ul tău, poţi porni la drum, fiind sigur că vei face faţă oricăror provocări.

Aplicaţiile cel mai des instalate
Una dintre cele mai des utilizate aplicaţii de călătorie este Google Maps, fiind considerată cea mai bună aplicaţie de navigare. Îţi dă posibilitatea de a stabili cele mai bune rute, indiferent cu ce mijloc te deplasezi. Google Translate este nelipsită din telefonul turiştilor, fiind cea mai bună cale prin care stabileşti căi de comunicare cu oricine, indiferent în ce zone geografice călătoreşti. 

TripAdvisor este aplicaţia care îţi poate oferi recenzii reale referitoare la locurile în care intenţionezi să te deplasezi, fiind ideală în alegerea celei mai bune destinaţii de vacanţă. SkyScanner te va ajuta să-ţi rezervi biletele de zbor, dar şi să treci în revistă date legate de cazare şi închiriere maşini în zona vizată. 

Evident, pentru a alege cea mai bună cazare, Booking rămâne în top, astfel că este absolut necesar să o ai instalată. Îţi plac provocările şi vrei să te laşi surpins de locuri inedite, îţi place să pătrunzi în cultura locurilor şi în adâncul tradiţiilor, atunci este posibil ca aplicaţia Airbnb să fie ceea ce ai nevoie. Prin aceasta ai posibilitatea de a-ţi găsi cazare oriunde în lume, în case sau apartamente puse la dispoziţie de diferite companii. 

Accesul la internet este foarte important, astfel că aplicaţia WiFi Map te va ajuta să depistezi reţele WiFi accesibile în apropiere. Îţi place să cutreieri oraşele şi să iei pulsul societăţii, atunci aplicaţia Moovit îţi va fi de folos când va fi nevoie să circuli cu mijloacele de transport în comun. Desigur, pe durata concediului vei dori să ştii cum este vremea, AccuWeather furnizându-ţi toate datele meteorologice necesare. 


27

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Nochevieja - Madrid
Ajunul Anului Nou este denumit in Spania "Nochevieja” („Noaptea veche"). In noaptea de 31 decemb..
Franta  |  Germania  |  Grecia  |  Austria  |  Cehia  |  Spania  | 
Stiai ca?
Paianjenul Mancator de Pasari din America de Sud este cel mai mare paianjen de pe glob.... Suprafata Pamantului este de 510 066 000 km2, din care: - Uscat: 148 647 000 km2 (sau 29,1%) - Apa: 361 419 000 km2 (sau 70,9%) Sub suprafata Oceanului Planetar se afla o mare parte a riftului co...
Dictionar turistic
Buveta - Locul unde se beau ape minerale intr-o statiune balneara.
7 recomandari