Care sunt avantajele turismului dentar in Romania?

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Care sunt avantajele turismului dentar in Romania?


Turismul dentar, ca fenomen, s-a format mult timp ca o direcție separată pe piața serviciilor medicale. Pacienții din țările occidentale care vor să obțină dinți frumoși, dar nu au posibilitatea să efectueze proceduri dentare acasă, datorită costului ridicat, și astfel se orientează spre tările din estul Europei. Astfel, pacienții străini caută locuri în care tratamentul dentar este relativ ieftin, iar calitatea serviciilor oferite este la un nivel destul de ridicat. Una dintre aceste țări este România, care are un număr imens de clinici și centre stomatologice care oferă servicii stomatologice la un cost mult mai mic decât, de exemplu, în țările occidentale.


Drept urmare, turismul dentar în România este disponibil pentru un număr mai mare de pacienți, datorită faptului că prețul unui sejur în România este mult mai mic decât costul unui tratament dentar complet acasă. Dar pe lângă faptul că turiștii primesc tratamente dentare de o calitate foarte bună, le permite de asemenea să economisească semnificativ și să combine tratamentele medicale cu o vacanță plăcută într-o țară nouă.

Care sunt avantajele serviciilor stomatologice din România?
Turismul dentar în România are o serie de avantaje generoase, printre care merită de subliniat:

Posibilitatea de a combina tratamentul dentar cu o vacanță într-una dintre cele mai frumoase țări din Europa de Est. Pe lângă economii semnificative de costuri, turiștii au posibilitatea de a cunoaște mai bine România, o țară bogată în obiective turistice. De asemenea, turiștii străini pot alege între mare și munte, ambele destinații fiind în apropierea Bucureștiului.

Un alt avantaj este ușurința cu care se poate ajunge în țara noastră. Există o gamă largă de rute de transport, în funcție de capacitățile și nevoile pacienților, care pot alege între avion, cale ferată, autobuz sau chiar mașina proprie.

Nu este nevoie de viză pentru a intra în țară. Locuitorii țărilor din Uniunea Europeană, țările continentului american și multe alte state pot vizita România fără a deschide o viză de intrare, pur și simplu nu este necesară.

Fără barieră lingvistică. În aproape toate clinicile din România, comunicarea are loc în limba engleza. Pentru turiștii europeni și americani, multe centre stomatologice care se respectă recrutează personal cu cunoștințe de limba engleză, italiană, franceză; deci nu vor exista dificultăți în comunicare.

Ce servicii stomatologice sunt cele mai populare în rândul turiștilor?
Cel mai frecvent, turiștii aleg țara noastră pentru următoarele tipuri de servicii stomatologice:

Coroanele dentare. Protetica dentară este considerată unul dintre cele mai populare servicii stomatologice și aproximativ 40% dintre toți pacienții străini îl solicită.

Implanturi dentare. Implantul dentar este poate cel mai solicitat tratament dentar, pentru care pacienții din străinătate consideră că merită să bată tot acest drum.
Restaurări dentare. Restaurările dentare, în special, tratamentul cariilor atrage aproape 20% dintre pacienți.
Ortodonția. În ultimii ani, 10% dintre pacienți au solicitat serviciul de îndreptare a dinților. Dar, având în vedere, din nou, calitatea înaltă și costul redus, instalarea aparatelor dentare în România câștigă popularitate, iar numărul de turiști pentru acest serviciu va crește.


19

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Fete de Saint Nicolas - Bruxelles
Fete de Saint Nicolas sau Sarbatoarea Sfantului Nicolae este un eveniment asteptat cu entuziasm de c..
Cehia  |  Italia  |  Belgia  |  Franta  |  Austria  |  Romania  | 
Stiai ca?
In fiecare an, in SUA, 60 de milioane de litri de petrol si ulei sunt deversate in rauri si fluvii pana in oceane? Cantitatea o depaseseste pe cea pierduta de petrolierul Exxon Valdez in anul 1989 (un... Cu peste 40 milioane de vizitatori, Italia este a patra cea mai vizitata tara din lume?...
Dictionar turistic
Hamam - Baie turceasca cu abur uscat. Baile turcesti au avut cel mai mare succes in epoca Victoriana, si au reprezentat un factor foarte important in viata oamenilor din Orientul Mijlociu, fiind nu numai un loc de curatare si relaxare, ci si unul de socializare si curatare ritualica, de purificare a sufletului. Baia turceasca ajuta la eliminarea toxinelor din organism prin racirea si incalzirea controlata a sangelui. Hamam-urile dau o stare de bine, de relaxare, dilata porii si lasa o piele mai frumoasa, mai luminoasa si mai elastica. Pentru rezultate maxime baia turceasca este dotata cu sistem acustic si "cer instelat", astfel veti beneficia de melo si cromoterapie. Baile turcesti ajuta si la vindecarea unor boli, cum ar fi afectiunile respiratorii. Din cele mai vechi timpuri si pana acum, hamam-urile au primit numai cuvinte de lauda si pot fi incercate de oricine, la orice varsta.
7 recomandari