Care sunt calitatile unui covor de lana?

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Care sunt calitatile unui covor de lana?


Material atemporal, covorul de lână oferă o calitate excepțională. Acest material nobil  și natural este perfect pentru orice tip de decor, calitățile sale de neegalat te vor convinge și pe tine să alegi covoare lână. Lâna oferă o izolare termică și sonoră, este un material de calitate care ține de cald în perioada rece, oferind totodată un confort indiscutabil. Permite, în egală măsură, absorbirea umidității în exces. Lâna este în egală măsură un bun izolant sonor. Este un material durabil, solid și greu inflamabil. Ecologic, niciun produs chimic sau toxic nu este utilizat în fabricarea acestor covoare de origine animală, se folosesc doar pigmenți naturali. Covoarele de lână conferă încăperii în care sunt așezate o atmosferă călduroasă.

Diverse tipuri de covoare de lână
Dacă ești în căutare de covoare online, noi îți recomandăm covoare lână. Trebuie să știi că există lână de calitate diferită, cea mai bună și cea mai frumoasă fiind, în mod indiscutabil, lâna de Noua-Zeelandă. Covoarele de lână fabricate din acest material 100% natural au o calitate excepțională, o grosime și un confort incomparabile.

În colecțiile de covoare online se regăsesc de obicei covoare din lână pură, virgină, cu minim 93% lână și 7% alte fibre textile, covoare de lână fabricate din lână standard sau lână reciclată ori covoare din lână pură virgină, conțin doar 0,3% alte fibre în comparație cu lâna.

Un covor de lână pentru orice încăpere, de la Startdecor.ro
Dacă ești în căutare de covoare ieftine, trebuie să știi că ai posibilitatea de a găsi covoare de lână la prețuri accesibile în perioada promoțiilor în special. Gama largă de covoare de lână, în culori și mărimi diferite îți permite să găsești covorul potrivit pentru livingul tău, pentru dormitor sau pentru camera copilului. Lucrate manual, covoarele de lână sunt extrem de calitative și au o durată lungă de viață. În ceea ce privește întreținerea, am aflat de la reprezentanții magazinului Startdecor.ro, cel mai important vanzator din Romania, că acest tip de covor poate fi curățat cu ajutorul unui aspirator, însă cel mai bine este să înlături peria de la aspirator pentru a evita deteriorarea acestuia,

De ce să cumperi un covor de lână?
Ești în căutarea unui covor, însă încă nu știi pentru ce material să optezi? Ți-ai dori un covor care să se potrivească în mai multe încăperi? Nu mai căuta, covoarele de lână răspund la toate așteptările și la exigențele tale. Lâna se distinge de alte materiale prin noblețea sa. Aspectul moale și confortabil este un alt motiv pentru care ar trebui să alegi un covor de lână. În plus, lâna este un material ecologic.

O mulțime de motive pentru a alege și tu covoare lână!


26

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Balurile vieneze
Balurile vieneze reprezinta cele mai vechi si renumite evenimente care au loc in capitala Austriei. ..
Spania  |  Austria  |  Belgia  |  Romania  |  Cehia  |  Germania  | 
Stiai ca?
Daca sarurile din apa marina s-ar depune pe fundul oceanului Planetar atunci s-ar forma un strat de cca 60 m.... Columbia se mai numeste si "Tara cafelei"....
Dictionar turistic
Ticketing - Birou situat in aeroport sau in gara care elibereaza biletele si stabileste locul pasagerului in mijlocul de transport. Activitate de rezervare a biletelor de avion.
7 recomandari