Cateva idei despre bagajul folosit intr-o călătorie de afaceri

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Cateva idei despre bagajul folosit intr-o călătorie de afaceri


ROMANIA

Multora ne place sa calatorim prin tara sau in afara granitelor, pe distante mai mari sau mai mici, folosind trenul, autobusul, avionul sau orice alt tip de transport care sa ne ofere siguranaă și confort. Calatoriile sunt asociate cu emotii pozitive, descoperiri și experiente interesante.
Indiferent de scopul și natura călătoriei, fiecare dintre noi își dorește să aibă parte de un parcurs liniștit și plăcut, fără riscuri și situații neprevăzute.
În cazul călătoriilor de afaceri, există două mari provocări mari pentru cei care vor sa călătorească liniștit: să arăți profesional fără să fii șifonat și alegerea lucrurilor utile pentru a duce treaba la final cu succes. Dacă nu este o călătorie foarte lungă, cu siguranță vă puteți descurca cu un singur costum de culoare neutră la care puteți purta cămăși, cravate sau alte accesorii pe care le puteți schimba zilnic. Și dacă optați pentru doar un costum de culoare neutră ar trebui să fie suficientă și alegerea unei singure perechi de pantofi.

Iată și câteva idei despre bagajul pe care urmează să-l luați cu dumneavoastră într-o călătorie de afaceri:
 
1. Indiferent că veți călători pe căi terestre, maritime sau aeriene, nu vă împachetați haine pentru mai mult de o săptămână. Dacă veți staționa mai mult timp la destinație, ar fi de preferat să spălați hainele acolo pentru a le refolosi.
2. Luați doar accesoriile care se potrivesc la cât mai multe ținute. Dacă nu, lăsați-le acasă, de altfel acestea nu vor face decât să vă îngreuneze călătoria prin grija pe care va trebui să le-o acordați, fără un folos oarecare.
3. Dacă vă limitați la un singur geamantan sau vreți să economisiți spațiu, puteți folosi pungile de vidat, eficiente și foarte recomandate în acest caz.
4. Un truc foarte recomandat este să rulați hainele în loc să le împăturiți, minimizează cutele care vor apărea și crește spațiul disponibil.
5. Într-o călătorie de afaceri limitează-te la o două perechi de pantofi și două de pantaloni. Dacă e vorba de o călătorie de lungă durată poți adăuga o pereche din fiecare, în plus.
6. Asigură spațiu și pentru diverse obiecte utile în igiena și/sau activitatea ta zilnică. Dacă vei călători într-un scop comercial, nu uita să păstrezi un spațiu necesar documentației și/sau aparaturii fiscale sau, după caz, ștampilei și altor lucruri utile.
7. Potrivește bagajul într-un geamantan prevăzut cu rotile, pentru cazul în care vei fi nevoit să schimbi unitățile de transport. Acesta trebuie să fie rezistent, compact și comod.

În principal, atunci când planifici o călătorie de afaceri, trebuie să începi pregătirea bagajului reieșind din specificul călătoriei, astfel vei evita situațiile în care poți uita acasă careva lucruri foarte necesare. Pentru lucrurile pe care nu le poți lua în bagajul de mână trebuie să le găsești cel mai potrivit spațiu, într-o manieră cât mai ergonomică.


442

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Fete de Saint Nicolas - Bruxelles
Fete de Saint Nicolas sau Sarbatoarea Sfantului Nicolae este un eveniment asteptat cu entuziasm de c..
Italia  |  Romania  |  Germania  |  Belgia  |  Grecia  |  Ungaria  | 
Stiai ca?
In China, nuanta de alb este destinata inmormantarilor? ... Circa 99 % din energia electrica ce alimentează Norvegia este hidroenergie....
Dictionar turistic
Turism extern - Forma de turism care ofera pachete turistice pentru vizitarea unui oras sau a unei zone turistice din orice tara.
7 recomandari