Cazinourile Generatiilor - De la Sisteme Mecanice la Plati Digitale

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Cazinourile Generatiilor - De la Sisteme Mecanice la Plati Digitale


La fel ca orice altă industrie, cea a jocurilor de noroc a trecut printr-un proces tumultuos de dezvoltare și inovare. Mare parte din merite se datorează tehnologiei și mai puțin tipurilor de jocuri despre care vom vedea că s-au schimbat mult mai puțin de-a lungul timpului.

Este mult mai important și să observăm cum s-au produs aceste îmbunătățiri prin filtrul generațional al timpului. Astfel, iată care au fost jocurile de noroc ale generațiilor precedente și cum au evoluat lucrurile pentru a ajunge la tipul de jocuri de noroc de care ne bucurăm în prezent.

Baby Boomers - 1946-1964
Prima generație care s-a bucurat de libertatea de după al doilea război mondial a fost și cea unde majoritatea celor care s-au născut în această perioadă de 18 ani, nu s-au mai gândit la succesul material.

Aceștia au fost primii care s-au bucurat de viitorul liber și de posibilitatea de a vedea viața bucurându-se. Această generație a prosperat și a oferit oamenilor șansa de a crește natalitatea tuturor țărilor implicate în războaiele precedente.

Din punct de vedere al jocurilor de noroc, populația din Vegas a crescut de la 8422 la 45000 locuitori. În anii 1950, peste 8 milioane de oameni vizitau Las Vegas-ul în fiecare an, plasând pariuri în valoare de peste 200 de milioane de dolari. Tot fenomenul de pariere avea loc exclusiv în cazinourile fizice, la jocuri mai mult sau mai puțin mecanice.

Generația X - 1965-1979
Dacă te întrebai care generație este responsabilă pentru conservarea spiritului de echilibru dintre munca grea și viața liniștită, ți-ai găsit reprezentanții.

Doar 14 ani delimitează această generație de următoarea, iar aceștia sunt cei care iau primele contacte cu tehnologia avansată a anilor 80. Viața de cazino de la începutul anilor 70 nu era cu mult mai diferită, dar acesta este momentul istoric în care se face trecerea către metode revoluționare și digitalizare.

Generația X a fost martoră la apariția computerelor personale, dar și a internetului, semnele care anunțau schimbări fiind mult mai evidente.

Generația Y - 1980-1994
Sau Milenialii cum sunt frecvent apostrofați, sunt cei care au adoptat tehnologia cu brațele deschise, având și curiozități tehnice, dar și conștiința inovației mult mai extinsă.

Milenialii sunt cei care au conștientizat că tehnologiile computerizate pot fi de ajutor și în treburile de zi cu zi, la serviciu sau pentru a crește calitatea informației pe care o dețin.

Ai putea spune că folosind platforme precum Slots Calendar era posibil încă din acea perioadă, într-o formă mult mai incipientă. Încă din 1994, platformele online începeau să obțină licențe, iar Microgaming lua naștere ca și companie.

Generația Z - 1995-2009
Născuți și crescuți într-o lume guvernată de internet și informația, Generația Z este cea care a beneficiat din plin de toate oportunitățile digitale care au ieșit la iveală în industria jocurilor de noroc.

Jocurile s-au digitalizat, iar cazinourile online oferă încă din această perioadă o experiență mult mai plăcută. Cu toate acestea, multe persoane trecute de vârsta majoratului încă nu au încredere în serviciile de plată online. În special pe teritoriul României, acestea nici nu erau foarte bine reglementate sau optimizate.

Generația Alpha - 2010-2024
Mii de jocuri pe care le poți accesa dintr-un singur click, variații ale jocurilor de masă și un fenomen de difuzare live a jocurilor cu dealeri live. Toate acestea împreună cu posibilitatea de a efectua plăți online în câteva secunde, respectând cele mai sigure standarde.

Generația Alpha nu merge în cazinourile fizice, deoarece servicii mult mai bune de pariere sunt disponibile chiar de pe telefonul inteligent din buzunarul fiecărui reprezentant al acestei generații.

Tot în această perioadă au apărut și noi metode de recompensare cu bonusuri fără depunere, păcănele gratis cu rotiri gratuite și multe alte jocuri atractive.

Fii Responsabil
Mai mult ca niciodată, acum este timpul să fii responsabil cu privire la jocurile de noroc și cheltuielile pe care această activitate le presupune.

Pariază doar suma de bani pe care îți permiți să o pierzi, setează limite de timp și bani și raportează-te la această activitate ca la una de relaxare. Nu uita că trebuie să ai vârsta minimă de 18 ani pentru a paria, deci dacă în jurul tău se află persoane minore, nu le expune la aceste activități.

Tu Din ce Generație Faci Parte?
Unde crezi că te potrivești cel mai bine? Ești mulțumit de stadiul evolutiv al industriei de cazino din generația ta? Cu siguranță, lucrurile arată mult mai diferit când privești prin lupa unei perioade de 80 de ani, dar considerăm că fiecare perioadă a avut farmecul ei.


56

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Sarbatoarea Adormirii Maicii Domnului in Grecia
Adormirea Maicii Domnului reprezinta in calendarul ortodox a doua mare sarbatoare dupa Paste. In..
Cehia  |  Italia  |  Austria  |  Belgia  |  Grecia  |  Ungaria  | 
Stiai ca?
Premiile Nobel au fost create de savantul si omul de afaceri suedez Alfred Nobel –inventatorul dinamitei – care, in testamentul sau, a cerut ca veniturile imensei sale averi sa fie oferite in fiec... Paianjenul Mancator de Pasari din America de Sud este cel mai mare paianjen de pe glob....
Dictionar turistic
Turism verde - Forma naturala de turism, sustinatoare a naturii; protectia mediului in turism.
7 recomandari