Ce dotari trebuie sa aiba o camera de hotel ca sa fie pe placul unui turist

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Ce dotari trebuie sa aiba o camera de hotel ca sa fie pe placul unui turist


Cand este vorba despre organizarea unei vacante, trebuie puse la punct numeroase detalii, astfel incat sa fie prevenite incidentele care ar compromite relaxarea cautata de turisti. In acest sens, unul dintre aspectele foarte importante este cazarea, iar criteriile de alegere a acesteia sunt variate: pret, pozitionare fata de obiectivele turistice, existenta sau nu a unei parcari proprii, facilitati oferite etc.

Orice turist isi doreste sa se bucure de confort in vacanta, iar acesta ii este oferit inclusiv de dotarile camerei in care urmeaza sa isi petreaca noptile. Dincolo de curatenie si o saltea confortabila, o camera are mai mari sanse sa fie aleasa daca dispune si de cateva obiecte care, desi nu sunt obligatorii, il ajuta pe calator sa se simta ca acasa.

Cuptor cu microunde
Exista multe categorii de turisti, in functie de nevoile pe care le au si de ceea ce conteaza pentru ei atunci cand merg in vacanta. Unii vor sa cutreiere strazile pentru a descoperi cat mai mult din locatia in care se afla, asa ca nu le pasa foarte mult de conditiile de cazare. Pe de alta parte, exista persoane care vor sa se odihneasca intr-o camera cat mai bine dotata, astfel incat sa nu duca lipsa de nimic.

Pentru acestia, un hotel care le pune la dispozitie camere in care se gasesc cuptoare cu microunde poate avea un avantaj fata de cele care nu ofera acest beneficiu. O incapere de hotel astfel dotata ofera mai multa libertate celor gazduiti. Oamenii pot folosi cuptorul pentru a face popcorn, de exemplu, in ultima seara de concediu, cand vor doar sa se relaxeze, sau pentru a incalzi mancare. Exista, desigur, si posibilitatea ca nu toti turistii sa se foloseasca de cuptorul din camera, dar simpla lui prezenta le va oferi chiar si acestora un plus de confort.

Frigider
Fiecare isi doreste sa se cazeze intr-o camera de hotel in care se afla si un frigider, mai ales cand vine vorba de concediile din timpul verii. Acest aparat electrocasnic este esential atat pentru pastrarea bauturilor reci, cat si pentru a tine in siguranta diverse alimente, astfel incat sa nu se altereze. De asemenea, un frigider este avantajos mai ales pentru familiile cu copii mici, care trebuie sa consume hrana si lichide la o anumita temperatura, sigura pentru sanatatea lor.

Nu este neaparat nevoie ca frigiderul din camera sa fie unul de dimensiuni mari, pentru ca importante sunt simpla lui prezenta si buna functionare, nu capacitatea. Chiar daca este vorba despre un frigider mai mic, oaspetii vor fi multumiti ca se pot bucura de acest beneficiu al cazarii.

Aparat de aer conditionat
Una dintre primele informatii la care se uita o persoana care cauta cazare pentru viitoarea vacanta este prezenta sau absenta unui aparat de aer conditionat in camera in care va dormi. Acesta este foarte important nu doar vara, ci si iarna. In timpul sezonului cald, fiecare turist cauta sa gaseasca in locul in care se va caza si o sursa de racoare, vitala pentru odihna, indiferent daca este vorba despre cea din timpul zilei sau despre cea din timpul noptii. Insa un aparat de aer conditionat poate fi folosit si iarna, atunci cand oamenii isi doresc o temperatura mai ridicata in camera. Astfel, turistii pot controla, indiferent de anotimp, conditiile din camera in care sunt cazati, avand posibilitatea de a crea, dupa bunul plac, confortul de care au nevoie.

Chiar daca pretul cerut pe o camera de cazare este important in luarea unei decizii de catre un turist, acesta este relevant, de obicei, doar in raport cu facilitatile oferite. Cu cat mai multe avantaje ofera o camera, cu atat aceasta va fi mai apreciata in randul turistilor.

Sursa foto: shutterstock.com


1045

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Pastele
Pentru greci Pastele reprezinta cel mai important eveniment din calendarul ortodox, fiind socotit ma..
Austria  |  Franta  |  Romania  |  Cehia  |  Irlanda  |  Ungaria  | 
Stiai ca?
Doar femelele tantar inteapa? Sangele oamenilor este un izvor de proteine, iar cu acesta ele isi pot creste puii. ... Nicio zona din Grecia nu se afla la o distanta mai mare de 135 km de Marea Mediterana sau Marea Ionica?...
Dictionar turistic
Hostel - Unitate de cazare pentru turistii cu buget restrans, in general tineret, avand dormitoare si bai comune. Acest tip de turism ofera cazarea in dormitoare comune cu mai multe paturi simple sau paturi etajate, cu plata per pat ocupat.
7 recomandari