Ce face ca Germania sa fie o tara atat de apreciata de emigranti?

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Ce face ca Germania sa fie o tara atat de apreciata de emigranti?


Germania este cu siguranta una dintre cele mai cautate tari de catre emigranti, dar si de catre turisti. De ce este atat de speciala si de ce face ca atat de multe persoane sa aleaga sa se mute aici?

Nu vom enumera motivele clasice cum ar fi salariile mai mari si posibilitatile de lucru mai variate, pentru ca pe acestea le stim deja cu totii. Iti vom prezenta doua aspecte mai putin cunoscute despre Germania si locuitorii ei.
Pentru inceput trebuie sa iti prezentam avantajele unui transport cu microbuzul Romania Germania. Vei calatori in conditii optime, in microbuze moderne si in plus, ai si beneficii in ceea ce priveste pretul. Clientii care calatoresc frecvent cu un microbuz au numeroase falicitati pe traseu, inclusiv o masa calda si reduceri de pret. De asemenea, pentru transportul de colete spre Germania sunt oferite preturi foarte avantajose. Daca luam in calcul si faptul ca vei merge de la o adresa la alta fara sa iti faci griji cu privire la faptul ca va fi nevoie sa cauti transport pentru a ajunge la destinatie, odata ce ai coborat din microbuz, descoperi cat de eficient este sa calatoresti astfel. Nu mai este nevoie sa cauti transport de la aeroport catre casa si nici catre destinatia de vacanta sau catre locul in care esti cazat atunci cand lucrezi in Germania.

Sisteme feroviare din Germania
Cu trenuri moderne rapide si rute si retele complete, calatoria cu trenul este cea mai buna modalitate de a ajunge intre orase si tari din Europa. Si Germania are unul dintre cele mai bune sisteme feroviare de pe continent.
Calatorind cu pana la 320 km/ora, trenurile de mare viteza InterCity Express care leaga orasele din jurul Germaniei sunt unele dintre cele mai populare moduri de calatorie. Poti calatori cu vagoane mai luxoase sau poti opta pentru bilete mai ieftine. Nu numai ca este un mod eficient si accesibil de a calatori, dar te poti bucura si de privelisti uimitoare de-a lungul traseului. Unele dintre cele mai pitoresti rute de tren includ Valea Rinului si calatoria de la Munchen la Castelul Neuschwanstein.

Germanii sunt deschisi si sinceri cu privire la istoria tarii lor
Nu este nimic mai important decat a face ceea ce este corect si a recunoaste si a ispasi greselile. In timp ce multe tari prefera sa-si ascunda rufele murdare si atrocitatile din trecut, cum ar fi genocidul sau sclavia, Germania se straduieste sa fie sincera, deschisa si sa-si ceara scuze la nesfarsit pentru greselile tarii lor.
Cel mai important, acest lucru se aplica Partidului Nazist si Holocaustului. Informatiile despre Holocaust si atrocitatile trecute din tara lor sunt predate de la o varsta frageda scolarilor germani, pentru a preveni ca acestea sa fie un subiect tabu sau pentru a trece peste cele intamplate. Lucrand constant pentru a-si ispasi trecutul, astfel incat sa nu se mai intample niciodata, Germania pune bazele pentru a fi o tara mai buna in viitor si pentru a evita toate greselile pe care tara le-a facut in trecut.

Articol publicat de agentia sicmedia


18

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Concert de Craciun la Palatul Imperial Hofburg din Viena
Vienna Hofburg Orchestra. Concert & Orchestra În urmă cu 30 de ani, muzicianul și dirijorul ..
Stiai ca?
Libia este singurul stat al pe carui drapel se gaseste o singura culoare?... Exista mai multe pasari flamingo de plastic decat adevarate?...
Dictionar turistic
Inchiriere - A da sau a lua in folosinta temporara un bun mobil sau imobil, in schimbul unei sume de bani.
7 recomandari