CEDES vă ajută să deveniți agenți de turism certificați!

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

CEDES vă ajută să deveniți agenți de turism certificați!


BUCURESTI

Cum obtin calificarea Agent de Turism dacă am experientă în domeniu?
Pentru persoanele care au experientă practică într-o agentie de turism de minimum 6 luni, o alternativă la cursul de calificare este procesul de evaluare si certificare a competenţelor profesionale, ce presupune testarea cunostintelor si deprinderilor candidatilor.
Certificatul de competente profesionale acordat candidatului declarat competent în urma procesului de evaluare are aceeasi valoare ca si certificatul de calificare eliberat în sistemul de formare profesională a adultilor, cu recunoastere natională si internatională.
Evaluarea competentelor profesionale are avantajul obtinerii certificării într-un timp mai scurt (maxim 1 lună), fără a afecta programul de lucru al candidatului.
Alte avantaje ale obtinerii certificatului de competente profesionale:
acordarea dreptului legal de a lucra, conform normelor în vigoare din domeniul muncii, formării profesionale si turismului;
posibilitatea de a urma cursuri de specializare si perfectionare - o sansă în dezvoltarea carierei;
procesul de evaluare si certificare poate începe imediat ce candidatul este decis si îndeplineste toate conditiile solicitate, nefiind limitat de formarea unei grupe de persoane, cum este în cazul cursului de calificare;
procesul de evaluare si certificare poate fi realizat oriunde în tară, inclusiv în locatia unde se află candidatul.
Procesul de evaluare pentru ocupatia AGENT DE TURISM se poate face doar în cadrul Centrelor de Evaluare şi Certificare a competenţelor profesionale obţinute pe alte căi decât cele formale autorizate de către Autoritatea Naţională pentru Calificări, CEDES Cercetare-Dezvoltare fiind în prezent singurul centru autorizat pentru ocupatia Agent de Turism si Ghid de Turism.
Centrul de Evaluare CEDES Cercetare-Dezvoltare oferă evaluarea şi certificarea competenţelor în turism pentru următoarele ocupaţii/ calificări: agent de turism, ghid de turism, cameristă, receptioner de hotel.
Actele necesare pentru înscrierea la procesul de evaluare pentru ocupatia AGENT DE TURISM:
Copie C.I.
Copie certificat de nastere
Copie act de căsătorie (după caz)
Copie actul de studii
Original adeverintă medicală
Dovada experientei practice de minim 6 luni de activitate in calitate de agent de turism
Curriculum vitae
CEDES CD este de asemenea principalul furnizor de formare profesională în domeniul turismului din România. În ultimii 9 ani de activitate a certificat peste 8 000 de persoane, având o echipă de practicieni cu experientă natională si internatională de minim 10 ani în toate ramurile din domeniul turismului.
Informatii suplimentare privind obtinerea certificării AGENT DE TURISM sau GHID DE TURISM le puteti obtine contactând: 021 312 20 91, office@cedes-cd.ro, www.cedes-cd.ro


1812

Ghiduri turistice
Evenimente
foto KlangBogen
Vizitatorii fermecatorului oras Viena se pot bucura in cadrul festivalului KlangBogen de un program ..
Romania  |  Cehia  |  Grecia  |  Olanda  |  Ungaria  |  Germania  | 
Stiai ca?
Doctorul George Papanicolau este inventatorul testului Papanicolau, in anul 1928. Testul Papanicolau reprezinta cea mai buna metoda de a depista intr-o faza timpurie cancerul de col uterin sau anu... Italia are mai multe camere de hotel decat orice tara din Europa?...
Dictionar turistic
Pensiune completa - Full board - Masa completa (mic dejun, pranz si cina), dar exclude bauturile alcoolice sau nealcoolice.
7 recomandari