TurisMALL
powered by

Cele mai ciudate camere de hotel


BERLIN

Camerele de hotel ar trebui sa fie casa ta, atunci cand nu esti acasa. Camerele ar trebui sa fie confortabile si sa ne ofere toate facilitatile necesare pentru a avea un sejur cat mai placut. Suntem obisnuiti sa ne cazam in camere normale, care nu ies in evidenta prin decoratiuni absurde si nici nu ne socheaza prin peretii violent colorati in nuante nebune.

Hotelul Propeller Island, BerlinHotelul Propeller Island se afla in Berlin, iar camerele hotelului sunt socante. Hotelul are 31 camere, toate fiind decorate in stiluri unice. De cele mai multe ori, camerele se rezerva cu mult timp in avans.

Camera 11: Patul zburatorCamera 11 are patul construit intr-un unghi de 30 grade, lasand impresia ca patul va zbura. Pentru 99 euro pe noapte va puteti petrece noaptea in aceasta camera.

Camera 15: Camera oglinzilorDaca va place sa va admirati in orice oglinda va iese in cale, atunci camera oglinzilor este perfecta pentru dvs. Pretul unei camere pe noapte este de 79 euro.

Camera 16: Camera TunelCamera Tunel este un tunel industrial in care se afla 3 paturi aliniate, inconjurate de pereti de beton si facilitati asemanatoare cu cele din fabrici. Pretul unei camere este de 85 euro pe noapte.

Camera 23: Camera cu Fundul in SusCamera cu Fundul in Sus poate caza pana la 4 persoane. Pe langa patul din tavan, scaunele si masa au avut aceeasi soarta. Pentru 115 euro pe noapte, puteti da frau liber fanteziilor in aceasta camera.

Camera 26: Camera LibertateModelata dupa o celula de inchisoare, camera de hotel are o gaura in perete ce poate fi escaladata si care duce intr-un balcon. Inedita este toaleta din camera. Pretul camerei: 79 euro.

Camera 27: Camera BuniciiDaca va este dor de copilari si de bunici, va puteti caza in aceasta camera unde peretii acoperiti cu ziare si cu mobila foarte veche. Camera Bunicii costa 99 euro.

Camera 31: Camera cavouuna dintre cele mai inspaimantatoare camere ale hotelului este Camera Cavou. Daca aveti curaj, puteti dormi intr-unul din cele 2 sicrie. Daca nu, la parterul camerei se afla 2 paturi normale. Cazarea in camera cavou costa 115 euro.

Camera 42: Camera LeilorCunoscuta drept apartamenul hotelului, camera leilor va ofera o camera cu paturi inconjurate de bari metalice, baie din lemn cu o cada aurie si un frumos balcon. Daca nu doriti sa dormiti in cusca, aveti la dispozitie si paturi obisnuite. Pretul camerei este de 190 euro.

>Sursa articol. >Sursa foto


5729

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festivalul de film independent de la Roma (RIFF)
Festivalul de film independent de la Roma (RIFF) exista inca inainte de aparitia Festivalului Intern..
Franta  |  Cehia  |  Marea Britanie  |  Malta  |  Italia  |  Austria  | 
Stiai ca?
Vatican se mai numeste si "Statul papal".... Elefantul este singurul mamifer care nu poate sari....
Dictionar turistic
Bagaj de mana - Bagaj pe care calatorul il poate pastra cu sine in timpul transportului si asupra caruia este responsabil (termenul se utilizeaza in transportul aerian si in transportul cu autocarul). Bagajul trebuie sa se incadreze intr-o marime standard, care difera in functie de compania aeriana.
7 recomandari