Cele mai fascinante piscine din lume

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Cele mai fascinante piscine din lume


SINGAPORE

Cea mai mare piscina din lume, Chile

In 2008, Cartea Recordurilor a numit piscina hotelului San Alfonso del Mar Resort cea mai mare piscina din lume. Pscina are o lungime de 914 m, o adancime de 35 m si are peste 250 milioane de litri de apa. Construirea piscinei a durat 5 ani, a costat aproape 1 miliard lire, iar intretinerea anuala costa 2 milioane de lire.

Piscina Diavolului, Zimbabue

Cascada Victoria se afla la granita dintre Zambia si Zimbabue si are o inaltime de 109 m. In partea de sus a cascadei se afla Piscina Diavolului, unde apa este relativ calma. Din septembrie pana in decembrie, nivelul apei este scazut, iar turistii pot inota linistiti in Piscina Diavolului.

Piscina suspendata, Dallas, SUA

Hotelul The Joule din Dallas isi impresioneaza clientii prin piscina suspendata. Aflata la etajul 10 al hotelului, piscina se afla la 15 m deasupra bulevardului Main Street, oferind privelisti uimitoare asupra orasului. Sursa foto

Cea mai mare piscina acoperita din lume, Japonia

Ocean Dome se afla in orasul japonez Miyazaki si este cea mai mare piscina acoperita din lume. Piscina are 300 m lungime, 100 m latime si este localizata la 500 m de mare. In interior, temperatura este constanta si nu depaseste 30 grade Celsius; acoperisul este albastru si este decorat cu nori. Piscina are un vulcan artificial si un sistem care genereaza valuri.

Cea mai aglomerata piscina din lume, Tokyo

Parcul de distractii Summerland din Tokyo are o piscina imensa, care, in timpul verii, este foarte aglomerata.

Piscina insangerata, Thailanda

Insula Koh Samui este intesata cu hoteluri, insa unul dintre cele mai impresionante este hotelul Library. Piscina hotelului are apa rosie si este inconjurata de copaci care par sa creasca din adancurile piscinei.

Piscina Hugh Hefner, Sky Villa, Las Vegas

Numele Hugh Hefner ar trebui sa fie de ajuns pentru a va imagina o camera a decadentei. Apartamentul a fost decorat cu elemente care amintesc de celebra Playboy Mansion. Vila se afla la ultimul etaj al hotelului, iar pretul unei nopti este 40.000 $. De banii acestia beneficiati de 2 etaje cu 3 dormitoare decorate luxos (unul dintre ele are pat rotativ si oglinga pe tavan), living room, sala de fitness, spa, seif, jacuzzi si piscina, lift privat din sticla si colectie de arta Playboy. Din pacate, iepurasii Playboy nu sunt inclusi in pretul camerei.

Cea mai adanca piscina din lume, Belgia

Piscina Nemo 33 se afla in Belgia si are o adancime de 33 m. Piscina este destinata celor care fac scufundari, in interiorul piscinei existand cateva pesteri. Piscina are peste 2.5 milioane de litri de apa pura, mentinuta la 30 grade Celsius.

Piscina de deasupra orasului, India

Pentru a atrage atentia asupra incalzirii globale, o agentie de publicitate din India a “decorat” fundul unei piscine cu tapetul unui oras cu multi zgarie nori.

Sursa articol. Sursa foto


7882

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Paradele Garzilor (In Guardia Parade) - Valetta
Din ianuarie pana in iulie/ Din septembrie pana in decembrie Fort. St. Elmo (Valletta) Paradele ..
Romania  |  Malta  |  Belgia  |  Germania  |  Ungaria  |  Cehia  | 
Stiai ca?
Algeria este cea mai mare tara din Africa, cu o suprafata de 2.381.741 km2.... Timisoara este supranumita si “Mica Viena”, denumirea fiind datorata vietii culturale bogate, a vestigiilor istorice, a cladirilor datand din secolul 18. ...
Dictionar turistic
Turism cultural - Forma de turism specializata care valorifica obiectivele turistice de ordin cultural ale unui oras, zona sau tara; vacanta cu motivatie culturala.
7 recomandari