TurisMALL
powered by

Cele mai urate statui din lume


MAMMOTH LAKES

Statuia Boll Weevil

Monumentul Boll Weevil se afla in Alabama, SUA si a fos construit in 1919. Scopul statuii este sa arate aprecierea locuitorilor pentru gandacii care au influentat in mod pozitiv agricultura si economia din zona.

Statuia prajitura

Statuia in forma de prajitura se afla in Burkina Faso, Africa. Nu se stie ce vrea sa reprezinte, dar dupa aspectul ei, probabil vrea sa ii tina la distanta de dulciuri pe cei care sunt la dieta.

Dansatorii latini

Cei doi dansatori au fost expusi la Universitatea din New Mexico. Insemnatatea statuii? Necunoscuta...

Calul electric

El Mesteño este simbolul aeroportului Denver International. Calul cu ochii sclipitori are un aspect foarte infricosator.

Cristofor Columb futurist

Statuia acestui Cristofor Columb din viitor este expusa in Seattle, langa acuarium.

Regina Charlotte a Mecklenburg-Strelitz

Statuia reginei Charlotte a Mecklenburg-Strelitz se afla in fata aeroportului Charlotte/Douglas International, SUA.

Sculptura Quetzalcoatl

Desi gandurile voastre pot fi nastrusnice la vederea acestei fotografii, ar trebui sa stiti ca sculptura il reprezinta pe Quetzalcoatl, un zeu meso-american, care simbolizeaza creativitatea si fertilitatea. Pretul acestei orori? 500.000 $!

Berbecul vesel

Berbecul din poza de mai jos s-a pierdut de turma si s-a oprit pe o banca din Canberra, Australia pentru a se odihni, cu burta la soare.

Exhibitionistii roz

Ce ziceti de golanii astia care trag cu ochiul in camerele hotelului Claredon, din Londra?

Statuia Burnside Fountain (Turtle Boy)

Ce credeti ca face baiatul din poza de mai jos? Cu siguranta aveti o imaginatie bogata, insa baiatul calareste o broasca testoasa. Statuia se afla in Worcester Common, Massachusetts, SUA.

Sursa articol. Sursa foto


4433

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Untold Dubai
UNTOLD - Primul Mega Festival din Dubai este pregătit să transforme Expo City Dubai într-un spect..
Stiai ca?
Cel mai mare ansamblu de arhitectura medievala pastrat in Tara Romaneasca este reprezentat de complexul monastic Hurezi din satul Romanii de Jos, judetul Valcea. Acesta este o ctitorie a domnitorului ... Limba balenei albastre cantareste mai mult decat un elefant?...
Dictionar turistic
Sat de vacanta - Spatiu de cazare si servicii in cadrul carora se ofera posibilitatea petrecerii vacantelor in mediul rural, in contact direct cu natura.
7 recomandari