TurisMALL
powered by

Cele mai urate statui din lume


MAMMOTH LAKES

Statuia Boll Weevil

Monumentul Boll Weevil se afla in Alabama, SUA si a fos construit in 1919. Scopul statuii este sa arate aprecierea locuitorilor pentru gandacii care au influentat in mod pozitiv agricultura si economia din zona.

Statuia prajitura

Statuia in forma de prajitura se afla in Burkina Faso, Africa. Nu se stie ce vrea sa reprezinte, dar dupa aspectul ei, probabil vrea sa ii tina la distanta de dulciuri pe cei care sunt la dieta.

Dansatorii latini

Cei doi dansatori au fost expusi la Universitatea din New Mexico. Insemnatatea statuii? Necunoscuta...

Calul electric

El Mesteño este simbolul aeroportului Denver International. Calul cu ochii sclipitori are un aspect foarte infricosator.

Cristofor Columb futurist

Statuia acestui Cristofor Columb din viitor este expusa in Seattle, langa acuarium.

Regina Charlotte a Mecklenburg-Strelitz

Statuia reginei Charlotte a Mecklenburg-Strelitz se afla in fata aeroportului Charlotte/Douglas International, SUA.

Sculptura Quetzalcoatl

Desi gandurile voastre pot fi nastrusnice la vederea acestei fotografii, ar trebui sa stiti ca sculptura il reprezinta pe Quetzalcoatl, un zeu meso-american, care simbolizeaza creativitatea si fertilitatea. Pretul acestei orori? 500.000 $!

Berbecul vesel

Berbecul din poza de mai jos s-a pierdut de turma si s-a oprit pe o banca din Canberra, Australia pentru a se odihni, cu burta la soare.

Exhibitionistii roz

Ce ziceti de golanii astia care trag cu ochiul in camerele hotelului Claredon, din Londra?

Statuia Burnside Fountain (Turtle Boy)

Ce credeti ca face baiatul din poza de mai jos? Cu siguranta aveti o imaginatie bogata, insa baiatul calareste o broasca testoasa. Statuia se afla in Worcester Common, Massachusetts, SUA.

Sursa articol. Sursa foto


4317

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Wiener Festwochen
Festivalul Wiener Festwochen se desfasoara anual intre mai si iunie, în capitala Austriei. In a..
Stiai ca?
Antarctica este singura regiune de pe planeta care nu apartine niciunei tari?... Intr-o scoala din Virginia, SUA, elevii cu varste intre 7 si 10 ani au fost serviti cu cockteiluri Margarita? In urma scandalului de proportii care s-a iscat, a reiesit ca distribuitorii produselor co...
Dictionar turistic
Rezervatie naturala - Un teritoriu mai mult sau mai putin extins, in cadrul caruia sunt ocrotite prin lege elemente de mare interes: flora, fauna, formatiuni geologice, complexe peisagistice s.a.
7 recomandari