Cinci motive care sustin ca inchirierea un autovehicul este o idee smart

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Cinci motive care sustin ca inchirierea un autovehicul este o idee smart


Potrivit specialistilor de la Inchirieri-masini.ro, “serviciile de inchirieri auto in Bucuresti si in restul tarii sunt intr-o continua expansiune, pentru ca tot mai multi descopera beneficiile pe care le pot obtine daca inchiriaza un autovehicul. Este un motiv pentru care numarul antreprenorilor care demareaza business-uri in acest sector este in creste. Doar ca nu este suficient sa deschizi o firma si sa astepti sa meaarga de la sine. Similar oricarei activitati, pentru a reusi intr-o astfel de afacere, este nevoie de seriozitate si servicii competitive, in caz contrar, firma se va indrepta spre esec”.

Serviciile rent a car pot fi considerate cea mai buna solutie, cel putin din urmatoarele motive:

Cei care inchiriaza pot beneficia exact de autovehiculul optim pentru nevoile lor
Multi dintre cei care inchiriaza au auto personal. Exista insa si situatii in care masina personala nu este o varianta de luat in calcul. De exemplu, daca este vorba despre un autovehicul puternic, cu un consum mare de carburant, la drum lung ar presupune costuri foarte mari. Pe de alta parte, un automobil cu dimensiuni reduse se poate dovedi neincapator pentru bagajele necesare unei vacante sau poate fi chiar nesigur pe anumite trasee montane, de exemplu. Prin urmare, inchirierea auto ofera posibilitatea de a utiliza exact modelul potrivit pentru o anumita perioada.

Inhirierea este utila pentru vizitarea unor noi orase sau transferuri de la aeroport
Cei care merg sa viziteze un oras nou sau sunt acolo intr-o calatorie de afaceri, isi vor da seama ca este mult mai practic sa inchirieze o masina, decat sa foloseasca taxiul sau transportul in comun pentru orice deplasare in oras. De asemenea, transferul de la aeroport se va face mult mai rapid si comod prin accesarea serviciilor rent a car din aeroport Otopeni, de exemplu, sau un alt aeroport din tara. Transferul se poate face catre orice destinatie, iar clientii pot solicita un autoturism cu sau fara sofer.

Autoturismul inchiriat este solutia optima pentru cei care nu detin unul
Cei care nu detin un autoturim personal trebuie sa apeleze la alte solutii de transport. Cum mijloacele de transport in comun nu sunt rapide, iar taxiurile au costuri ridicate, cea mai buna solutie ramane inchirierea auto. De asemenea, in cazul in care o persoana are autovehiculul personal in service pentru o perioada mai mare, poate sa apeleze la serviciile rent a car pentru a-si putea desfasura in continuare activitatile zilnice, fara a se lovi de problema legata de transport.

Inchirierea pe termen lung beneficiaza de discount-uri semnificative
Inchirierea auto este avantajoasa si pentru firme, intrucat aduce numeroase beneficii financiare. Preturile masinilor inchiriate includ si taxe, precum asigurarea RCA si Casco, asistenta rutiera, schimbul anvelopelor, mentenanta, taxe platite. De asemenea, la inchirierea unui autoturism pentru o perioada indelungata, clientii pot primi discount-uri semnificative.

Pasionatii pot rula modele auto noi
Firmele de inchirieri auto ofera clientilor o gama diversificata de masini, de la modele economice, la SUV-uri si masini de lux, prin urmare, inchirierea unui autoturism este un bun prilej pentru cei care sunt tentati in permanenta sa testeze modele noi. In plus, aceasta poate fi si o oportunitate de a gasi un model potrivit pentru a-l achizitiona ulterior.

Acestea sunt doar cateva dintre motivele pentru care multi inchiriaza masini atunci cand planifica vizite, excursii sau calatoresc in interes de serviciu. Costurile totale sunt foarte avantajoase si, in plus, isi pot alege modelul auto potrivit pentru fiecare destinatie, din punct de vedere al capacitatii, costului si designului.


30

Ghiduri turistice
Evenimente
foto KlangBogen
Vizitatorii fermecatorului oras Viena se pot bucura in cadrul festivalului KlangBogen de un program ..
Cehia  |  Marea Britanie  |  Malta  |  Romania  |  Spania  |  Grecia  | 
Stiai ca?
Cel mai mare oras situat pe ecuator este Quito din Ecuador.... Cel mai rece loc permanent locuit este localitatea Oimeacov (Rusia), pe valea fluviului Indighirka, unde s-a inregistrat, in februarie 1964, temperatura minima absoluta de -71.10? ...
Dictionar turistic
Bilet cu bucla deschisa - Bilet dus-intors care da posibilitatea calatorului de a efectua la intoarcere un alt traseu decat la dus, punctele de plecare si de sosire fiind fixate la dorinta sa, in intelegere cu transportatorul.
7 recomandari