Cladirile istorice pot fi mai mult decat muzee

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Cladirile istorice pot fi mai mult decat muzeeLa intrarea in Brasov este Villa HePa. In ciuda numelui modern, pana in 2015 aceasta era cunoscuta sub numele de Casa Hesshaimer. Una dintre multele cladiri incarcate de istorie, dar lasate in ruina. Obiceiul este ca o cladire cu istorie bogata sa ajunga mai devreme sau mai tarziu un mic muzeu. Casa Hesshaimer nu a avut aceasta soarta, insa in loc sa primeasca curiosi ocazionali astazi, primeste musafiri ce isi doresc experiente inedite. Werner Schmidt a cumparat cladirea paraginita, a salvat tot ce putea salva din original si a inceput o miscare ampla de restaurare a casei. Investirea timpului in acest proiect, munca asidua si schitetele originale ale lui Albert Schuller au reusit sa redea contemporanului o bucatica din istoria Brasovului. Cu toate acestea fosta casa Hesshaimer nu a fost pastrata ca un obiect de arta, deschisa doar pentru privitori. In prezent, sub numele de Villa HePa, este deschisa pentru musafiri. Locul este creat si amenajat special pentru evenimente. In cele 3 saloane cu capacitate de primire a 52 de persoane se pot tine evenimente de tip corporate sau evenimente de familie:

Evenimente corporate: 
- evenimente dedicate clientilor; 
- evenimente de sezon;
- aniversari;
- lansari de produs; 
- vernisaje;
- o cina privata cu partenerii de afaceri alaturi de familii si copii.

Evenimente de familie: 
- zile de nastere atat pentru copii cat si pentru adulti;
- un mic botez;
- un carnaval pentru mici si mari

Pentru realizarea acestor evenimente se pun la dispozitia clientului pachete complexe de servicii care pot contine de la decoratiuni si aranjamente florale, pana la meniuri personalizate. Catering-ul este furnizat de unele dintre cele mai bune restaurante din Brasov. In orice caz, pretul inchirierii include catering-ul si barul. Un serviciu mai neobisnuit, dar bine venit este Gradinita HePa.

Etajul superior este dedicate copiilor. Un loc special realizat ca ei sa se poata distra in siguranta pana cand intalnirea de afaceri se termina.

Contact Villa HePa
TELEFON
0723142132
Locatie
Brasov
Str. Lacurilor nr.35 
http://hepa.ro/vila-hepa/


338

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Musikfilmfest
In fiecare an (lunile iulie si august) Piaţa Primăriei din Viena este animata de iubitorii muzicii..
Romania  |  Belgia  |  Austria  |  Spania  |  Malta  |  Germania  | 
Stiai ca?
O planta care actioneaza asupra intregului sistem reproducator, atat la femei cat si la barbati este branca-ursului. Daca aveti probleme de sterilitate, impotenta sau lipsa dorintei, luati o lingurita... In fiecare an, in SUA, 60 de milioane de litri de petrol si ulei sunt deversate in rauri si fluvii pana in oceane? Cantitatea o depaseseste pe cea pierduta de petrolierul Exxon Valdez in anul 1989 (un...
Dictionar turistic
Inchiriere - A da sau a lua in folosinta temporara un bun mobil sau imobil, in schimbul unei sume de bani.
7 recomandari