Combinatie de restaurant cu burgeri si narghilea in Bucuresti

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Combinatie de restaurant cu burgeri si narghilea in Bucuresti


Cunoscatorii de narghilea sau shisha cum este ea cunoscuta de catre turistii straini isi doresc sa gaseasca un loc in care sa se poata bucura si de un meniu de mancare variat si interesant.

Astfel, pe Bulevardul Pache Protopopescu, 97, colt cu strada Matasari, se afla Nabu Bar, a aparut un loc foarte fain, care imbina foarte bine cele 2 elemente: narghileaua si burgerii. Locatia este ferita de agitatia din centrul vechi si este perfecta pentru zilele in care vrei sa iesi in oras intr-un restaurant intim si cozy.

Restaurantul este amenajat intr-un stil care combina lumea orientala cu cateva accente industriale si scandinave fiind diferit atat fata de locatiile clasice orientale din Bucuresti cat si fata de locatiile speciale de burgeri.
Atmosfera prietenoasa si intima este unul dintre principalele motive pentru care Nabu Bar este un local care merita incercat. Sentimentul de liniste si relaxare este acompaniat de muzica potrivita cu tematica orientala a localului, dar si de mancare foarte buna si apreciata.

Clientii mentioneaza mereu in review-urile lor ca revin cu placere in locul unde au mancat cei mai buni cartofi wedges, cu cele mai delicioase sosuri si cele mai parfumate vinuri. Daca esti un pasionat al burgerilor si a mancarii bune, trebuie sa treci pe lista de localuri de vizitat si Nabu Bar.

Fiind un local dedicat narghilelei, au cateva reguli pe care le urmeaza cu sfintenie si care ii diferentiaza printre atatea restaurante cu specific oriental. In meniul Nabubar vei gasi o categorie speciala dedicata exclusiv narghilelelor si poti incerca gusturi speciale, cum ar fi combinatia de afine-menta sau guma si scortisoara.

Iata cateva dintre regulile care se urmeaza cu sfintenie la Nabu in preprarea narghilelei:
1. Carbunii si aromele sunt de inalta calitate, asa ca poti sa fii convins ca vei avea parte de o experienta autentica si speciala.
2. Fiecare narghilea se foloseste cu o singura aroma pentru a nu combina gustul aromelor.
3. Folosesc cea mai buna si calitativa aroma disponibila la acest moment.
4. O singura narghilea isi poate pastra aroma peste doua ore.

In acelasi meniu, gasesti si burgeri deliciosi care sunt mereu acompaniati de cartofi prajiti si sosuri speciale. Chiar si vegetarienii se pot bucura de un halloumi burger, care este pe placul oricui, chiar si pasionatilor de carne. Pretul unui burger este corect si potrivit inclusiv celor care au un buget fix.


128

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festival D'automne - Festivalul Toamnei de la Paris
Festivalul Toamnei de la Paris, desfasurat pe stradutele orasului in perioada septembrie-decembrie, ..
Grecia  |  Ungaria  |  Franta  |  Italia  |  Malta  |  Romania  | 
Stiai ca?
New York este singurul oras din Statele Unite unde mai mult de jumatate din populatie nu detine o masina?... Francezii au inventat parfumul pentru a acoperi mirosurile mai putin placute?...
Dictionar turistic
Cec de calatorie - Traveler`s check - Mijloc de plata, inscris cu o valoare fixa emis de o agentie de voiaj sau de o banca, care, de regula, ii garanteaza titularului inlocuirea in caz de pierdere sau furt.
7 recomandari