Compania internationala WorldVentures™ isi lanseaza serviciile si in Romania

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Compania internationala WorldVentures™ isi lanseaza serviciile si in Romania


WorldVentures™, o companie internationala cu structura de actionariat si sediu general in Texas, Statele Unite care isi propune sa schimbe din temelii industria turismului si-a lansat serviciile și în România.WorldVentures™, in al carui portofoliu se afla deja 29 de tari, pune la dispozitia clientilor sai o serie de produse si experiente de viata prin vanzarea de abonamente de calatorii prin clubul dedicate DreamTrips™. Astfel, la nivel mondial, peste jumatate de milion de clienti calatoresc deja in conditii excelente si la preturi foarte bune atat in interiorul cat si in afara granitelor. Compania are in desfasurare parteneriate cu hoteluri de prim rang si planuieste ca si afacerea din Romania sa respecte aceleasi standarde inalte de calitate.

„Crestem ca una dintre cele mai mari companii de vacante din lume, asa ca a fost o alegere fireasca sa includem Romania in planul nostru de expansiune globala. De ce? Pentru ca romanii au dreptul la sejururi de calitate superioara la fel cum au si americanii, englezii sau germanii si pentru ca Romania este una dintre cele mai frumoase tari din lume, iar frumusetile ei si ospitalitatea oamenilor merita un efort mai mare pentru a o promova si a atrage turisti straini care sa experimenteze aceste lucruri. Noi suntem aici ca sa dovedim ca acest lucru nu este doar posibil, ci si realizabil”, a declarat Jon McKillip, presedintele WorldVentures International, adaugand ca este convins ca Romania va deveni curand una dintre pietele internationale cu cea mai rapida crestere ale companiei.
Serviciile si calatoriile facute prin intermediul WorldVentures™ vor contribui la dezvoltarea turismului local, atragand turisti din toata lumea care vor vizita destinatii importante din tara, lucru ce va dezvolta si alte sectoare ale industriei locale ce au legatura cu turismul. Un alt beneficiu adus de WorldVentures™ in Romania va fi contributia semnificativa adusa la nivelul economiei locale.

Potrivit lui Kyle Lowe, Vice-Presedinte Senior de Vanzari Globale si Expansiune Internaționala, la nivel european Romania va fi o piata foarte importanta pentru WorldVentures™ in urmatorii ani.

„Astazi, mai mult ca oricand, pretutindeni in lume WorldVentures isi pune amprenta asupra turismului si a industriei de vanzari directe, deoarece clientii din fiecare piata sunt mai decisi ca oricand sa arate ca exista o modalitate diferita de a calatori in Romania si in afara ei, mai accesibila, mai distractiva si mai plina de satisfacții, ceea ce permite atingerea oricaror recorduri de crestere. WorldVentures daruieste si imparte bucurie intr-un mod unic si specific. Oferim experiente de calatorie care realmente transforma vietile oamenilor si felul in care acestia interactioneaza unul cu celalalt“, a declarat acesta.

WorldVentures™ isi va canaliza resursele, in Romania, asupra urmatoarelor teme:
a. Exploatarea potentialului turistic al tarii prin atragerea turistilor straini intr-un ritm accelerat
b. Dezvoltarea unor programe culturale consistente si a spiritului antreprenorial, cu rezultate reale la nivel local si national
c. Concomitent cu lansarea oficiala a operatiunilor sale in Romania WorldVentures mai prezinta o premiera: lansarea celui mai avansat program de loializare prin intermediul aplicatiei sale mobile DreamTrips™: este vorba despre DreamTrips Local ™.

Lansat deja cu succes in 2016 in peste 50 de orase de pe intreg mapamondul, DreamTrips Local reprezinta o reala inovatie in cadrul programelor de loializare din HoReCa, ce permite membrilor clubului DreamTrips™ ca doar frecventand si luand masa in restaurante de top din intreaga lume sa-si asigure drumul catre destinatii fabuloase de vacanta prin castigarea de puncte de calatorie DreamTrips™. Programul “creste” brandurile locale, le aduce la necesara recunoastere international si contribuie direct la cresterea calitatii serviciilor printr-o expunere selectiva la o comunitate de peste 500.000 de calatori activi oferind avantajulunui canal alternativ de comunicare pentru agentii economici, deosebot de eficient, in stransa legatura cu evolutia rezultatelor in vanzari.

„Daca devii membru al acestei companii te vei alatura unei foarte mari familii. Nu mai suntem o companie americana. Am devenit o mare familie, pentru ca fiecare din aceasta zona de business este un reprezentant al culturii noastre. WorldVentures™ schimba vietile oamenilor si Romania este acum, in mod oficial, parte din companie. Urez romanilor si Romaniei mult succes!”, a conchis Kyle Lowe.


1721

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Balurile vieneze
Balurile vieneze reprezinta cele mai vechi si renumite evenimente care au loc in capitala Austriei. ..
Austria  |  Malta  |  Cehia  |  Spania  |  Germania  |  Malaysia  | 
Stiai ca?
Spania are peste 8.000 km de plaje?... In statul american, Dakota de Nord, nu s-a inregistrat niciodata un cutremur?...
Dictionar turistic
Belvedere - Constructie, platforma sau terasa pozitionata pe un loc inalt de unde se poate admira o priveliste superba.
7 recomandari