Credit bancar sau nebancar? Amanetul, bani la nevoie!

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Credit bancar sau nebancar? Amanetul, bani la nevoie!


Se intampla uneori sa ai nevoie urgent de o suma de bani pentru situatii neprevazute si cauti orice posibilitate de a te imprumuta. Cel mai adesea apelezi la prieteni sau rude, insa cunosti ca acesta optiune este uneori jenanta, mai ales atunci cand deja ai mai facut-o de cateva ori. Exista totusi solutii pentru astfel de situatii in viata ta, cum ar fi un imprumut la amanetul auto sau un credit bancar. Amanet Brasov, amanet Braila, amanet Ploiesti iti demonstreaza ca este pretutindeni langa tine si iti ofera o alternativa de imprumut.

Ce nu stiai despre creditul bancar
Creditul bancar pentru nevoi personale poate fi cu sau fara garantii, in functie de politica bancii care il acorda. Poate fi obtinut in cateva zile, uneori luni, dupa ce banca verifica și aproba, contra cost, dosarul de credit. Bancile au reguli mai stricte decat instituțiile financiare nebancare atunci cand vine vorba de conditiile ce trebuie indeplinite, in special cu privire la veniturile realizate si a documentelor doveditoare. Avantajele creditului bancar sunt ca poti accesa sume mai mari si perioada prelungita de rambursare, pe cand dezavantajele sunt mai multe :

1. In unele cazuri, bancile percep o garantie si un comision pentru analizarea dosarului.
2. Regulile sunt destul de stricte atunci cand vine vorba de venitul realizat.
3. Bancile cer un numar mare de acte doveditoare.

Avantajele amanetului auto
Un credit nebancar poate fi un amanet auto, care reprezinta o metoda de accesare a banilor pentru nevoi financiare urgente devenita din ce in ce mai cunoscuta in Romania. Mai jos voi prezenta avantajele acestui tip de credit:
- simplitatea cu care poti solicita un astfel de credit, cererea o completezi online cu un minim necesar de documente;
- toate operatiile pentru accesarea creditului sunt facute in fata calculatorului, deci nu este necesar sa pierzi timp pentru deplasari si cozi, ca in cazul accesarii creditelor bancare;
- primesti rapid un raspuns in ceea ce priveste solicitarea;
- actele solicitate in cazul creditului nebancar sunt mult mai putine comparativ cu cele solicitate de banca;
- ai posibilitatea sa returnezi banii rapid, fara a-ti face angajamente pe termen lung precum se intampla in cazul imprumuturilor bancare;
- ai posibilitate sa prelungesti termenul de rambursare.

Te poate salva un amanet auto?
Un amanet auto ofera imprumuturi persoanelor care garanteaza cu masina lor. E simplu: te duci cu autoturismul, se face o evaluare, se stabileste pretul, in functie de mai multi factori si primesti banii pe loc. Totul e legal, e un fel de credit de nevoie personale, insa fara birocratia impusa de banci. Amanetul auto nu e un loc insalubru de care trebuie sa fugi sau sa inchizi ochii atunci cand treci pe langa el.

Ei bine, banii, oricat de multi ar fi, nu sunt niciodata suficienti. Mai intervine in viata si imprevizibilul. Poate ai ramas fara loc de munca si nu mai poti plati ratele la casa. Ce faci? Fara o adeverinta de venit, banca nu-ti ofera imprumut. Nu mai bine mergi cu masina la un amanet auto, decat sa o tii in garaj, si faci rost de bani rapid si sigur?


79

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Budafest
Anual, in lunile iulie si august in Budapesta are loc Festivalul Muzical al Verii Budafest. Oper..
Belgia  |  Romania  |  Spania  |  Italia  |  Olanda  |  Cehia  | 
Stiai ca?
Yo-yo este a doua cea mai veche jucarie din lume (cea mai veche este papusa) si a fost inventat in urma cu 3.000 de ani, in Grecia Antica?... Doctorii din Egiptul antic aveau cunostinte vaste si practicau chiar si operatii pe creier?...
Dictionar turistic
Demipensiune (HB) - Pachet turistic oferite de hoteluri, prin care se asigura 2 tipuri de masa: mic dejun si cina. Bauturile nu sunt incluse.
7 recomandari