Credit de nevoi personale. Merita sa luam unul pentru o vacanta de vis?

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Credit de nevoi personale. Merita sa luam unul pentru o vacanta de vis?


Iată-ne ajunsi la sfârșit de an, iar din cauza acestui virus romanii au tot stat pe acasă zborurile fiind anulate și hoteurile închise. Totuși, au apărut foarte multe oferte de revelion în destinații exotice și cu zboruri directe tip charter. Merită să faceți un credit de nevoi personale pentru a beneficia de o asemenea vacanță?

Să ne gândim la umătorul scenariu: tot anul 2020 ai lucrat, fie de acasă, fie de la birou. În prima parte a anului ai stat în izolare la domiciliu 3 luni de zile. Asta din cauza stării de urgență. Toate vacanțele de vară și biletele s-au anulat, ai primit poate banii înapoi ori vouchere de vacanță cu promisiunea că le vei utiliza vara viitoare. Lunile tot au trecut, a trecut și vara și toamna, iar acum ne regăsim iarna la sfârșit de an. Agențiile de turism se întrec care mai de care în oferte către destinații tot mai exotice. Ne promit zbouri charter din București către Maldive, Zanzibar ori Republica Dominicană. Sună bine, nu? Iată care sunt costurile!

Credit nevoi personale. Mergem în vacanța de vis?
Pentru românii care își doresc o evadare din cotidian și iubesc căldura, pachetele de turism cuprind zboru direct, transfer aeroport-hotel și cazare conform tipului de masă ales. Spre exemplu O vacanță în ZANZIBAR cu zbor direct din București, cameră dublă standard și transfer aeroport - hotel costă 1600 euro de persoană pentru un sejur de 7 nopți. Dacă doriți ceva și mai exotic și izolat, puteți opta pentru un sejur de 6 nopți în Maldive. Zborul este și acesta direct, condițiile de masă încep cu micjul dejun și cazarea este standard deluxe(fără fereastră). Prețul acestui sejur este de 1068 euro. Cea mai recentă ofertă venită pe ultima sută de metri este destinatia Punta Cana din Republica Dominicană. Plecările se fac începând cu luna ianuarie din București cu charter. Prețurile pornesc de la 1000 euro de persoană pentru un sejur de 7 nopți cu avion, cazare și mic dejun inclus. Acum că ne-am lămurit cu ofertele, haideți să identificăm sursa de bani pe care o putem utiliza pentru a beneficia de această oferă și să ne întrebăm totuși dacă prețul ori condițiile sunt unele bune. 
Din experiența noastră, recomandarea este să mergeți. De ce spunem acest lucru? Niciodată până acum nu au existat zboruri charter pentru aceste destinații exotice. Ce este un zbor charter totuși, poate vă întrebați? Un zbor charter este un avion închiriat de agenția respectivă să ducă pasageri din punctul a în punctul b fără a mai face escală cum se întâmplă la zborurile comerciale. Iar pentru faptul că niciodată nu au fost zboruri charter pentru aceste destinații, noi vă recomandăm să nu epuizați șansa. Veți spune, că vor fi și pe viitor, dar noi vă asigurăm că nu vor fi. Zborurile charter s-au înmulțit acum datorită faptului că ele au fost închiriate de la zborurile comerciale de linie. Pentru că s-au împuținat zborurile și oamenii nu mai călătoresc din cauza virusului, agențiile au preferat să le închirieze în regim charter. Poate vă veți gândi că pe viitor văzând că este cerere, vor păstra charterele. Noi credem că nu se vor păstra, din cauza faptului că destinațiile exotice sunt vânate pentru pasageri mai bogați, românii nefiind în această categoriie, agențiile și hotelurile nu vor căuta să atraga pasageri români.
Acum că am făcut această introducere mai lungă, vom continua să identificăm sursa de finanțare pentru aceste excursii. Cum putem merge în vacanță dacă nu avem banii pe loc? Ei bine, dacă sunteți salariat cu un venit lunar garantat, puteți aplica pentru un credit de nevoi personale pe site-ul creditdoctor.ro pe o perioadă scurtă de la instituții financiare nebancare.
De ce vă trimitem la ifn-uri și nu la băncile comerciale? 
Instituțiile finaciare nebancare sunt niște entități ce oferă bani împrumut pe termen scurt și mediu. Aplicarea se face online completând un simplu formular și oferind o copie după buletin. Agenția în cauză vă interoghează la ANAF să vadă dacă aveți un loc de muncă stabil și un venit, iar după confirmare aveți a 2 a zi banii in cont. Sună bine, nu? Totuși, visul acesta este destrămat de faptul că pentru ușurința cu care agențiile oferă bani împrumut cetățenilor, aceștia sunt taxați și cu o dobândă substanțială. Totuși, există un artificiu pentru a scăpa viu și nevătămat! Împrumutul cu 0% dobândă! Pentru a vă atrage aceste agenții în scenariul facil de a împrumuta bani, majoritatea oferă 0% dobândă la primul împrumut pentru o durată de 30 de zile. Deci dacă știți că puteți returna banii înapoi în timp util, atunci puteți merge în concediu pe banii împrumutați și îi puteți returna fără dobândă! Simplu, nu?


63

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festes de la Merce - Barcelona
Festes de la Merce este cel mai important festival al Barcelonei, fiind dedicat sfintei care proteje..
Stiai ca?
Elefantul isi foloseste urechile pentru reglarea temperaturii corpului.... Cuvantul "mafia" provine din Insula Sicilia, iar in prezent acest termen defineste crima organizata....
Dictionar turistic
Centru de informatii turistice - Tourist information centre - Birou ce ofera informatii despre atractii turistice, facilitati si servicii oferite, si uneori ofera si servicii de rezervare de bilete. Poate apartine de guvern, "tourist boards" sau de alte organizatii si are o sfera de actiune locala sau mai larga.
7 recomandari