Cu aragazurile ILVE, disponibile acum si in Romania prin TechStore.Ro, acum si tu poti gati ca un bucatar profesionist

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Cu aragazurile ILVE, disponibile acum si in Romania prin TechStore.Ro, acum si tu poti gati ca un bucatar profesionist


La fel ca în cazul oricărei arte, și atunci când vine vorba de arta culinară experiența face diferența. Dar spre deosebire de alte domenii, în bucătărie, dacă respecți trei condiții simple, și tu poți crea preparate culinare de aceeași calitate ca un bucătar profesionist. Prima din aceste condiții este alegerea celor mai bune ingrediente, de preferat produse bio, fără chimicale și cu un gust natural desăvârșit. Cea de-a doua condiție este prepararea bucatelor după rețete celebre, respectând întocmai cantitățile stabilite de specialiști. Și în final, cea de-a treia condiție, este utilizarea unor mașini de gătit care să-ți permită un control total atât asupra temperaturii, cât și a timpului sau a modului de preparare a alimentelor.

Dacă în cazul primelor două condiții este clar ce ai de făcut și cum trebuie să procedezi, în ceea ce o privește pe cea de-a treia, ai nevoie de un ochi critic foarte dezvoltat, sau de o recomandare din partea specialiștilor, care să-ți garanteze că aparatele în care investești sunt exact ceea ce-ți trebuie pentru a-ți putea atinge idealul. Iar când vine vorba de aragazuri, cuptoare și multe alte tipuri de aparate de gătit, chefii din întreaga lume recomandă brandul italian ILVE!

Câteva lucruri despre istoria de aproape 70 de ani a companiei ILVE
ILVE este un brand italian lansat de doi prieteni ingineri, nemulțumiți de oferta săracă de aragazuri disponibile pe piață la jumătatea secolului trecut, în anul 1952. Pentru că niciuna din mașinile de gătit pe care le puteau cumpăra la vremea aceea nu le satisfăcea în totalitate așteptările, Eugenio Illoti și Evelino Berno au creat un aragaz comercial a cărui veste s-a dus în întreaga regiune.

De la punerea în funcțiune a primei lor creații și până când vecinii și locuitorii din împrejurimi au început să le comande câte un aparat identic, pentru uz personal, nu a fost decât o chestiune de timp. Și astfel, în doar câțiva ani de la lansarea proiectului, conceptul ILVE s-a transformat într-o afacere mică, dar profitabilă, cu produse foarte apreciate de cunoscătorii artei culinare.

Al doilea important moment din viața companiei ILVE a avut loc în anul 1984 când la doar un an de la preluarea companiei de la părinții lor, noii proprietari ILVE au introdus produsele lor pe piața australiană unde din prima clipă s-au bucurat de un succes nemaipomenit, lucru pentru care, treptat, ILVE a devenit un brand cu autoritate internațională.

Ce fel de produse ILVE sunt disponibile în România?
Alături de o colecție impresionantă de cuptoare incorporabile și alte aparate electrocasnice, mai nou, magazinul online TechStore.Ro comercializează acum în România și o colecție cuprinzătoare de mașini de gătit ILVE. Cu un design spectaculos și funcții ieșite din comun, produsele ILVE sunt prima alegere a bucătarilor cu experiență, dar și a amatorilor care doresc să se perfecționeze.

Astfel, indiferent dacă ești în căutarea unor plite incorporabile, aragazuri multifuncționale sau orice alte tipuri de mașini de gătit, înainte de a lua o decizie și face o investiție, analizează și oferta de produse ILVE și cu siguranță vei descoperi acolo un produs care să-ți îndeplinească toate dorințele.


254

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Budafest
Anual, in lunile iulie si august in Budapesta are loc Festivalul Muzical al Verii Budafest. Oper..
Grecia  |  Spania  |  Italia  |  Romania  |  Germania  |  Franta  | 
Stiai ca?
Un ghepard poate atinge viteza de 120 km/h. Ajunge la 70km/h in 3 secunde, fiind considerat cel mai bun sprinter din regnul animal.... Cel mai rece loc permanent locuit este localitatea Oimeacov (Rusia), pe valea fluviului Indighirka, unde s-a inregistrat, in februarie 1964, temperatura minima absoluta de -71.10? ...
Dictionar turistic
Statiune climaterica - Localitate situata intr-o regiune cu conditii naturale (geografice, atmosferice si meteorologice) sau climaterice particulare (bogatie in aerosoli, puritatea aerului, ionizare, etc.) indicate in tratamentul unor boli sau pentru fortificarea organismului, dotata cu instalatii si personal necesar efectuarii curelor medicale.
7 recomandari