Cum arata buchetul de nunta in cultura diferitor popoare

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Cum arata buchetul de nunta in cultura diferitor popoare


Nunta este momentul magic pe care oamenii îl au ca urmare a celebrării iubirii pe care o au unul pentru celălalt. Când o femeie este în ipostaza de a se mărita, îşi cauta variantele care să o reprezinte din punct de vedere al imaginii. Orice detaliu ce are legătură cu nunta este atent studiat, iar buchetul miresei este ales în funcţie de mai multe criterii, cum ar fi:
- Gusturile miresei şi familiei
- Tema nunţii
- Florile de sezon din partea de pe glob din care face parte mireasa
- Tradiţiile diferitor popoare
În ceea ce priveşte cultura diferitor popoare, vom vedea câteva dintre variantele preferate de mirese din colţuri ale lumii diverse, mai puțin țările vorbitoare de limbă engleză, cu tradițiile cărora suntem, mai mult sau mai puțin, familiarizați.

Buchet pentru mireasă în Franţa
Imagine recomandată: https://unsplash.com/photos/Qr41_ZO44Lc
În Franţa miresele sunt atrase de natural, de verde şi de buchetele care au o inspiraţie organică. Ele sunt construite astfel încât să reprezinte o imagine complet nefinisata şi ruptă din natură. Unele dintre ele prefera chiar crenguţe de copac pline de frunze, fără flori. Contrastul dintre rochia albă şi buchetul de frunze verzi, scoate reciproc în evidenţă culorile utilizate şi mireasă pare ruptă dintr-un basm.

Buchetul de mireasă în Japonia
Imagine recomandată: https://www.pexels.com/photo/photo-of-couple-standing-near-body-of-water-1578870/
În Japonia buchetele de mireasă sunt considerate opere de artă în care se investesc ideile creative ce sunt uneori fără corespondent în alte zone ale lumii. De exemplu pot să aibă buchetul în formă de tort de nuntă, în formă de geanta cu toarta din sfoară şi se găsesc multe variante în care buchetul este plin de perle, de decoraţiuni, de broşe şi alte elemente componente. Miresele din Japonia sunt atente la semnificaţiile din spatele alegerilor lor şi totul este frumos construit.

Buchetul de mireasă din Suedia
Imagine recomandată: https://www.pexels.com/photo/wedding-couple-1587042/
În Suedia, cine doreşte o nuntă tradiţională, va apela la construirea buchetului de mireasă din flori de câmp, îmbrăcate în frunze masive. Buchetul este mare şi grandios, cu flori micuţe şi delicate de câmp, iar mânerul nu este întotdeauna îmbrăcat în satin, ci lăsat în stil natural. Nunţile se ţin uneori în aer liber, în zone care au cort acoperit şi imaginea buchetului rupt din natura este apreciată de către invitaţi.

Buchetul de mireasă în Germania
Imagine recomandată: https://www.pexels.com/photo/woman-wearing-white-lace-surplice-neck-wedding-gown-1393477/
În Germania miresele folosesc trandafiri şi crini şi buchetele lor din ziua nunţii sunt ordonat realizate. Au multe flori puse una lângă cealaltă şi frunzele, dacă sunt, sunt puţine şi aşezate pe marginea exterioară a buchetului. De asemenea se pune accentul pe simetrie, pe ordonare, pe aspect bogat prin alăturarea multor flori de acelaşi fel sau în culori care se asortează, care au aceeaşi familie.

Buchetul de mireasă în Africa
Imagine recomandată https://unsplash.com/photos/m3QUzHS5-WY
Femeile din Africa îşi doresc opulenta, feminitate şi frumuseţe în tot ceea ce implică design pentru nunta lor. Îşi doresc să aibă parte de grandoare, de prospeţime şi de prosperitate. De aceea buchetele lor sunt mari, elegante, pline de decoraţiuni precum perlele şi alte bijuterii său accesorii, sunt realizate cu bun gust şi cu veselie în culori şi forme. Buchetele pot să fie pline de flori sau în combinaţii cu flori şi accesorii, însă frunzele sunt puţine sau inexistente. Se cauta buchetele pline, cu multitudine de flori diferite sau asortate.

Indiferent de zona în care oamenii îşi fac nunta, buchetul este un simbol pentru mireasă. El reprezintă puritate, frumuseţe, delicateţe şi naturaleţe.


63

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Mikulas, Vanoce, Silvestr - Praga
Sarbatorile de Craciun, Mikulas, Vanoce, Silvestr sunt prilej de petrecere pentru locuitorii Cehiei...
Spania  |  Romania  |  Germania  |  Belgia  |  Franta  |  Cehia  | 
Stiai ca?
Stiati ca in traditiile antice, ouale simbolizeaza viata sau inceputul vietii. In Europa medievala, ouale erau primul fel de mancare care se consumau dupa post. Ouale au inceput sa fie vopsite, pentru... Antarctica este continentul cu cea mai mare altitudine medie – 2.165 m....
Dictionar turistic
Jurnal de bord - Registru in care se consemneaza cronologic faptele survenite in timpul calatoriei unei nave.
7 recomandari