Cum găsești cadoul perfect pentru el?

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Cum găsești cadoul perfect pentru el?


ROMANIA

Uneori alegerea unui cadou pentru el poate fi foarte dificilă. Dar și surprinderea și bucuria pe care o descoperi la persoana dragă merită din plin căutarea cadoului perfect.

Cu cât ești mai aproape de ziua magică în care vrei să-i oferi cadoul perfect cu atât și presiunea crește pe umerii tăi. Indiferent de bugetul și timpul pe care-l ai la dispoziție, nu te îngrijora. Te vom ajuta să-l surprinzi plăcut și să-i vezi sclipirea din ochi lui.

Iată cateva sfaturi pentru a găsi cadoul perfect pentru el:

Află ce îi place și își dorește

Probabil ai mai a auzit acest sfat dar este important sa ții cont de ce îi place în mod special. Este foarte greu să dai greș cu un astfel de cadou. Ideal ar fi să afli din timp și să nu-l întrebi cu cateva zile înainte, altfel o parte din surpiză dispare.

Poate fi un cadou legat de pasiunea lui: un aparat foto, o carte, o pictură, sau alt lucru pe care ți-a zis ca il apreciază. Acest tip de cadou se potrivește în aproape orice tip de context sau perioadă a anului i l-ai oferi.

Dacă este scump și dispui de un buget mic păstrează idea pentru un eveniment foarte important așa cum este ziua lui de naștere.

Ofera-i un cadou personalizat

Fie ca vorbim de o brățară/un lanț de argint cu un mesaj de dragoste personalizat sau alt obiect personalizat(pernă,tricou etc.) acestea pot fi o idee pentru un cadou simbolic ideal.

Perfecțiunea acestui cadou vine din puterea mesajului gravat, imprimat s-au atașat și faptului ca îl poți oferi aproape în orice context.

Îl poți dărui un cadou personalizat și în combinație cu alt cadou dacă este un eveniment mai important. Uneori un simplu mesaj scris pe o hărtiuță/cutie și desenat cu inimioare poate multiplica “puterea” oricărui cadou.

Cadouri inovative

Dacă prietenul tău îi place să aibă cele mai cool lucruri printre primi, atunci s-ar putea să-l surprinzi plăcut și cu un astfel de cadou. Este clar nu va fi ieftin în majoritatea cazurilor dar dacă-ți permiți, de ce nu?

Fie că vorbim despre inovații mai accesibile sau ultimul model de telefon apărut, un model de imprimantă 3D ori chiar un robot umanoid, acestea pot fi cadouri care chiar să-l surprindă cu adevărat. Mai ales când i-ai cam făcut toate cadourile posibile și nu mai ai idei noi.

Nu aștepta un context, creează unul

Cu siguranța să-i oferi un cadou de ziua lui, de Crăciun, ziua indragostiților sau o altă zi în care majoritatea oamenilor își fac cadouri este foarte important.

În schimb nu uita și de ziua primului sărut, când v-ați văzut prima oară sau pur și simplu o zi normală în care îi poți oferi un cadou simbolic.

Astfel îi transmiți cât de mult îl prețuiești. Desigur nu vrei să pici nici în extrema cealaltă în care îl asaltezi cu cadouri. Probabil odată la câteva luni un cadou simbolic spontan ar fi de ajuns.

Modul în care îi oferi cadoul

Pentru a oferi cadoul perfect e important să-l oferi cu entuziasm și de multe ori o introducere remarcabilă scurtă poate fi cireașa de pe tort. Totul depinde de creativitatea ta.

Descoperă-i limbajul de iubire

Probabil cel mai important sfat este să-i descoperi limbajul de iubire principal. În cartea “Cele 5 limbaje ale iubirii” scrisă de Gary Chapman, acesta descrie cele 5 moduri prin care simțim iubirea fiecare dintre noi.

Astfel și prietenul tău simte iubirea din partea ta mai mult în una sau două din următoarele situații:

    Timp petrecut împreună cu el
    Servicii/favoruri pe care i le faci
    Când îi faci complimente
    Îmbrățișările pe care i le oferi
    Cadourile pe care i le faci


Probabil cel mai perfect cadou ar fi să se simtă iubit de-a lungul vieții. Descoperă modul principal în care iubitul tău simte iubirea cel mai mult și transmite-o prin modul lui! Ce cadou perfect mai mare decăt acesta i-ai mai putea oferi?


240

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Caderea Bastiliei (Ziua Nationala a Frantei)
In data de de 14 iulie francezii sarbatoresc cu mare fast Caderea Bastiliei sau Fete nationale.14 iu..
Spania  |  Germania  |  Italia  |  Austria  |  Cehia  |  Ungaria  | 
Stiai ca?
Arabia Saudita este denumita si "Tara celor doua moschei sfinte".... Danemarca poarta si denumirea de "Tara Micii Sirene"....
Dictionar turistic
Cicloturism - Turism practicat cu bicicleta; deosebirea dintre cicloturism si ciclism este ca primul exclude competitiile sportive.
7 recomandari