Cum poate un dezumidificator sa ajute un business din industria hoteliera

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Cum poate un dezumidificator sa ajute un business din industria hoteliera


Nu de putine ori se intampla ca atunci cand intri intr-o camera de hotel sau intr-o vila, chiar si la munte, sa te intampine un aer inchis, jilav, deloc placut. Daca esti proprietarul sau administratorul unui resort de turism, cu siguranta stii ca exista aceasta problema. Ce solutie ar fi cea mai potrivita?

Camerele de hotel sufera de o mare problema: lipsa de ventilare si, de multe ori, o umiditate crescuta care afecteaza peretii si mobilierul, creand acel miros care parca nu mai iese niciodata. Pentru a evita acest lucru, costurile pot fi destul de mari, folosind metodele clasice: fie incalzind inutil camerele nelocuite, fie pierzand timp cu deschisul si inchisul ferestrelor, acolo unde se poate. Iar rezultatul este, de multe ori, nesatisfacator.

O solutie foarte eficienta si economica ar fi utilizarea unui dezumidificator care ar ajuta la controlul umiditatii din incapere. Un aer mai uscat elimina riscul aparitiei mucegaiului sau deteriorarii mobilierului din cauza umiditatii crescute, de peste 60-70%.

Pentru o camera dintr-o vila sau hotel poate fi suficient un aparat de o capacitate mai mica, pentru suprafete de 20-25m2. Un astfel de model este dezumidificatorul Aleco Air D12 ECO, cu un consum redus de energie, programabil si usor de manevrat. Aparatul este dotat si cu functia de ionizare, foarte utila pentru improspatarea aerului.
Este bine stiut ca prima impresie conteaza. Atunci cand intri intr-o camera de hotel si te intampina un miros nepotrivit, cu greu poti sa iti schimbi parerea, indiferent cat de primitor este holul de la intrare sau cat de frumoasa este vederea pe care ti-o ofera camera respectiva.

Un dezumidificator poate creste, pe langa calitatea aerului pe care „il oferi” clientilor tai, si rezistenta in timp a mobilierului sau a celorlalte produse care intra in dotarea camerei.

Astfel de produse le poti gasi in magazinul online Aleco Air de unde poti achizitiona si purificatoare de aer – daca hotelul tau este intr-un oras, ar putea fi foarte util, difuzoare de aroma – ce client nu ar aprecia o sesiune de aromaterapie chiar la el in camera – sau alte aparate pentru cresterea calitatii aerului.


74

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Craciunul catalan - Barcelona
“Bon Nadal i Felic Any Nou” in catalana sau “Feliz Navidad y Prospero Ano Nuevo” in spaniola..
Belgia  |  Franta  |  Italia  |  Spania  |  Germania  |  Malta  | 
Stiai ca?
Una din cinci persoane de pe Terra traieste cu mai putin de 1$ pe zi?... Continentul Africa acopera 22% din suprafata uscata a Pamantului?...
Dictionar turistic
Bungalow - Un tip de camera oferita de anumite hoteluri de lux. Bungalow-ul este pozitionat intr-o zona mai deosebita, intima, deasupra marii sau intr-o zona cu multa verdeata; ofera privelisti deosebite, are veranda si camere elegante.
7 recomandari