Cum sa alegi masuta de cafea ideala pentru living? 5 recomandari

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Cum sa alegi masuta de cafea ideala pentru living? 5 recomandari


Alegerea măsuței de cafea perfecte pentru living poate părea o sarcină simplă, dar există multe aspecte de luat în considerare pentru a te asigura că piesa de mobilier se potrivește perfect în spațiul tău și îndeplinește toate nevoile tale estetice și funcționale. De la dimensiuni și stiluri la materiale și funcționalitate, iată câteva recomandări pentru a te ajuta să alegi măsuța de cafea ideală pentru livingul tău.

1. Alege dimensiunile potrivite
Asigură-te că măsuța de cafea este proporțională cu canapeaua și celelalte piese de mobilier din living. În general, măsuța ar trebui să fie cam două treimi din lungimea canapelei. O măsuță de cafea ideală ar trebui să aibă înălțimea similară cu cea a șezutului canapelei sau cu câțiva centimetri mai mică. Acest lucru asigură accesul ușor la obiectele de pe măsuță și un aspect armonios. Lasă suficient spațiu între măsuța de cafea și canapea (aproximativ 40-50 de centimetri) pentru a permite circulația și confortul. De altfel, nu uita ca respectivele măsuțe de living să se încadreze în peisajul încăperii tale.

2. Alege stilul potrivit gustului tău
Măsuța de cafea trebuie să completeze stilul general al livingului tău. Dacă ai un decor modern, optează pentru o măsuță cu linii curate și design minimalist. Pentru un decor clasic, alege o măsuță din lemn masiv cu detalii ornamentale. Alege o culoare și un finisaj care să se potrivească cu paleta de culori a camerei. O măsuță de cafea poate fi un punct focal în cameră sau se poate integra discret în decor. De exemplu, poți opta pentru masuță de living Vasagle, 50x57 cm, fier/pal, culoare maro/negru.

3. Materialul e cel mai important
Măsuțele de cafea din lemn adaugă căldură și textură oricărui spațiu. Fie că alegi lemn masiv sau furnir, asigură-te că finisajul este durabil și ușor de întreținut. O măsuță de cafea cu blat de sticlă oferă un aspect elegant și modern și creează impresia unui spațiu mai mare. Totuși, acestea necesită mai multă atenție la întreținere pentru a evita zgârieturile și murdăria.
Măsuțele de cafea din metal sunt robuste și pot adăuga un element industrial sau contemporan decorului tău. Asigură-te că metalul este tratat pentru a preveni rugina și deteriorarea.
Unele măsuțe de cafea combină diferite materiale, cum ar fi lemnul și metalul sau lemnul și sticla, oferind un aspect eclectic și sofisticat. Alege sau măsuța de living Industrial Side, 60x 0x 60 cm, fier/pal, maro rustic.

4. Funcționalitate
Dacă ai nevoie de spațiu suplimentar de depozitare, caută măsuțe de cafea cu rafturi, sertare sau compartimente ascunse. Acestea sunt ideale pentru a păstra reviste, telecomenzi și alte obiecte mici organizate și la îndemână. Pentru flexibilitate, ia în considerare un set de măsuțe suprapuse care pot fi desfăcute și folosite separat atunci când ai nevoie de mai mult spațiu de servire. Unele măsuțe de cafea vin cu funcționalități suplimentare, cum ar fi blaturi reglabile pe înălțime sau extensibile, care pot servi și ca spațiu de lucru sau de luat masa.

5. Bugetul
Decide cât ești dispus să cheltui pe o măsuță de cafea și încearcă să găsești opțiuni care se încadrează în acest buget. Găsești măsuțe de cafea într-o gamă largă de prețuri, de la opțiuni accesibile la piese de designer mai scumpe.
Investește într-o măsuță de cafea de calitate, care va rezista în timp. Verifică recenziile produselor și alege piese de mobilier de la branduri cunoscute pentru durabilitatea și designul lor.
Alegerea măsuței de cafea ideale pentru living poate transforma complet spațiul, adăugând atât estetică cât și funcționalitate. Ține cont de dimensiuni, stil, materiale, funcționalitate și buget pentru a face cea mai bună alegere.


11

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Roma vazuta cu gust
Evenimentul "Roma vazuta cu gust" reprezinta o initiativa speciala a Primariei, care pe tot parcursu..
Cehia  |  Austria  |  Italia  |  Romania  |  Grecia  |  Franta  | 
Stiai ca?
Pitestiul poarta si supranumele de "Orasul Lalelelor". Denumirea se datoreaza faptului ca, incepand cu anul 1972, orasul Pitesti a devenit gazda unui numar impresionant de lalele – circa 3... In Argentina, daca sunteti invitat acasa la cineva pentru a lua masa, este indicat sa aduceti si un mic cadou. Florile, ciocolata, sampania merg la sigur. Nu aduceti vin....
Dictionar turistic
Hidroglisor - Ambarcatie cu fundul plat, putin cufundata in apa, care se misca extrem de repede, fiind pusa in miscare de o elice aeriana.
7 recomandari