Cum sa avem ghete din piele intacte cu 4 produse din gospodarie

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Cum sa avem ghete din piele intacte cu 4 produse din gospodarie


In zilele noastre, hainele si incaltamintea purtate sunt de cele mai multe ori o carte de vizita. Pentru ca prima impresie conteaza, este esential sa acordam atentie ingrijirii vestimentatiei pentru a o pastra intr-o stare buna cat mai mult timp. De pilda, 80% dintre femei analizeaza un barbat de jos in sus, pornind de la incaltamintea cu care el se prezinta. Fiind in anotimpul rece, pe piata se cauta cel mai mult incaltaminte barbati din piele. Produsele precum ghete barbati din piele nu se pot schimba de pe o zi pe alta si necesita o ingrijire aparte. De aceea, in acest articol vom afla cum se curata si se pastreaza ca noua orice pereche de ghete din piele cu ajutorul a 4 produse din gospodarie la indemana oricui.
1. Sapunul de spalat vase
Detergentul de vase este perfect pentru curatarea perioadica a ghetelor din piele.
Pentru ca pielea este un material mai putin sensibil la apa, o solutie formata din sapun de spalat vase si apa poate fi suficienta pentru indepartarea murdariei de pe incaltaminte. Inainte de toate, este indicata scoaterea siretelor pentru a nu se uda, in cazul in care exista. Cu ajutorul unui prosop, se aplica amestecul solutiei direct pe incaltaminte, iar apoi se lasa la uscat. Rapid si simplu.
2. Balsamul de par
Ghetele din piele pot fi tratate la fel de delicat precum parul. Balsamul de par este o
alegere potrivita pentru incaltamintea de piele pentru ca are proprietati hidratante ideale pentru pastrarea aspectului placut al ghetelor. Cu cateva picaturi de balsam de par si o carpa uscata, ghetele pot arata ca noi. Partea buna este ca cu cat balsamul este mai ieftin, cu atat mai multa ceara are in compozitie, ceea ce ajuta foarte mult in curatarea ghetelor.
3. Uleiul de masline
Uleiul de masline, unul dintre cele mai folosite ingrediente din bucatarie, este la
indemana oricui si este numai bun pentru curatarea materialelor din piele. Un strop de ulei de masline poate face minuni in lustruirea ghetelor si cizmelor din piele, oferindu-le o stralucire intensa.
4. Otetul
Printre cele mai dure lucruri de curatat se numara petele de sare de pe suprafata
materialelor din piele naturala. Poate fi foarte iritant ca ghetele preferate sa fie pline de dare, de aceea otetul este recomandat in astfel de situatii. Intr-o ceasca de apa se adauga o lingura de otet, apoi cu ajutorul unui prosop de hartie inmuiat in solutia obtinuta se curata gentil incaltamintea. Foarte important este ca otetul sa fie diluat in apa inainte de a se folosi.
Prin urmare, acestea sunt cele 4 produse pe care oricine le are in casa si le poate utiliza oricand este nevoie. Putem observa ca nu trebuie sa cheltuim bani pe diferite creme si solutii care mai de care mai sintetice si daunatoare pentru a curata incaltamintea din piele. Curatarea si ingrijirea simpla si corecta a ghetelor sau cizmelor din piele folosind produse din gospodarie ne poate scuti de costuri inutile. Avem nevoie doar de timp si creativitate.


137

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Fête des Jardins
Cu ocazia evenimentului Fête des Jardins timp de un week-end, la sfarsitul lui septembrie, gradinil..
Malta  |  Romania  |  Malaysia  |  Ungaria  |  Spania  |  Germania  | 
Stiai ca?
Din 1901 si pana in prezent, sunt unii ani in care nu au mai fost decernate premiile Nobel (in total 50 de premii). Majoritatea premiilor anulate au fost in timpul celor doua razboaie mondiale.... Daca sarurile din apa marina s-ar depune pe fundul oceanului Planetar atunci s-ar forma un strat de cca 60 m....
Dictionar turistic
Turism intern - Forma de turism care ofera pachete turistice pentru vizitarea unui oras sau a unei zone turistice din tara de resedinta a agentiei de voiaj.
7 recomandari