Cum sa te bucuri din plin de minivacanta de Revelion

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Cum sa te bucuri din plin de minivacanta de Revelion


Iti doresti sa pleci intr-un concediu de Revelion, insa ai la dispozitie doar 4-5 zile libere de care poti profita. Nu renunta la planurile tale, chiar daca nu poti sa mergi intr-o vacanta de doua saptamani, asa cum ti-ar placea. Cu puțină organizare, minivacanta de Revelion va iesi perfect!

Planifica din timp
Inainte de toate, ar trebuie sa planifici fiecare detaliu referitor la minivacanta de Revelion. Informeaza-ti managerul direct ca vrei sa mergi in concediu de Anul Nou si anunta-l in ce perioada o sa lipsesti. Daca totul este in regula cu superiorul tau, poti sa alegi o destinatie si sa incepi sa cauti printre ofertele pe care le au agentiile de turism pentru vacantele de Revelion. Insa, ai grija sa nu pierzi foarte mult timp. O lista scurta cu 4-5 oferte ar trebui sa fie suficienta ca sa decizi unde o sa-ti petreci concediul de Anul Nou.

Decide intelept
Nu ar fi prea frumos sa-ti petreci o parte importanta din minivacanta de Revelion in avion, asa ca alege o destinatie care sa fie apropiata de Romania. Olanda, Austria, Franta, Germania, Bulgaria sau Ungaria sunt sunt niste variante excelente astfel incat sa folosesti la maximum timpul limitat pe care il ai la dispozitie.

Profita de week-end
Revelionul de 2017/2018 pica intr-o zi de luni, asa ca profita si pleaca in vacanta de Anul Nou sambata, pe 30 decembrie. Astfel, nu vei fi nevoit sa-ti iei liber inainte sa pleci in miniconcediu, dar poti aranja sa ai cateva zile libere cand te vei intoarce din vacanta, ca sa ai timp sa te refaci si, totodata, sa te pregatesti pentru un an nou de munca.

Stabileste-ti prioritatile
Intocmeste-ti o lista cu locurile pe care iti doresti sa le vizitezi neaparat in minivacanta de Revelion. Intreaba-te ceea ce este cu adevarat important pentru tine si gandeste-te bine daca vrei sa petreci mult timp la cozi sau sa cheltuiesti o suma importanta de bani ca sa sa vizitezi ceva specific. Daca nu vrei sa pierzi timpul la cozi, ar fi bine sa-ti cumperi online biletele de intrare la obiectivele turistice pe care ti-ar placea sa le descoperi.

Sursa foto: pixabay.com


316

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festivalul Fotografiei - Roma (Fotografia - Festival Internazionale di Roma)
Roma gazduieste in muzee, galerii, spatii publice si private mostre de fotografie, in fiecare an cu ..
Belgia  |  Cehia  |  Grecia  |  Spania  |  Franta  |  Malta  | 
Stiai ca?
Pestera cu cea mai lunga stalactita (o coloana calcaroasa lunga de 59,4 m) este Cueva de Nerja, situata in sudul Spaniei, in apropiere de orasul Malaga.... Desi este acoperita 90% cu gheata, Antartica este desert? Precipitatiile medii anuale nu depasesesc 50 mm, iar umiditatea este mult mai scazuta decat in desertul Gobi, Antartica devenind astfel cel ma...
Dictionar turistic
Taverna - Restaurant mic, de origine greceasca, cu aspect rustic, ce serveste preparate traditionale.
7 recomandari