De ce este Germania considerata una dintre cele mai interesante tari din Europa?

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

De ce este Germania considerata una dintre cele mai interesante tari din Europa?


In Germania poti vizita Berlinul, unul dintre cele mai moderne si pline de viata orase din Europa.
Capitala Germaniei este, de asemenea, una dintre marile capitale europene ale tuturor lucrurilor cool, de la muzica si viata de noapte pana la arta.
De la arta stradala vibranta la muzee si galerii, artistii care cauta inspiratie si sa fie in centrul lucrurilor graviteaza spre scena artelor vizuale progresive. Scena muzicii si a performantelor este, de asemenea, dinamica, oferind punk, techno, electronic si tot ce este intre ele. Locuitorilor le place sa iasa noaptea si, din fericire, Berlinul este un oras fantastic pentru petreceri.
Prin urmare, daca vrei sa te bucuri de cele mai intense nopti si de experiente inedite, este momentul sa intri pe RENNEN si sa rezervi un bilet de microbuz Romania Germania pentru a te bucura de facilitati de calatorie unice, de la o adresa la alta, in microbuze moderne. Periodic, poti obtine oferte speciale si in plus, atunci cand calatoresti in grup, te vei bucura de reduceri si mai mari. Opteaza pentru un transport cu microbuzul Romania - Germania pentru a te bucura de peisajele umitoare pe care Germania le are de oferit. Beneficiezi astfel de un cost mai mic de calatorie, economisind mai multi bani pentru a te bucura de atractiile Germaniei.

Viata de noapte este de neegalat
Cu cluburi emblematice precum Berghain si rave-uri si puburi in subsol cu ​​muzica si bauturi, Berlinul este capitala vietii de noapte a Germaniei. Dar viata de noapte grozava poate fi gasita in toata tara. Köln, Munchen si Hamburg au, de asemenea, o viata de noapte grozava, de la cluburi la baruri. Hamburg a fost chiar recent numit cel mai bun oras european pentru viata de noapte de catre alegatorii Hostelworld, depasind chiar si Berlinul nu numai pentru activitatile de facut noaptea tarziu, ci si pentru siguranta generala a orasului. Indiferent unde mergi in Germania, odata ce soarele apune, esti obligat sa gasesti un loc pentru o noapte salbatica.

Arta stradala in Berlin
De sute de ani, Germania a impresionat constant cand vine vorba de arta si cultura. Multe dintre cele mai suprareale si unice miscari din arta moderna au avut originea in Germania, cum ar fi dadaismul, brutalismul si Bauhaus. Si nu este vorba doar de arte vizuale. Muzica si artele spectacolului prospera si ele aici. In orase precum Berlin, München, Stuttgart si Dresda, vei gasi scene minunate de arta stradala. Muzeele si galeriile ofera oportunitati de a privi inapoi la istoria artei si culturii germane, precum si de a fi in fruntea a ceea ce este nou si cool.
Nudismul sau naturalismul, o miscare si o ideologie sociala si culturala intemeiata pe nuditatea atat in ​​public, cat si in privat, are un public deosebit de puternic in Germania. Aici, este cunoscut sub numele de Freikörperkultur sau Free Body Culture. Peste jumatate de milion de germani sunt nudisti inregistrati si practica pe plaje, cluburi si parcuri desemnate. Miscarea este atat de raspandita si acceptata incat chiar si in zonele publice este posibil sa gasesti oameni care aleg sa renunte la haine.  Totusi, citeste inainte sa renunti la propriile haine, pentru ca e posibil sa nu fii intr-o zona in care acest lucru sa fie acceptat.
Articol publicat de agentia sicmedia.ro


117

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Craciunul catalan - Barcelona
“Bon Nadal i Felic Any Nou” in catalana sau “Feliz Navidad y Prospero Ano Nuevo” in spaniola..
Stiai ca?
Vulpea Zburatoare este cea mai mare specie de liliac. Traieste in Asia si are o anvergura a aripilor de 1,7 metri.... Antarctica este singura regiune de pe planeta care nu apartine niciunei tari?...
Dictionar turistic
Asociatie de turism - Organizatie oficiala guvernamentala sau neguvernamentala, specializata sau nu, care are ca obect de activitate promovarea turismului pe plan local, regional, national; favorizeaza punerea in valoare si conservarea patrimoniului turistic. Asociatiile de turism pot constitui federatii, extinzandu-si actiunea lor in cadru national si international.
7 recomandari