De ce oferta din dezmembrari este avantajoasa pentru masina ta Volkswagen

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

De ce oferta din dezmembrari este avantajoasa pentru masina ta Volkswagen


In Romania, masinile Volkswagen isi implinesc intru totul menirea pentru care au fost create de compania germana, devenind mai mult decât populare si accesibile tuturor categoriilor sociale. Intrucât intretinerea unei masini presupune mult mai mult decât cheltuielile de achizitie, iti prezentam cateva argumente pentru care merita sa incerci oferta de Volkswagen dezmembrari.

Financiar
In cazul masinilor noi, termenul de garantie acopera costurile de inlocuire a unor piese care cedeaza in primii ani de viata. O alta varianta care te scapa de griji este asigurarea de tip CASCO, in special in cazul evenimentelor rutiere. Tot in urma unui accident rutier, daca nu esti vinovat de producerea lui, decontarea se va face pe baza politei RCA a celuilalt sofer. In acest caz, insa, asiguratorii mai incearca o varianta de despagubire, pentru a nu fi nevoiti sa plateasca cheltuielile de manopera si piese practicate de service-urile auto autorizate, supraevaluate masiv: decontarea directa fara nici un fel de justificari. Astfel, compania de asigurari iti vireaza in cont o anumita suma de bani, pe care o poti folosi pentru a-ti repara masina, fara a-ti fi solicitate documente justificative. In acest caz, este responsabilitatea ta de unde procuri piesele de schimb pentru a-ti repara masina. Daca excludem varianta componentelor originale din magazin din cauza costului ridicat, trebuie sa gasim cel mai bun raport dintre pret si calitate. In acest caz, o evaluare a ofertei din parcurile de dezmembrari te poate ajuta sa economisesti, deoarece gasesti piese disponibile la preturi foarte bune.

Grad ridicat de potrivire
Din nou, daca excludem piesele auto noi, originale, orice componenta fabricata la un criteriu inferior (aftermarket sau de buget) presupune un risc in ceea ce priveste potrivirea. Exista piese pentru care o diferenta de milimetri inseamna imposibilitatea echiparii sau necesitatea unor cheltuieli superioare de adaptare a sistemelor pentru potrivire. Daca insa gasesti o masina Volkswagen identica cu modelul pe care o conduci, avand chiar si aceeasi motorizare, atunci probabilitatea de potrivire este maxima. Exista chiar posibilitatea sa gasesti o piesa originala echipata pe masina donatoare, care va functiona inca mult timp pe masina ta.

Disponibilitate
Parcurile de dezmembrari exista de decenii in intreaga lume si au patruns foarte bine si pe piata romaneasca. La inceput, insa, daca nu aveai norocul sa locuiesti in apropierea unui astfel de loc, trebuia sa parcurgi distante considerabile pentru a gasi piesa potrivita. Iar odata ajuns in parc, aveai de cautat printre zeci, sute sau chiar mii de masini pentru a o afla pe cea care se potriveste. Lucrurile au evoluat atat de mult incat acest tip de afaceri cu piese auto s-au mutat online. Oriunde te-ai afla, te conectezi si ai posibilitatea de a cauta exact modelul si motorizarea pe care o conduci. Unele site-uri iti pun la dispozitie chiar motoare de cautare dupa codul OEM, ceea ce iti garanteaza potrivirea. Daca piesa este aproape, te poti deplasa personal pentru a o ridica. Daca este la distanta, firmele de curierat se ocupa cu livrarea in cel mai scurt timp.

Masinile ajung in parcurile de dezmembrari din cele mai diverse motive. Se poate intampla ca in urma unui accident rutier masina sa fie declarata epava de catre compania de asigurari, proprietarul sa fie despagubit si sa o valorifice in acest fel. In afara locului in care a fost avariata, masina poate fi in stare foarte buna de functionare. Un accident cu afectarea elementelor de siguranta de pe partea stanga, spre exemplu, iti poate pune la dispozitie o multime de componente de partea dreapta, atat elemente de caroserie, cat si de mecanica si de interior. Principiul e valabil si pentru variantele fata lovita – spate intact etc. Daca ai norocul sa gasesti piesele pe care le cauti pe o astfel de masina, ai toate sansele sa cumperi componente de foarte buna calitate la preturi avantajoase.

Sursa foto:
https://pixabay.com/images/download/car-doors-406883_1920.jpg?attachment&modal


22

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Pastele
Pentru greci Pastele reprezinta cel mai important eveniment din calendarul ortodox, fiind socotit ma..
Grecia  |  Franta  |  Cehia  |  Italia  |  Irlanda  |  Spania  | 
Stiai ca?
Apelul de urgenta este 112 peste tot in lume? Acest numar poate fi apelat si daca ai tastele blocate. ... Mexico City se scufunda cu aproximatix 25 cm in fiecare an?...
Dictionar turistic
Dejun - Lunch - Masa de pranz, a doua masa principala a zilei, care se serveste, de regula, in intervalul 12-15.
7 recomandari