De ce pictura pe numere are beneficii complexe asupra omului

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

De ce pictura pe numere are beneficii complexe asupra omului


Pictura pe numere ca hobby, s-a dovedit stiintific ca are multe beneficii atunci cand vine vorba de dezvoltarea cognitiva si stabilitatea emotionala a omului. Acestea sunt deosebit de importante si pentru copii, a caror minte este in proces de dezvoltare.

Pictand tablouri pe numere, persoanele isi dezvolta nu doar constiinta spatiala, dar si gandirea abstracta, deoarece invata cum scenele extrem de complexe pot fi impartite in forme mici, de baza. Totodata, acest lucru ajuta oamenii sa invete elementele de baza ale desenului si picturii.

Activitatea in sine este, de asemenea, foarte relaxanta si te poate ajuta sa-ti gestionezi mai bine anxietatea, pentru ca iti ofera altceva pe care sa te concentrezi, in afara de stres si grijile zilnice.

Distractie pentru intreaga familie
Kiturile de vopsire a diverselor tablouri pe numere sunt de toate formele si dimensiunile. Unele produse sunt mici si simple, perfecte pentru copii, in timp ce altele sunt complexe si necesita multa pricepere. Cu toate acestea, aceste produse se incadreaza in categoria intregii familii.

Cu ce sa incepi?
Daca nu ai incercat niciodata un proiect de acest fel, trebui sa stii ca kitul este conceput special pentru a face finalizarea picturii cat mai usoara posibil. Toate kiturile de vopsire includ toate instrumentele, vopseaua si consumabilele de care vei avea nevoie pentru a vopsi tabloul intreg.

Ce fel de kituri sa aleg?
Exista mii de modele frumoase din care poti alege anume ce iti place tie. Sunt persoane care iubesc sa picteze natura, altii – animale sau orase. Avantajul este ca poti alege un tablou care sa iti satisfaca pe deplin gusturile si preferintele artistice. La fel se intampla si cu nuantele culorilor. Cineva prefera culori calde, altcineva – mai reci.
Tot ce trebuie sa ai este un sort sau o haina pe care nu iti va parea rau sa o patezi, un vas cu apa pentru spalarea pensulelor, niste prosoape si hartie cu care vei acoperi masa de lucru.

Pregateste totul, aranjeaza-te comod si ofera mintii tale prilej de odihna si relaxare cu ajutorul unui kit de pictura pe numere!


29

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Craciunul catalan - Barcelona
“Bon Nadal i Felic Any Nou” in catalana sau “Feliz Navidad y Prospero Ano Nuevo” in spaniola..
Germania  |  Malta  |  Spania  |  Cehia  |  Romania  |  Italia  | 
Stiai ca?
George Emil Palade a fost un medic american, dar de origine română, care s-a specializat în domeniul biologiei celulare. În anul 1974 a primit premiul Nobel pentru fiziologie și medicină datorit... Pestera cu cea mai lunga stalactita (o coloana calcaroasa lunga de 59,4 m) este Cueva de Nerja, situata in sudul Spaniei, in apropiere de orasul Malaga....
Dictionar turistic
Hidroglisor - Ambarcatie cu fundul plat, putin cufundata in apa, care se misca extrem de repede, fiind pusa in miscare de o elice aeriana.
7 recomandari