De ce sa alegi becurile cu LED pentru a ilumina pensiunea pe care o administrezi?

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

De ce sa alegi becurile cu LED pentru a ilumina pensiunea pe care o administrezi?


Din ce în ce mai multe persoane care locuiesc într-o zonă rurală sau montană cu peisaje deosebite iau în calcul deschiderea unei pensiuni în propria locuință. Dacă locuința este mică, atunci o extind și fac câteva camere frumoase și moderne sau, dimpotrivă, unele cu un aspect tradițional pentru invitați.

Așadar, creează și un spațiu de dining și o mini-bucătărie în care își pot prepara diferite feluri de mâncare.

Înainte de a pune la punct toate detaliile ce reprezintă punerea în funcțiune a pensiunii, este important ca administratorii să aleagă și un sistem de iluminat. Sistemul de iluminat trebuie să fie cât mai accesibil din punctul de vedere al consumului, becurile să fie destul de rezistente și să nu necesite înlocuire după un timp scurt, deoarece se mai întâmplă ca turiștii să plece în excursie și să uite becul deschis în cameră sau în baie.

Pentru a alege cele mai bune sisteme de iluminat pentru propria pensiune, este bine că administratorii să ia în calcul iluminarea cu LED. Eglo România este una dintre cele mai cunoscute firme de unde aceștia își pot cumpăra atât becuri cu LED, cât și benzi cu LED și alte modele moderne de sisteme de iluminare cu LED.

Principalele motive pentru a investi în iluminarea cu LED
Becurile cu LED fac parte din generația de becuri pe care toată lumea le folosește la iluminatul interior și exterior, atât consumatorii casnici, cât și cei comerciali sau industriali. Tehnologia LED înlocuiește cu succes becurile incandescente clasice și are un design ergonomic, care permite un unghi de iluminare de până la 300 de grade.

Sunt foarte multe argumente pentru care lumea ar trebui să treacă la becurile cu LED de la cele incandescente, iar primul și cel mai important este economia la electricitate. Deși becurile cu LED sunt mai scumpe la cumpărare decât cele incandescente, acestea reduc semnificativ costurile pe termen lung. Becurile cu LED nu conțin filament, ci un material semiconductor mai rezistent, deci au și o durată de viață mult mai mare.

În plus, becurile cu LED sunt ideale în pensiuni deoarece nu fac zgomot, fiind alegerea perfectă pentru cei care doresc să se odihnească. Întreținerea becurilor cu LED este simplă și comodă, întrucât nu necesită schimbare periodică.

Aprinderea becurilor cu LED este imediată, în comparație cu cele incandescente, iar impactul asupra mediului este foarte mic. Dacă becurile incandescente și cele fluorescente conțin substanțe toxice pentru om și mediu, becurile cu LED nu conțin materiale toxice și nu poluează mediul atunci când sunt aruncate.

Nu în ultimul rând, becurile cu LED nu emană căldură, au o culoare foarte plăcută și sunt ușor de găsit în diferite nuanțe și modele. Pentru proprietarii unei pensiuni turistice becurile cu LED reprezintă o investiție foarte bună, atât din punct de vedere estetic, cât și din acela al economiei.

Turiștii se vor declara extrem de mulțumiți de condițiile oferite de proprietarii pensiunii, printre care se numără și modul de iluminare, care le permite acestora să citească sau să facă alte activități relaxante în cameră.


40

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Piata de Craciun din Berlin
In preajma Craciunului, Berlinul stralucește in mii de luminițe, ca într-o poveste magica, in car..
Belgia  |  Cehia  |  Malta  |  Grecia  |  Irlanda  |  Marea Britanie  | 
Stiai ca?
In Rusia exista mai multe bancnote de 100 de dolari decat pe teritoriul Statelor Unite ale Americii?... Oamenii si delfinii sunt singurele fiinte care fac sex de placere. ...
Dictionar turistic
Talon de imbarcare - Document eliberat calatorilor ce se deplaseaza pe cale aeriana sau maritima, pentru a fi prezentat la cerere sau care certifica existenta biletului sau permite controlul trecerii lor prin diversele servicii ale aeroportului sau ale portului de imbarcare.
7 recomandari