TurisMALL
powered by

De ce sa cumperi haine second hand?


Dacă te numeri printre persoanele care au ezitat până acum să meargă la cumpărături în magazinele second hand, acum este momentul să mai analizezi încă o dată această decizie. Va fi benefică nu doar pentru economiile tale, dar și pentru garderoba ta.

Din fericire, magazinele second hand Cluj Napoca îți oferă o gamă variată de piese vestimentare pentru a alege ce îți place și, mai ales, ce ți se potrivește, la un preț foarte mic. Investește inteligent în garderoba ta, cumpărând produsele de calitate, care ți se potrivesc, în loc să investești în trenduri trecătoare. Găsești articole de la branduri de renume internațional, produse din materiale bune calitativ și multe variante din care poți alege. Ai nevoie doar de puțin timp să cauți ceea ce îți dorești și de multă inspirație în realizarea ținutelor preferate.
Iată șase motive care să te convingă:     

Economisești inteligent
Să cumperi haine second hand reprezintă, în primul rând, un mod prin care poți face economii. Nu vei plăti prețul întreg al produsului, ci o sumă mult mai mică, pornind chiar de la câțiva lei. 

Alege piese vestimentare de la branduri frecventate de tine pentru a fi sigur că econimisirea banilor, nu reprezintă un rabat de la calitate. Poți face mai întâi o cercetare a magazinelor second hand din zona unde locuiești pentru a vedea ce magazine au prețuri mai accesibile și în ce produse merită să investești. Vei constanta că cumpărând inteligent haine la mâna a doua, contul tău de economii va fi pe plus!

Cumperi haine de calitate
Hainele din magazinele second hand au fost confecționate în urmă cu câțiva ani buni, ceea ce înseamnă că au rezistat mai multor purtări și spălări. Urmele de uzură ar trebui să fi apărut deja. În schimb, dacă produsul ales de tine arată de calitate, fii sigur că și este!

Desigur, există și excepții. De aceea, este recomandat să îți acorzi timpul necesar atunci când faci cumpărături second hand și să verifici bine produsul: cusăturile, materialul, posibilele urmele de uzură ș.a.m.d.

Găsești haine de la branduri renumite la prețuri mici
De câte ori nu ai ezitat să îți cumperi un produs de la un brand internațional renumit din cauza prețului mare? În magazinele second hand, piesele vestimentare cu marca unei firme renumite nu au nici pe departe prețul enorm al produselor noi. Îți vei permite, cu siguranță, să îți adaugi în garderobă câteva articole speciale de îmbrăcăminte.

Poți alege piese unicat
Nu ezita din cauza vechimei hainelor. Trendurile sunt trecătoare, iar achiziționarea hainelor din magazine second hand îți va oferi o gamă mult mai variată de piese vestimentare, din care poți alege haine unicat. Cu siguranță, nu va fi ușor să mai găsești la o altă persoană produsul pe care ți l-ai achiziționat.
În plus, nu toate trendurile sunt pentru toată lumea. Având mai multe variante în magazinele second hand, poți alege fix hainele care îți vin bine. 

Poți fi creativ fără limita de buget
Poate atunci când mergi cumparături la magazinele din mall ești mai rezervat în privința achiziționării tuturor hainelor pe care le îndrăgești. În magazinele cu articole second hand, această grijă dispare. Îți poți lăsa creativitatea să înflorească și poți crea cele mai frumoase ținute din piesele vestimentare preferate. La final, suma pe care va trebui să o lași la casa de marcat nu va fi nicidecum la fel de mare ca la magazinele cu produse noi.

Susții moda sustenabilă
Nu în ultimul rând, un motiv important pentru care este bine să cumperi haine second hand este susținerea modei sustenabile. Cumpărând articole la mâna a doua încetinești ritmul de fabricare a hainelor noi și încurajezi purtarea hainelor reciclate. Producerea de haine noi duce la necesitatea unor noi materiale, acțiune care poluează apa, aerul și solul. Poți cotribui la protejarea mediului, investind în haine second hand.

Dacă aveai nevoie de un motiv pentru care să mergi la cumpărături în magazinele second hand din Cluj-Napoca, acum ai șase. Iar dacă acestea nu au fost suficient de concludente, cea mai bună variantă este să mergi să te convingi chiar tu. Fă o mică cercetare a magazinelor din zonă, vezi care sunt prețurile, ce produse îți atrag atenția și în care merită să investești. Apoi, adaugă-ți favoritele în garderobă!


126

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Balurile vieneze
Balurile vieneze reprezinta cele mai vechi si renumite evenimente care au loc in capitala Austriei. ..
Spania  |  Malta  |  Cehia  |  Austria  |  Germania  |  Romania  | 
Stiai ca?
Muntii Carpati gazduiesc cele mai mari populatii de lupi, ursi bruni si lincsi din Europa? ... Michael Jordan, celebrul sportiv, castiga anual din reclamele pentru compania Nike mai mult decat toti muncitorii din fabricile Nike, luati la un loc, din Malaezia?...
Dictionar turistic
Cea mai buna disponibila - Best available - Expresie utilizata in cerintele de rezervare si confirmari, prin care se solicita si respectiv se rezerva cel mai bun tip de camera libera pentru perioada rezervata. Trimiterea cererii de rezervare implica angajamentul clientului de a plati tariful aferent.
7 recomandari