De ce sunt atat de cautate piesele Stihl?

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

De ce sunt atat de cautate piesele Stihl?


Stihl este un brand activ pe piata inca din 1926, atunci cand creatorul a lansat prima drujba cu electricitate. Acest nume a capatat o popularitate masiva, datorita calitatii produselor si al faptului ca s-a raspandit la nivel global.

In Romania, firma a aparut in anul 1997, fiind in prezent apreciata de majoritatea utilizatorilor. Atunci cand ai nevoie de piese Stihl, acestea trebuie sa fie originale sau cel putin construite in conformitate cu cele oficiale. In acest mod, este garantata o functionare corecta a ansamblului motorizat.

Ce trebuie sa stii despre inlocuirea pieselor?
Multi dintre cei care detin drujbe Stihl se folosesc de acestea la locul de munca. Spre exemplu, o astfel de solutie este apreciata de tamplari, fermieri sau padurari. O alta categorie de persoane ce aleg sa utilizeze asemenea drujbe sunt peisagistii profesionali. Indiferent de situatie, o unealta profesionala taie cu eficienta lemnul si permite desfasurarea lucrului intr-un mod productiv.

O drujba include 3 piese Stihl de baza, acestea fiind motorul, sina si lantul. Din acelasi motiv, mentenanta presupune inlocuirea in cazul defectiunilor sau a uzurii accentuate din aceleasi zone. Este important sa retii faptul ca Stihl a devenit recunoscuta drept singura companie din lume care foloseste propriile lame de ghidaj. Asadar, trebuie sa le alegi cu grija pe acestea pentru a fi sigur ca se mentin puterea de taiere si performantele actuale.

Care sunt avantajele produselor Stihl?
In primul rand, pretul componentelor este unul redus. Pe langa investitia minima, ai parte de garantie la fiecare achizitie. Tine cont de faptul ca drujbele beneficiaza de inginerie germana si sunt produse in SUA. Din acest motiv, ai nevoie de piese Stihl care sa se incadreze in standardele legate de utilizare.

In situatia in care iti doresti performante imbunatatite, poti alegi un lant de alte dimensiuni fata de cel clasic. Datorita faptului ca o drujba Stihl combina tehnologia de ultima ora cu usurinta de taiere, aceasta se poate adapta in orice mediu si te ajuta sa-ti indeplinesti sarcinile mai usor.

Cand este momentul potrivit pentru inlocuirea de piese Stihl?
Daca ai utilizat acelasi lant pe o perioada lunga de timp, probabil acesta are dintii tociti. Desi ai putea sa-l ascuti, o schimbare ar putea fi o idee mai buna. In general, un lant nou se alege in functie de tipul de lemn pe care-l tai si dificultatea activitatii. Poti alege atat un kit complet, cat si o piesa individuala. Acest proces se realizeaza in functie de caracteristicile drujbei si dimensiunile acesteia.

Lama este un alt element important, cele mici fiind utilizate pentru toaletarea crengilor si alte sarcini similare. In schimb, lamele mari s-au dovedit mai utile la morile de cherestea. Acestea sunt mai greu de manevrat, insa cei care dispun de experienta in domeniu au suficienta precizie pentru taiere. Lamele pot varia de la 35 pana la 90 de cm, cele foarte lungi fiind industriale.

Daca unealta nu poate fi utilizata, atunci problema ar putea fi legata de ambreiaj. Aceste piese Stihl duc la defectiunea drujbelor cu motor pe combustibil si trebuie schimbate ori de cate ori este nevoie. Alege piesele potrivite de la un magazin online si bucura-te de livrare in maximum 48 de ore, precum si de transport gratuit la toate comenzile de peste 300 de lei!


39

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Piata de Craciun din Berlin
In preajma Craciunului, Berlinul stralucește in mii de luminițe, ca într-o poveste magica, in car..
Stiai ca?
Antarctica este continentul cu cea mai mare altitudine medie – 2.165 m.... Padurea joaca un rol deosebit de important in prevenirea poluarii atmosferei. Arborii filtreaza aerul si absorb praful pana la cantitati intre 30-80 t pe an si pe hectar; 1 ha de padure poate fixa anu...
Dictionar turistic
Oficiu de turism - Organism oficial sau semioficial national, regional sau local, insarcinat cu reprezentarea si apararea intereselor turistice ale teritorului respectiv. In scopul dezvoltarii activitatii sale, un oficiu poate deschide, in diferite locuri, reprezentante numite "Birouri de turism".
7 recomandari