Descoperiti frumusetea statiunii Sovata!

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Descoperiti frumusetea statiunii Sovata!


SOVATA

Pentru cei care aleg sa mearga in concediu la Sovata, fie ca sunt la prima vizita, fie ca sunt deja familiarizati cu aceste locuri minunate, statiunea ii impresioneaza intotdeauna prin serviciile de calitate pe care le ofera, prin frumusetea si bogatia peisajului, amabilitatea localnicilor si felul in care spiritul de gospodarire este imprimat in fiecare colt al asezarii.Localitatea Sovata este o alegere ideala pentru cei care doresc sa-si petreaca vacanta intr-un loc linistit, departe de agitatia si poluarea urbana, sa fie mai aproape de natura si sa se bucure de un peisaj rupt parca din povestile cu zane. Statiunea Sovata a atras de-a lungul timpului turisti de pretutindeni, fiind la ora actuala una dintre cele mai optate statiuni balneare din Romania. Lacul Ursu, cel mai renumit lac de apa sarata din statiune, surprinde intotdeauna prin frumusetea, amenajarea, curatenia si efectele terapeutice ale apei sale, fiind, de asemenea, punctul central si cel mai vizitat loc al statiunii.Pentru iubitorii de natura si pentru cei care au probleme de sanatate, Sovata ofera acestora ocazia de a scapa de stres si de diferite afectiuni, cu ajutorul curelor balneare, in care plimbarile in aer liber, gimnastica, serviciile Spa si apa sarata din Lacul Ursu sunt nelipsite. Si pentru ca turistii sa se simta la Sovata ca la ei acasa, hotelul Danubius Health Spa Resort Bradet a pregatit un pachet avantajos, prin care ofera servicii complete la cele mai inalte standarde.

Pachetul servicii cu demipensiune include 5 nopti cazare cu demipensiune (sau la cerere cu pensiune completa), acces nelimitat la centrul Spa modernizat din hotelul vecin Danubius Health Spa Resort Sovata**** - bazinele cu apa dulce si sarata, piscina, jacuzzi, baie Kneipp alternativa pentru picioare, bazin pentru copii, saună finlandeza, sauna cu aburi, infrasauna, aromasauna, bazin de imersie totala dupa sauna, camera de relaxare, sala de fitness, gimnastica de dimineaaă in aer liber (in funcţie de conditii meteorologice), gimnastica in grup in apa (exclusiv sambata si duminica), in timpul verii permise de intrare la Lacul Ursu, inchiriere halate de baie. 


3534

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Vara Romana
"Estate romana" sau "Vara Romana" se sarbatoreste inca din anii '70. Este un termen care defineste o..
Franta  |  Germania  |  Italia  |  Cehia  |  Malta  |  Spania  | 
Stiai ca?
Bistrita a mai fost denumit si "Orasul Pasajelor".... Algeria este cea mai mare tara din Africa, cu o suprafata de 2.381.741 km2....
Dictionar turistic
Pax - Prescurtare folosita de agentiile de turism insemnand numar de turisti sau persoane. Ex: 10 Euro/noapte/pax = 10 Euro/noapte/persoana.
7 recomandari