Destinatii Pentru o Luna de Miere de Neuitat

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Destinatii Pentru o Luna de Miere de Neuitat


Luna de miere este una dintre cele mai importante vacanţe petrecute cu partenerul şi ar trebui să fie o experienţă imposibil de uitat!

Şi, pentru că acest moment trebuie sărbătorit, agenţiile de turism vin în întâmpinarea cuplurilor cu numeroase şi atractive oferte de pachete pentru luna de miere în destinaţii exotice! Astfel, indiferent dacă vor să petreacă ceva timp pe o insulă luxoasă sau doresc o escapadă liniştită şi romantică într-un loc mai retras, tinerii căsătoriţi vor avea de unde să aleagă exact ceea ce îşi doresc!
Iată câteva sugestii pentru o destinaţie memorabilă pentru luna de miere!

Insula Meeru, Maldive
Maldive este o locaţie tropicală din Oceanul Indian renumită pentru echilibrul perfect între condiţiile de lux şi preţurile accesibile. Cuplurile proaspăt căsătorite se pot bucura din plin aici de plajele albe cu ape cristaline şi vor fi încântate să descopere recifurile de corali şi lagunele albastre. Vor putea practica sporturi nautice precum snorkelling-ul, paddleboarding-ul sau croazierele, vor putea vedea broaştele ţestoase sau admira delfinii şi se vor bucura de apusuri incendiare.
Meeru este un paradis tropical şi pitoresc ideal pentru o lună de miere de neuitat care ştie să îşi întâmpine turiştii!

Bali
Oraşul Ubud este o locaţie turistică de lux şi, totodată, centrul cultural din Bali. Renumit pentru peisajele sale, vestigiile istorice, manifestările culturale şi tradiţionale, Ubud îşi primeşte turiştii cu oferte incredibile. Prin urmare, dacă eşti în luna de miere şi vrei să te relaxezi şi să te bucuri de clipe romantice, ar trebui să alegi Bali! Te vei putea caza la resorturi, vile sau hoteluri cu SPA-uri specializate în reflexoterapie, presopunctură şi alte tehnici de relaxare.

Botswana
Dacă vrei o lună de miere mai aventuroasă, alege o ofertă de vacanţă în Botswana, Africa! Aici vei găsi numeroase obiective turistice care merită văzute şi te vei bucura de ospitalitatea şi tradiţiile locurilor. Desigur, dacă ai ales Botswana pentru luna de miere, nu poţi rata un safari! Natura virgină te va întâmpina cu privelişti memorabile şi vei putea vedea leii care îşi pândesc pradă, păsări exotice şi numeroase animale sălbatice.

Sri Lanka
Cuplurile care caută diversitate şi o combinaţie echilibrată între cultură, natură, aventură şi experienţe gastronomice incredibile, ar trebui să aleagă Sri Lanka - o altă destinaţie exotică perfectă pentru luna de miere. Aici vor putea opta pentru excursii cu bicicleta şi drumeţii, pot alege să facă plajă sau să practice diverse sporturi acvatice precum scuba sau snorkeling. Şi, deloc în ultimul rând, dacă sunt interesaţi de istorie şi arhitectură, se pot lăsa fermecaţi de uimitoarele clădiri.
Ofertele de cazare din Sri Lanka sunt cât se poate de diversificate, iar cuplurile pot alege căsuţele pe apă, vilele pe malul lacurilor, resorturi şi hoteluri uimitoare în mijlocul naturii!

Bora Bora
Am ajuns la o altă destinaţie perfectă pentru luna de miere! Romantică, discretă, intimă, relaxantă şi memorabil de frumoasă, Bora Bora cucereşte imediat orice turist! Şi, dacă vrei aventură, poţi alege un safari 4x4, vizitarea unui parc subacvatic sau spectacole cu hrănire de rechini! De asemenea, poţi practica scuba diving şi multe alte sporturi nautice.

Filipine
Plajele şi insulele spectaculoase, vremea superbă şi flora şi fauna exotice - toate recomandă Filipine ca o destinaţie minunată pentru luna de miere. Aici este cel mai bun loc din lume pentru scufundări, dar la fel de spectaculos poate fi şi un tur ghidat cu barca pe râul Puerto Princesa Underground. Şi, dacă vrei ceva cu adevărat aventuros, alege să stai în Palawan la Sheridan Beach Resort unde te vei putea bucura de numeroase aventuri în natură atât prin răul subteran, cât şi prin junglă!

Foto


453

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Nochevieja - Madrid
Ajunul Anului Nou este denumit in Spania "Nochevieja” („Noaptea veche"). In noaptea de 31 decemb..
Ungaria  |  Malta  |  Belgia  |  Italia  |  Franta  |  Austria  | 
Stiai ca?
Alexandru Ciurcu a construit in anul 1886 prima ambarcatie cu reactie din lume.... Bahrain este cunoscut si sub denumirea de "Regatul celor doua mari"....
Dictionar turistic
Oficiu de turism - Organism oficial sau semioficial national, regional sau local, insarcinat cu reprezentarea si apararea intereselor turistice ale teritorului respectiv. In scopul dezvoltarii activitatii sale, un oficiu poate deschide, in diferite locuri, reprezentante numite "Birouri de turism".
7 recomandari