Destinatii Pentru o Luna de Miere de Neuitat

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Destinatii Pentru o Luna de Miere de Neuitat


Luna de miere este una dintre cele mai importante vacanţe petrecute cu partenerul şi ar trebui să fie o experienţă imposibil de uitat!

Şi, pentru că acest moment trebuie sărbătorit, agenţiile de turism vin în întâmpinarea cuplurilor cu numeroase şi atractive oferte de pachete pentru luna de miere în destinaţii exotice! Astfel, indiferent dacă vor să petreacă ceva timp pe o insulă luxoasă sau doresc o escapadă liniştită şi romantică într-un loc mai retras, tinerii căsătoriţi vor avea de unde să aleagă exact ceea ce îşi doresc!
Iată câteva sugestii pentru o destinaţie memorabilă pentru luna de miere!

Insula Meeru, Maldive
Maldive este o locaţie tropicală din Oceanul Indian renumită pentru echilibrul perfect între condiţiile de lux şi preţurile accesibile. Cuplurile proaspăt căsătorite se pot bucura din plin aici de plajele albe cu ape cristaline şi vor fi încântate să descopere recifurile de corali şi lagunele albastre. Vor putea practica sporturi nautice precum snorkelling-ul, paddleboarding-ul sau croazierele, vor putea vedea broaştele ţestoase sau admira delfinii şi se vor bucura de apusuri incendiare.
Meeru este un paradis tropical şi pitoresc ideal pentru o lună de miere de neuitat care ştie să îşi întâmpine turiştii!

Bali
Oraşul Ubud este o locaţie turistică de lux şi, totodată, centrul cultural din Bali. Renumit pentru peisajele sale, vestigiile istorice, manifestările culturale şi tradiţionale, Ubud îşi primeşte turiştii cu oferte incredibile. Prin urmare, dacă eşti în luna de miere şi vrei să te relaxezi şi să te bucuri de clipe romantice, ar trebui să alegi Bali! Te vei putea caza la resorturi, vile sau hoteluri cu SPA-uri specializate în reflexoterapie, presopunctură şi alte tehnici de relaxare.

Botswana
Dacă vrei o lună de miere mai aventuroasă, alege o ofertă de vacanţă în Botswana, Africa! Aici vei găsi numeroase obiective turistice care merită văzute şi te vei bucura de ospitalitatea şi tradiţiile locurilor. Desigur, dacă ai ales Botswana pentru luna de miere, nu poţi rata un safari! Natura virgină te va întâmpina cu privelişti memorabile şi vei putea vedea leii care îşi pândesc pradă, păsări exotice şi numeroase animale sălbatice.

Sri Lanka
Cuplurile care caută diversitate şi o combinaţie echilibrată între cultură, natură, aventură şi experienţe gastronomice incredibile, ar trebui să aleagă Sri Lanka - o altă destinaţie exotică perfectă pentru luna de miere. Aici vor putea opta pentru excursii cu bicicleta şi drumeţii, pot alege să facă plajă sau să practice diverse sporturi acvatice precum scuba sau snorkeling. Şi, deloc în ultimul rând, dacă sunt interesaţi de istorie şi arhitectură, se pot lăsa fermecaţi de uimitoarele clădiri.
Ofertele de cazare din Sri Lanka sunt cât se poate de diversificate, iar cuplurile pot alege căsuţele pe apă, vilele pe malul lacurilor, resorturi şi hoteluri uimitoare în mijlocul naturii!

Bora Bora
Am ajuns la o altă destinaţie perfectă pentru luna de miere! Romantică, discretă, intimă, relaxantă şi memorabil de frumoasă, Bora Bora cucereşte imediat orice turist! Şi, dacă vrei aventură, poţi alege un safari 4x4, vizitarea unui parc subacvatic sau spectacole cu hrănire de rechini! De asemenea, poţi practica scuba diving şi multe alte sporturi nautice.

Filipine
Plajele şi insulele spectaculoase, vremea superbă şi flora şi fauna exotice - toate recomandă Filipine ca o destinaţie minunată pentru luna de miere. Aici este cel mai bun loc din lume pentru scufundări, dar la fel de spectaculos poate fi şi un tur ghidat cu barca pe râul Puerto Princesa Underground. Şi, dacă vrei ceva cu adevărat aventuros, alege să stai în Palawan la Sheridan Beach Resort unde te vei putea bucura de numeroase aventuri în natură atât prin răul subteran, cât şi prin junglă!

Foto


135

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Concert de Craciun la Palatul Imperial Hofburg din Viena
Vienna Hofburg Orchestra. Concert & Orchestra În urmă cu 30 de ani, muzicianul și dirijorul ..
Belgia  |  Malta  |  Cehia  |  Austria  |  Spania  |  Germania  | 
Stiai ca?
Ana Aslan (1 ianuarie 1897, Braila - 20 mai 1988, București) a fost un important medic roman specialist in gerontologie, academician din 1974, director al Institutului Național de Geriatrie și Gero... Amprentele ursilor koala nu se pot distinge de cele umane si pot fi confundate la locul unei crime?...
Dictionar turistic
Rulota - Vehicul de turism, remorcat sau cu motor propriu, amenajat ca locuinta, permitand astfel sejurul in aer liber, acolo unde stationarea unor astfel de vehicule este autorizata sau in campinguri special echipate pentru a le primi.
7 recomandari