Destinatii recomandate pentru cei singuri

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Destinatii recomandate pentru cei singuri


Atunci cand pleci la drum ai toate sansele din lume sa intalnesti tot felul de oameni interesanti si sa traiesti experiente inedite. Unii prefera sa traiasca toate aceastea impreuna cu prietenii sau cu familia in timp ce altii doresc sa porneasca singuri pentru a nu fi stingheriti de nimeni si nimic in periplul lor de descoperire. Pentru aceia dintre voi care doresc o vacanta solo am ales cateva destinati potrivite.

Amsterdam obisnuia sa fie escapada clasica pe timp de weekend pentru cei singuri. Cu toate aceasta in prezent este un loc ideal pentru orice turist care doreste sa guste din tentatiile capitalei, printre care Cartierul Rosu este una dintre cele mai interesante. Frumusetea, istoria si ambianta orasului atrag an de an tot mai multi turisti. Aici vei putea sa-ti petreci timpul foarte frumos, plutind cu vaporasul printre multimea de canale, admirand diversitatea cladirilor istorice si bucurandu-te de bogatia de informatii istorice legate de trecutul orasului. In Amsterdam exista in jur de 400 de poduri numai bune pentru pozat, plimbat si pus dorinte.Santiago, Chile
Santiago este un oras modern si usor de explorat. Este plin cu restaurante excelente si magazine iar optiunile pentru distractie sunt nenumarate. Poti opta pentru un tur al orasului numit Santiago Picante – 4 ore in care ti se prezinta cele mai importante aspecte ale orasului pentru a te decide mai apoi ce anume sa descoperi mai indeaproape. Cele mai importante baruri de noapte se afla in centru Barrio Brasil, Barrio Bellavista. In Parcul Metropolitano este chiar recomandat sa te plimbi pentru a admira natura si oamenii veniti la promenada. In plus exista in interiorul parcului o platforma special ridicata pentru a-ti oferi o priveliste asupra orasului. Intr-o zi senina de aici poti vedea si Anzii.New York este imens! In New York poti gasi si te poti bucura de aproape orice. Locul este plin de cluburi, muzee, galerii de arta, teatre, restaurante pentru toate gusturile si portofelele. Podul Brooklyn, Harlemul Spaniol, regiunea Queens – cea mai diversa din punct de vedere etnic – aici se vorbesc in jur de 170 de limbi diferite. Bronx, situat in nordul insulei Manhattan este gazda Gradinii Zoologice din Bronx si ale Gradinilor Botanice ale New York-ului. Exista cateva carduri turistice care iti ofera la pret redus acces la diverse obiective turistice precum si discount-uri la restaurant si in magazine.Cand spui Roma spui mancare delicioasa, vinuri excelente si locuri minunate de vizitat. Odata ajuns aici ai impresia ca te-ai intors inapoi in timp. Localnicii sunt ospitalieri si prietenosi cu turistii. Printre cele mai populare obiective turistce se numara Forul Roman, Colosseumul, Treptele Spaniole si Fantana Trevi.

Viata de noapte a italienilor incepe in jurul orei 21.30, dupa ce au terminat de mancat. Cele mai populare localuri sunt barurile in aer liber, unde petrecaretii beau, danseaza si se distreaza pana la orele tarzii ale noptii.

In centrul vechi al orasului se afla cele mai multe cluburi, baruri si pub-uri. Zonele din jurul Pietei Navona si Via della Pace sunt sic si atrag foarte multi turisti si localnici. Pe strazile labirint veti gasi multe cafenele elegante si baruri ce servesc vin de toate soiurile.


5151

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Sarbatoarea Adormirii Maicii Domnului in Grecia
Adormirea Maicii Domnului reprezinta in calendarul ortodox a doua mare sarbatoare dupa Paste. In..
Stiai ca?
Dimitrie Leonida s-a născut în anul 1883 in Fălticeni. Familia sa a fost foarte numeroasa, cu 11 copii. Pasiunea pentru tehnica se pare ca a venit din familie. Dimitrie este fratele Elisei Leon... Einstein nu a putut vorbi fluent pana la varsta de 9 ani. Parintii lui credeau ca ar putea fi retardat....
Dictionar turistic
Hidroglisor - Ambarcatie cu fundul plat, putin cufundata in apa, care se misca extrem de repede, fiind pusa in miscare de o elice aeriana.
7 recomandari